Verkoop van soundbar prima geregeld

Verkoop van Soundbar prima geregeld en snel verstuurd

• Type nr : Hw-Q990b

Mooie prijs en snelle levering

Hebben een goede prijs en snel geleverd.

• Type nr : Q990b

Hartstikke fijn geholpen

In de eerste instantie online besteld om te laten bezorgen. Aangezien we op zaterdag bestelden vroeg mijn zoon of we de soundbar 990b op konden halen. Dat was geen probleem gelukkig maar want in de winkel kregen we gelijk een goede uitleg en werden de haken en ogen benoemd en volgorde van aansluiten op de bon er bij gezet. Kortom blij dat we kennis hebben gemaakt met het personeel dikke tien! Bedankt jongens

• Type nr : 990b

Scherpe prijs, goede service!

Was op zoek naar een soundbar. Von Burg had verreweg de scherpste prijs. Bij het ophalen werd ik ook nog netjes geholpen met het inladen.

• Type nr : 800QB

Is beter dan goed

Zeer goed de goedkoopste die ik kon vinden erg tevreden

• Type nr : Samsung HW-Q990B

Goed, goedkoop en snel!

'S middags online besteld, volgende dag geleverd. En de goedkoopste online!!

• Type nr : N.v.t.

Goede en snelle levering top service

Dinsdag besteld en woensdag geleverd! Echt in1 woord Geweldig!!

• Type nr : Samsung hw q990b

Goeie uitleg op mijn vragen, precies het advies wat ik zocht

Er werd rustig de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. Ook over producten die ik op dat moment nog niet wilde kopen. Kom zeker terug

• Type nr : Hw990b

Fantastische zaak.

Dit is de zoveelste keer dat ik bij Vonburg iets gekocht heb en een aantal familie leden en vrienden ook. Ik werd alweer zo fijn geholpen. En de prijs is ook zeer goed. Ga zo door.

• soort Samsung QLED, Samsung Soundbar
  • Type nr : QE55Q9F en HW-Q990B

Prima winkel

Heb hier mijn Samsung QD OLED 55 inch en Soundbar Q800 gekocht. Ze hebben veel merken op voorraad. Het is een officiele dealer, dus geen gesjoemel met buitenlandse tv's. Hij was op dat moment de goedkoopste, scheelde echt wat met bijv media markt. Je kan ze mailen of bellen voor de prijs, hij gaat dan volgens mij altijd onder de dan geldende prijs door. En gewoon 2 jaar garantie.

• soort Samsung QLED, Samsung Soundbar
  • Type nr : Q95S en Q800

Erg fijn geholpen .... kom ik zeker nog eens terug !

Fijne verkopers, correcte prijs, ruime keuze

Geweldige winkel!

Meerdere keren daar wat gekocht voor de laagste prijs. Alles is altijd in orde en het word zeer snel geleverd.

• soort LG Soundbar
  • Type nr : DS95QR

goede service en de werknemers luisteren ook graag.

service en de werknemers luisteren ook graag.

• soort Samsung LED
  • Type nr : tv en beugel

Vriendelijk en kundig

Het is altijd een plezier om een aankoop bij von burg te doen. De mannen weten waar ze het over hebben maar doen niet aan verkooppraatjes. Gewoon recht toe recht aan advies. En de prijzen zijn ongeëvenaard.

• soort SONY OLED
  • Type nr : Qd-oled

Prima geholpen

Goede prijs

• Type nr : N.v.t.

Goed advies en scherpe prijzen, beter dan internet

Wat een leuk team werkt er bij Von Burg! Ze geven je een eerlijk advies en helpen je met al je vragen. De prijzen zijn ook nog eens zo scherp dat je beter hier dan via internet kan kopen en niet weet of je wel een Nederlands model krijgt en hoe de instellingen zijn. Ze hebben een mooie balans gevonden tussen internet verkoop en traditionele winkel verkoop

• soort LG OLED, LG NanoCELL, SONY OLED, PHILIPS OLED, PANASONIC OLED, LG Soundbar
  • Type nr : DS95QR en LG 55G26

Goede uitleg , en snelle levering

• Type nr : N.v.t.

zeer sterke prijsvechter, en extra afhaalkorting.

Twee emails waren voldoende voor informatie en een afspraak om af te halen. In de email stond dat de koffie klaar stond, maar die is bij de beluistering van de soundbar erbij ingeschoten, kleinigheidje.

• Type nr : SAMSUNG HW-Q990B/XN

Prima contact en snelle levering.

Telefonisch contact gehad en daarna online besteld. Levering op de volgende dag. Prima geregeld. Goede prijs.

• soort LG Soundbar
  • Type nr : DS95QR

Zeer vriendelijk en verstand van zaken

Goede en duidelijke uitleg. Neemt de tijd voor je. Kan iedereen aanbevelen om bij deze winkel iets te kopen.

• Type nr : Qe55s95bat

Prima winkel, erg klantvriendelijk.

Prima winkel, gewoon zoals het hoort.

• soort SONY OLED
  • Type nr : 55a84k

Goed en deskundig advies en keurige prijzen

Nette ervaren verkoper met goed advies

• soort LG OLED

Goedkoop en snelle bezorging

Na vergelijk was von Burg 1 van de goedkoopste voor mijn Samsung soundbar en gelijk leverbaar. Comm7nicatie was prima en de soundbar was ondanks de kerstdagen vlot in huis. Peter

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung soundbar
  • soort N.v.t.