Goed advies en in alle rust geholpen .toppie
Gebeld voor een Sony tv. Goede uitleg gekregen door een aardige kundige man. Deal snel gesloten voor een scherpe prijs. Dezelfde dag nog bezorgd door 2 aardige bezorgers. Tv gisteravond opgehangen. Super beeld en goed geluid. Probeer de Sony afstandsbediening te koppelen aan KPN ontvanger. Is nog niet gelukt, kan misschien ook niet. Misschien weten ze in de winkel hiervoor een oplossing.
Goed telefonisch bereikbaar en nette snelle aflevering
Vriendelijke en behulpzaam personeel, snelle bezorging!!
Dit was de 2e tv gekocht bij von Burg.
Wat een bijzondere club daarin Rotterdam contact erg prettig kennis van zaken high end oled voor een prijs waar de grote jongens het niet voor kunnen leveren. Eind van de middag besteld volgende dag keurig bezorgt. Een absolute aanrader kom er zeker terug Top
Goed ervaren medewerker
Haal hier al 20 jaar tv's en tot op de dag van vandaag blijven ze kwaliteit en kwantiteit leveren. Personeel is erg behulpzaam en hebben er ook echt verstand van. Volgens mij stonden deze mannen bij de fabrikant toen de tv's in elkaar werden gezet haha
I had a great experience with the shop and I found an excellent deal which would have costed me 400 euro more if I had bought it from a Belgian shop. I am really impressed with the quality of service, the best deals they have. I really recommend.
LG Oled besteld op zondagavond, woensdag bezorgd. Geweldig toestel! Vlotte mail wisseling en prima afhandeling.
Een tv moet je altijd “zien” voor je een koopt, bovendien kan je vragen stellen en als je dan nog goed geholpen wordt dat is toch top. Webshops zijn niet vreemd voor mij ik koop daar regelmatig maar in dit geval ben ik toch naar een winkel gestapt. Ik heb nu een europees model en geen Oost-Europees model maar wel voor dezelfde prijs als bij een webshop
vanaf begin tot eind aflevering snelle beleving perfect
Von Burg levert al jaren de TV’s voor onze schepen en altijd de beste prijs van het land en super vriendelijke service en advies!
Heb afgelopen februari een lg 77 inch en een sound bar van lg gekocht. Mensen van von burg, zijn heel behulpzaam! Nemen de tijd voor je, bellen je netjes op. Kort om, de media markt of een bcc kan hier niet aan tippen! Als ik ooit nog eens geluid of audio wil hebben, dan is er maar voor mij 1 winkel! VON BURG!
De vragen die ik nog had werden goed beantwoord, en na aankoop werd er door een medewerker geholpen de tv in de auto te leggen. In dit geval was de TV zelfs goedkoper dan de goedkoopste webwinkel!
Minpuntje is dat ik een verzoek had tav de levering die over het was gezien. De flexibiliteit van de leverancier maakte dit weer goed! Kortom het was zeer goed!!!
Samsung Qled 4K 55” bevalt prima mooi scherp beeld en veel smart functies.
Tv was delivered fast and for a good price
Goedkoop, snel & geen gezeur!
Onlangs een LG OLED55C16LA besteld voor overigens een zéér scherpe prijs en ik had de TV de volgende dag keurig in huis. Tevens geen dode pixels gevonden en alles dus naar wens. Voor de aankoop ook nog telefonisch contact gehad met een medewerker die gewoon eerlijk en "recht voor z'n raap" vertelde wat wel en niet mogelijk was. Geen sneue verkooppraatjes die mij alleen maar tegenhouden om iets te kopen, dit kan ik enorm waarderen!
Word goed geadviseerd, denkt met je mee. Goeie service en snelle levering.
Veel keuze tegen goede prijzen
Great service
Aankoop van tv ervaren als: Scherpe prijzen, snelle communicatie en behulpzaamheid personeel.
N.a.v. een aanbieding op een tv even langs deze zaak langsgereden. Hoewel de zaak niet de allure heeft van concurrent elektronicazaken, lees: meer een uitstalling van tv’s aan de wanden en dozen op de vloer, werd ik zeer vriendelijk ontvangen en vakkundig geholpen. Zelf niet onbekend op technologie, merkte ik dat de (vermoedelijke) eigenaar vd zaak verstand van zaken heeft. Ik heb daarom de beoogde tv gekocht en mbv een winkelhulp de enorme doos in de auto gezet. Conclusie: zeer goede prijs/kwaliteit en ouderwetse service (vakkundig, vriendelijk, meedenkend met de klant, neemt de tijd voor je). Chapeau voor Von Burg!
Noordmolenstraat 43-45
3035 RE Rotterdam