Gewoon goed

Goed geholpen en meedenkend.Als ik weer iets nodig heb zal ik aan deze zaak denken!

• Type nr : 55G45LW

Top TV zaak!

Wát een assortiment! Ondanks de beperkte ruimte een ongelooflijke hoeveelheid tv's van alle grote merken tegen hele scherpe prijzen die de concurrentie het nakijken geven. Prettig geholpen door de eigenaar die ook met nuttige adviezen omtrent de installatie kwam.

• Type nr : Oled65c46la

top

prima service en afspraken nagekomen.

• Type nr : N.v.t.

Kennis van zaken en scherpe prijzen

Ik kwam voor een LG soundbar vanwege goede prijs online en nog lagere afhaalprijs. Al mijn vragen werden vriendelijk en professioneel beantwoord en werd daarna geholpen om de grote doos naar mijn auto te brengen. Kortom een tevreden klant en kom er zeker terug als ik nog eens een andere tv wil aanschaffen.

• soort LG Soundbar
  • Type nr : DS95TR

Goede service en lage prijs!!

Deze winkel is erg goedkoop maar ze bezuinigen niet op een zeer goede service! Toppers!

• Type nr : LG55G45

Vriendelijk, goed advies en goede prijs!

Na een tijdje online orienteren viel mijn oog op Von Burg TV in Rotterdam want die hadden de beste prijs voor de TV die ik zocht. Bleken ze gewoon telefonisch bereikbaar. Goed advies gekregen en de volgende dag is de tv thuis bezorgd. Super blij met de service en de TV

• soort Samsung QD OLED
  • Type nr : QE55S90C

Hier voel je je weer klant

Wat een fijne mensen. Kennis van zaken en goed advies. Ik kom zeker terug

• Type nr : Oled55g4

Super geholpen

Deze mensen zijn echt goed om de juiste informatie te geven aan de klant

• Type nr : LG OLED EVO 55 G4

Vriendelijke verkopers

Zij hebben veel ervaring en je wordt er goed geholpen. Ook de service is waanzinnig goed

• soort PHILIPS AMBILIGHT
  • Type nr : Weet ik niet

Vriendelijk en prettig geholpen

Super goede prijzen

• Type nr : Lg 77

Fijne zaak en snelle levering

Wat een top-zaak is dit, vriendelijk, informatief en supersnelle en nette aflevering! En de TV? Fantastisch, had een "oude" OLED C7 uit 2017, maar als je dan ziet hoe het nu eruit ziet en werkt....TOP! :-)

• Type nr : LG OLED65C4

Zeer gped

• Type nr : Qled 95 d

Goede voorlichting

Uitgebreide voorlichting en uitleg gehad. Ook de prijs was heel netjes voor de tv een Samsung 65 inch en de Samsung soundbar die wij hebben gekocht in vergelijking met de concurrentie. Von Burg zit er niet voor niets al zolang op deze locatie. Kortom deze winkel is een aanrader!!!

• soort Samsung QLED, Samsung Soundbar
  • Type nr : QE65QN93DATXXN

Snel en efficient ...

Uitgebereide informatie over het te kopen TV toestel...

Goed advies

Scherp geprijsd

• Type nr : LG 55 inch g4

Goede snelle persoonlijke service

Ik was opzoek naar een specifieke tv voor de scherpste prijs inclusief levering aan huis. Hierin ben ik volledig geslaagd, met gevoel voor persoonlijke aandacht.

• Type nr : Oled77c46la

Geweldige tv

Mijn ervaring is dat de tv heel goed is: -goede service -vriendelijke medewerkers -goede beeld

• Type nr : 231284

goede service en spontane mensen

komen hier al jaren dat zegt genoeg!

• Type nr : N.v.t.

Fijne winkel en harte ontvangen

Hoe wij werden ontvangen en de uitlegbaar de tv geweldige service

• Type nr : Leg oled 55c46la

In 1 woord, super geweldig!!!!!

Topzaak, perfecte en vriendelijke manier van communiceren. Niets wordt opgedrongen! Ga zo door!!!

• Type nr : 4 g 55 inch

Super geholpen

Vriendelijke mensen die er werken en ook verstand van wat ze verkopen goed uitleg gekregen met de keuze die ik gemaakt heb

• Type nr : Qe65s95da

Scherpe prijs!

• Type nr : G4 evo 2024

Zeer goed geholpen

Mooie prijs gekregen voor een tv. Goed en snel geholpen omdat ik al wist wat ik wilde. Geen onnodige upselling en een goede uitleg van de tv. Wel wat weinig parkeerplaats in de buurt voor als je wilt ophalen, maar kreeg hulp tot aan de auto.

• soort Samsung QD OLED
  • Type nr : N.v.t.

Vriendelijk en deskundig geïnformeerd en netjes geleverd voor een fantastische prijs.

Gewoon top

• Type nr : 55s95d

Zeer tevreden!

Na ons bezoek bij mediamarkt (waar ze erg opdringerig waren) hadden we toch besloten om eerst nog even op google verder te kijken voor een televisie, zo kwamen wij bij von burg terecht, hier hadden ze de zelfde televisie voor €800 goedkoper !!! Ook hadden ze een actie dat je bij dit model er een 32 inch tv bij krijg(vanuit samsung) bij de mediamarkt konden ze alleen als service hem gratis bezorgen en 300 cashback geven als we er een soundbar bij namen. Ik had vonburg netjes een mailtje gestuurd om 6:30 in de ochtend, om 9:45 kreeg ik een telefoontje terug dat ze hem nog op voorraad hadden, en als ik hem zelf op kon halen er nog wel wat aan de prijs gedaan kon worden! Aangekomen stond hij al netjes klaar met bijbehorende beugel. Super fijne uitleg gehad over alles! Keurige zaak & super fijne heren!

• Type nr : SAMSUNG QE65S95DATXXN

Noordmolenstraat 43-45