Uitstekende voorlichting en eerlijke prijzen

Uitstekend , duidelijk en eerlijk advies. Eerlijke prijzen. Oo de afgesproken dag keurig bezorgd. Kortom een heel goed adres

• soort Samsung QLED, Samsung Soundbar
  • Type nr : QE77S93DaXEEN

Ondanks Dead on arrival (DOA) prima afhandeling van een vervanging

Ondanks Dead on arrival (DOA) prima afhandeling van een vervanging

• Type nr : Evo G4

top services

zeer attent en bellen direct om alles te overleggen ben super tevreden

• Type nr : N.v.t.

Klantvriendelijk, betrouwbaar gedulgige eerlijkheuf zijn mijn sterkwoorden. Klant sunds mijn 14de. Ik ben recentelijk 65 jaar geworden.

• soort LG Soundbar
  • Type nr : Kweenie

Klant vriendelijk

Behulpzaam en goede bediening

• Type nr : QE55S93CATXXN

Gewoon netjes en behulpzaam.

Ben netjes geholpen en nette prijs.

• soort Samsung Soundbar
  • Type nr : Q990d

Prima zaak ! Goed advies en scherpe prijzen

Advies : 8 Klantvriendelijkheid: 9 Technische kennis : 9 Prijzen : 9 Snelle levering : 9

• Type nr : 65S95D

Goede service en prijs

Mijn aankoop was een 65inch LG OLED tv. Na veel zoeken kocht ik deze bij Von Burg tv. De prijs was veel lager dan die ik in andere sites en winkels gezien had. Het is een Nederlands model en type Hierdoor kreeg ik ook nog eens een cashback van Lg. Deze was wel lastig aan te vragen maar is ondanks de service van de winkel gelukt.

• Type nr : LG 65 oled c4

Super bedrijf

De hulp, advies, bestelling, aflevering alles heel netjes en snel gegeven/geleverd.

• Type nr : LG OLED65C46LA

Nette behandeling

Vlotte service, we konden de tv meteen ophalen en hij werd netjes in de auto geplaatst

• soort PHILIPS AMBILIGHT
  • Type nr : 50pus8848/12

Perfect.

Geen woorden maar daden.

• Type nr : QE65S95CAT

Hele goed geholpen en prima prijs wat ik niet had verwacht. Echt vriendelijke mensen en super prijs.

Heel goed geholpen, vriendelijk personeel en goede prijs

• Type nr : 1972

Snel een prima deal gesloten. Aan te bevelen.

• Type nr : Samsung oled

Top en niks anders. Kom uit den bisch en adviseer ook.mensen hier om naar jullie mooiewinkel te gaan. Gr richard

• soort LG OLED, LG Soundbar
  • Type nr : 65 inch G4

Goed advies, open en eerlijk.

Dit is geen zaak als mediamarkt, maar een specialist die weet waar hij het over heeft. Dikke aanrader voor iedereen!!!

Razendsnelle Service!

Een uur na bestellen kreeg ik een belletje of ik thuis was, dan kwamen ze hem direct brengen. Aardige en behulpzame chauffeur, wat een toppers!

Prima ervaring

Ik ben ontzettend goed geholpen in de winkel door de verkoper. Een uitstekende uitleg over de gekozen tv van Samsung. Verder bij mij thuis bezorgd en geïnstalleerd door keurige mannen. Groet John.

• soort Samsung QLED

Geweldig!

Inmiddels al 6 tv's gekocht bij hen. Altijd goed advies en de beste prijzen.

• soort Samsung QLED, Samsung QD OLED
  • Type nr : S93

Prima en deskundig geholpen.

Online Samsung Oled scherm besteld om thuis te laten bezorgen. Geïnformeerd naar bijpassende Soundbar. Op aanraden van verkoper in de winkel komen beluisteren. Daarbij uitgebreid uitleg gekregen over scherm en soundbar. Ik kreeg de soundbar voor de afhaalprijs en deze werd samen met het scherm thuisbezorgd. Kort samengevat: Prima en deskundig geholpen. En voor een zeer scherpe prijs. Ik ben zeer tevreden.

• soort Samsung QD OLED, Samsung Soundbar

Goede service en communicatie

Inmiddels mijn 2de Smart TV gekocht bij Von Burg. Zeer tevreden over het gegeven advies en de stipte aflevering. Ze hebben ook scherpe prijzen.

• Type nr : Qe55S95D

Klantvriendelijk en deskundig personeel. Kom hier altijd en zeker een aanrader

• soort Samsung QLED
  • Type nr : chrystal 50

Zeer deskundig advies en fijn geholpen

Zeer deskundig advies en fijn geholpen

• Type nr : LG OLED55G45LW

Mijn advies: Koop uw apparatuur hier!

Voor mij was Vonburg tot voor kort een totaal onbekende winkel die als resultaat opdook in Google. Ik zocht een groot model tv (LG G klasse 77 inch) die de bekende ketens niet meer konden leveren uit voorraad. VonBurg bleek hem op voorraad te hebben en ook nog eens official LG dealer te zijn dus kreeg ik cashback vanwege de lopende actie en bij ophalen ging er nog eens 150 vanaf! Omdat een busje huren de enige mogelijkheid was om het kanon in te verschepen en ik van ver moest komen werd de tv keurig netjes afgeleverd aan huis incl de korting! Van tevoren werd keurig gemeld hoe laat de levering plaats zou vinden dus kortom topservice waar menig andere winkel nog wat van kan leren!

• Type nr : 77G46

Uitgebreide informatie en goede service

Nemen uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden en helpen je met nuttige informatie. Prima service!

• Type nr : N.v.t.

Vriendelijk, behulpzaam personeel met kennis. Snelle reactie op vragen en een nette levering.

• Type nr : OLED65C46LA

Noordmolenstraat 43-45