Goede informatie, service en prijs

Zij hebben concurrerende prijzen zonder in te leveren op service en zijn zowel vooraf als na aankoop bereid om de nodige informatie te verstrekken.

• soort PHILIPS OLED, PHILIPS AMBILIGHT
  • Type nr : 55oled909/12

Gewoon geweldig

• Type nr : HW-Q990D

Lekker makkelijk en eenvoudig

Fijne hulp en hielp met inladen van de tv

• Type nr : N.v.t.

Een review schrijven om te kunnen verbeteren. Dat kan niet meer bij Von Burg, super goed en nette service en denken mee. Heb er al meerder apparatuur gekocht. Deze mensen, met deze service, is helaas een uitstervend ras!

• soort Samsung QLED, Samsung Soundbar
  • Type nr : N.v.t.

Medewerker heeft zeer veel kennis en heeft alles uitgelegd.

Goede service, tv netjes naar auto gebracht

Top winkel

Er zijn ook hele grote tv winkels om je te laten adviseren. Maar bij Vonburg vond ik de uitleg en het contact wel heel erg goed. Ook de aanbieding voor de verkregen korting was verbazingwekkend goed!

• soort Samsung QD OLED
  • Type nr : 77S95

Fantastische

Ik heb er een soundbar samsung q990d/xn gekocht ben er fantastische geholpen ze nemen de tijd voor een goede uitleg laten eerst het geluid horen daarna brengen ze het ook nog naar de auto en laden het voor je in instellen achterspeakers lukte niet goed getelefoneerd en er werd meteen de handleiding gemalt ik weet nu waar ik voortaan mijn audiosysteem ga kopen.

• Type nr : Q990d/xn

Goede Adviezen

Goede bediening en fijne uitleg. Service uitstekend

• Type nr : LG OLED65G45LW

Top geholpen

Eerlijk advies en goede prijs

• Type nr : Lg ds95tr

Zeer goede service

Goede service en lage prijs

• Type nr : QE65S95DA

Was snel geholpen en goede uitleg.

Snelle service.

Info gevraagd besteld volgende dag thuis helemaal goed 100 punten.

• Type nr : Hw 990d

Very good service

Very good service, good pricing

• soort PHILIPS OLED
  • Type nr : 909

Heel goed geholpen in de winkel

De T. V. Is thuis geïnstalleerd en met een goede en geduldige uitleg en het innemen van mijn oude toestel ben ik heel erg tevreden.

Vriendelijke verkoper

Ik wist wat ik nodig had. En de verkoper legde uit hoe eea moest worden aangesloten. De doos bleek behoorlijk zwaar waar ik thuis achter kwam. De verkoper en een medewerker droegen het zware apparaat mee naar de auto. Dus moet zeggen attent personeel. Die de klant ook netjes benaderd. Apparaat is zeker van zeer hoge kwaliteit ben er heel blij mee. Top.

• Type nr : Samsung Q 990D Soundbar

Super service

Super service zowel in de winkel als bij het plaatsen.

De klant is koning

Nadat ik een mooie soundbar tegen een aantrekkelijke prijs had gekocht, bleek deze bij thuiskomst niet goed te werken. Na diverse telefonische contacten waarbij diverse oplossingen werden aangedragen, bleek uiteindelijk dat het probleem waarschijnlijk in de HDMI aansluiting mijn TV zat. Ik heb de soundbar weer teruggebracht, deze werd direct in de winkel getest en bleek daar prima te werken. Ik kon de soundbar weer teruggeven, heb even geholpen om alles weer netjes in de originele doos te verpakken, en kreeg direct in de winkel mijn aankoopbedrag teruggestort. Zo'n service is prima en wekt vertrouwen. Als ik weer wat nodig heb ga ik zeker eerst weer even bij Von Burg TV kijken!

• Type nr : N.v.t.

Alles naar wens. Snelle reactie met terugbellen.

Zij reageren snel.

• Type nr : Q990d

Geweldig bedrijf

Op 11 januari 2025 mijn nieuw soundbar aldaar aangeschaft, de soundbar liet men in de winkel horen en kreeg tekst en uitleg. Mijn volgende aankoop van tv of soundbar zal hoogstwaarschijnlijk weer daar plaatsvinden, een aanrader voor iedereen.

• Type nr : Q990D

Uitstekend!

Naast hele concurrerende prijzen bieden ze ook nog goede adviezen en zijn de medewerkers heel vriendelijk en behulpzaam. Echt top!

Goede prijs top service

Kon de soundbar beluisteren in de winkel. Daarna liep de medewerker mee tot aan de auto om dat zware ding te tillen. M’n buren zijn misschien wat minder blij, maar een film als Dunkirk evenaart nu thuis ook bioscoop kwaliteit.

• Type nr : HW990D

Zeer klantvriendelijk en meedenkend.

Vriendelijk ontvangen, kon even rustig rondkijken. Hierna een duidelijke uitleg en demonstratie. Nog extra tips en na een goede prijs kwaliteitsverhouding en tip over de cashbackactie tot aankoop overgegaan. Alles werd netjes en in overleg door vonBurg zelf thuis gebracht. Zou hier zeker weer terugkomen.

• soort Samsung QLED, Samsung Soundbar
  • Type nr : Samsung Q990D Soundbar en Neo Qled 75QN93D Samsung tv

Kleine, maar een superwinkel

Personeel heeft echt verstand van zaken. Geven goede adviezen. Niet opdringerig en de prijzen zijn ook nog eens billijk

• soort PHILIPS OLED
  • Type nr : 65OLED909/12

Zeer service gericht en behulpzaam, persoonlijke benadering.

Behulpzaam bij de keuze en mogelijkheden van de door hen aangeboden apparatuur. Zeer klantvriendelijk!

• soort LG OLED, LG Soundbar
  • Type nr : N.v.t.

Ouderwets goed geholpen !

Vroegah! Toen had je nog specialistem en winkels waar je naar toe kon als je goed geholpen wilde worden. Toen kwam Internet, Mediamarkt, CoolBlue etc....ik koop daar ook. Maar ben blij dat ik voor aankoop van TV nog terecht kan bij Von Burg. Het zit hem in alles, erg GOED en oprecht geholpen, bedankt, tot volgende TV ( of sound bar :) )

• soort Samsung QD OLED
  • Type nr : S95 65"