Geweldige ervaring. Zeer klantgericht met een uitstekende kwaliteit. Kan bedrijf van harte aanbevelen.
Via mail goed contact gehad over aktie. Daarna besteld, telefonisch contact ook prima en artikel netjes thuisbezorgd
Werd snel gereageerd op vragen en goed gecommuniceerd ook over de levering. Helemaal tevreden.
Onlangs een soundbar besteld bij Von Burg TV. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de leveringstijd. Bij het afhalen goed advies gekregen en ze hebben meegeholpen met het naar de auto dragen van de soundbar. Top!
Diverse medewerkers gesproken vanwege Levering Samsung soundbar set. Altijd vriendelijk en zeer behulpzaam. Nemen de tijd en geven deskundig advies. Je wordt serieus genomen als klant. Fijn!!
Modern bedrijf met een ouderwetse service.
Klein winkel met een groot hart voor de klant! Ze helpen je echt en geven advies wanneer nodig. In de winkel krijg je nog eens korting. Ik kom zeker terug!
Ik ben erg tevreden met mijn soundbar. Het duurde wel even maar dat lag aan de levering vanuit samsung. Goed bedrijf.
Vriendelijk, deskundig, snel. Topwinkel!
Had beste prijs button ingediend, netjes teruggebeld op de aangegeven tijd. Duidelijke antwoorden op mijn vragen, levering kon ik zelf de dag voor bepalen. Goede duidelijke uitleg over het bezorg proces en ook de bezorgdienst top (Geen PostNL shit oid). Keurige prijs. Ik zeg vaker bij bestellen en aanrader voor wie twijfelt. Doen. Top Zaak!!
Had via een actie een soundbar besteld. Door de grote animo was er te weinig voorraad. Ik ben goed op de hoogte gehouden en uiteindelijk is het product alsnog snel geleverd.
Leuk gesprek en een mooie prijs. Snel geleverd. Zeer tevreden.
Zeer goede service en aftersales
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Hele goede uitleg gekregen over TV's. Zeker moeite waard om langs te gaan als je opzoek bent naar nieuwe TV of HiFi.
Ben goed geholpen door het bedrijf persoonlijke service. deze tijd heb je dat niet meer alles is massa is kassa. prijzen zijn heel goed goedkoper dan de mediamarkt.
Snel besteld en snel in huis..
Zeer concurrerende prijzen en zeer hulpvaardige mensen.
Na het opvragen van de prijs van het product via de mail, ben ik gebeld met een aanbod dat ik niet kon weerstaan. Omdat ik niet in de buurt woon en het product nogal groot en log is heb ik gekozen voor verzending. Dit is netjes afgehandeld! Hartelijk dank, bij een volgende aankoop zal ik zeker weer informeren,
Fast response and delivery.
Ik heb een nieuwe soundbar van samsung besteld. Deze is keurig met transport bezorgd. De bezorger was ook een vriendelijke man. Kortom de 1e keer dat ik hier iets besteld heb maar de service is super.
Altijd vriendelijk, sneller dan ik had verwacht en een aanrader zelfs als je helemaal in Limburg woont
Uitstekende service.
Ik zag een hele goede actie voorbij komen en deze heb ik bij Von Burg gekocht, maar ik was bang dat hij geannuleerd zou worden omdat de actie te goed was. Niet alleen werd het artikel netjes bezorgd ook werd het artikel geleverd op de bezorgdatum die ik had aangegeven.
De nieuwste samsung soundbar q990b gekocht.. En met flinke korting en nog volgende dag door zeer vriendelijke bezorgers afgeleverd. Positief verrast!
Noordmolenstraat 43-45
3035 RE Rotterdam