WAANZINNG GOED GEHOLPEN KENNIS EN KLANTVRIENDELIJK

PERFECT GEHOLPEN EN IK MAG NIET TILLLEN, DUS HEEFT DE VERJKOPER DE TV IN DE AUTO GEPLAATST. ECHT HELEMAAL TOP. kOM ZEKER TERUG

• soort Hisense

Helemaal Top

Alles was perfect

• soort Samsung QD OLED
  • Type nr : QE95D

Zeer positief en snel

Na mijn bestelling van een Samsung Soundbar werkt ik gebeld door een medewerker dat mijn pakketje de volgende dag geleverd zou worden. Vriendelijke en snelle service. Dit is de 2e bestelling die ik geplaatst heb bij deze firma en ben zeer tevreden over hun service.

• Type nr : Q9909D

Prima geholpen!

Wij zijn prima geholpen, duidelijke uitleg en alle tijd voor ons genomen.

• Type nr : HW-Q990D/XN

Uitstekend!

Personeel is zeer klantvriendelijk! Wij hebben een mooie tv voor een goede prijs! We werden zelfs nog geholpen om de tv in de auto te krijgen! Tv gereserveerd via email en we konden hem de volgende dag halen.

• soort PHILIPS OLED

Prima en snel

Goed advies -gunstig geprijsd en snelle levering

• Type nr : 65inch G4

Eerst gebeld voor prijs en advies daarna gehaald en prijsverlaging!

Telefonisch al fijn contact en op zaterdagochtend daarna naar de winkel geweest. Woon vlakbij, dus afhaalprijs was voor mij zo verdiend. In de winkel nog even goed advies gevraagd en waarom deze en niet een andere. Heel goed uitgelegd. Mee geholpen de auto indragen. Fijne hartelijke mensen die graag een product verkopen waar ze ook verstand van hebben en willen dat jij tevreden naar huis gaat!

• soort PHILIPS AMBILIGHT
  • Type nr : 48OLED849

Ik belden wat de afhaalprijs was en kreeg een super aanbieding. Wij zijn gelijk in de auto gestapt om de tv te halen. Toen we daar kwamen en we toch nog een mooiere zagen hangen en hiervoor ook een mega mooie prijs kregen hebben we hiervoor gekozen. Ze hebben geholpen de tv naar de auto te brengen en we raden het bedrijf zeker aan. We komen ooit zeker terug en hebben nu de familie al verteld dat ze zeker naar jullie moeten gaan als ze een nieuwe tv zoeken.

Helemaal top

Ik heb in 2018 een prachtige 75inch tv gekocht voor een mooie prijs. En vorige week de nieuwste soundbar ook voor een mooie prijs. Hele goede en snelle service. Niks te klagen.

• Type nr : Q990D

Super personeel en vakkundig.

Ben zeer goed geholpen in deze winkel. Vakkundig personeel en goede prijs kwaliteit verhouding. Zou iedereen aanraden om voordat men een tv aanschaft op internet te kijken bij von burg tv.

• Type nr : oled 55c46LA

goed en vriendelijk

ik werd goed en vriendelijk geholpen goede uitleg ook voor het aansluiten.en hoe ik mijn cashback terug kon krijgen werd ook goed uitgelegd.daar kunnen de grote jongens nog van leren.

• Type nr : samsung Q990D

The place to be !!!

Goede service …. Goede prijzen … Duidelijke communicatie…….. Wat wil je nog meer Gewoon doen

• Type nr : C4

Uitstekende service

Scherpe prijzen, efficiënt, behulpzame en vriendelijke medewerkers. 10/10!!

• Type nr : oled55c46la

Vriendelijk en behulpzaam

Heb mijn tv via mail geregeld wel zelf komen halen. Alles is goed en correct zoals afgesproken verlopen. Niet opdringerig maar wel behulpzaam en goede uitleg gekregen. Als ik nog iets zou nodig hebben kom ik zeker terug.

• Type nr : Lg oled 55c46la

Goed, snel en heel prettig geholpen.

Klein en iet wat rommelig zaakje in Rotterdam, maar met een uitgebreid assortiment en zeer scherpe prijzen. Vriendelijke service bij het afrekenen en het inladen van de televisie. Blij mee.

• soort Samsung QLED
  • Type nr : LG OLED65G45LW

Helemaal goed

Prima prijs, snelle gratis levering, goede communicatie op dag van levering, vriendelijke medewerket, geen gehaasr. Tv op de gewenste plaats neergezet. Ik kreeg nog wat tips. Iedereen kan er een voorbeeld aan nemen.

• Type nr : LG OLED65G45LW

Aardig en behulpzaam personeel

Uitstekende ervaring

Ik heb een Samsung QHW990D soundbar aangeschaft. Ik had van te voren gereserveerd. Bij aankomst stond de soundbar al klaar. Ik kreeg uitgebreid uitleg over het installeren, een lekker bakkie koffie en een demonstratie. Ik voelde me echt als klant behandeld. Ook belangrijk, de prijs was zeer concurrerend. De doos werd naar de auto gebracht en ingeladen. Al met al voor herhaling vatbaar.

• Type nr : HWQ990D

Super klantvriendelijk

Goede en duidelijke uitleg over aangeschafte televisie, mooie aanbieding (nergens goedkoper) en zeer behulpzaam. Top.

• soort PHILIPS OLED
  • Type nr : N.v.t.

tv en soundbar gekocht, goede service, snelle en zeer vriendelijke bezorging

zie samenvatting

• soort LG OLED, LG Soundbar

Geweldige service

Als ik weer iets nodig heb ga ik dit zeker weer bij dit bedrijf bestellen.

Enthousiast!

Door de aantrekkelijke prijzen hier gaan kijken en ontzettend positief verrast door de vriendelijke ontvangst en uitgebreide uitleg over en kennis van -in mijn geval- TV's. Het was een autorit van anderhalf uur meer dan waard!

• Type nr : OLED55G4

Zeer vriendelijk en goed ontvangen . De verkoper is vriendelijk en erg deskundig ,weet waar hij over praat. De prijs die ik voor de tv heb betaald is nergens goedkoper dat is een feit. Zelfs al moet je er een stuk voor rijden levert het je een flinke besparing op. Kortom ik beveel Von Burg ten zeerste aan.

• soort Samsung QD OLED
  • Type nr : 65 oled 4k smart tv S95D 2024

Snelle verzending, vriendelijke medewerkers en zeker niet duur!

Snelle verzending, vriendelijke medewerkers en niet duur!

• Type nr : 55C46

Geweldig goed bedrijf

Beste prijs voor de soundbar die ik graag wilde kopen en volgende dag al binnen. Geweldige service!

• soort LG Soundbar
  • Type nr : DS95TR