Snelle levering zonder problemen.

Snelle levering en goede producten in de winkel. Volgende keer zal ik zeker bij dit bedrijf een bestelling doen. Echt een aanrader!

Goed persoonlijke contact, snelle en duidelijke antwoorden

In onze zoektocht naar de juiste apparatuur om onze auto warm te houden tijdens ons in december 2019 geplande winterse avontuur naar de Noordkaap in Scandinavië kwamen we terecht bij Stroomzat.nl. We zijn erg tevreden met de service, die verder ging dan menig bedrijf ons in de afgelopen periode heeft laten zien. Het is prettig zaken doen met Stroomzat.nl. De geleverde apparatuur voldoet aan onze verwachtingen, de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend!

Voortreffelijk

Punctueel uitgevoerde bestelling.

Duidelijk en vakkundig

Ik had vragen over een auto laadstation. Die werden met vakkennis beantwoord. De lader werd prompt geleverd voor de laagste prijs!

Goede snelle levering van het juiste artikel

Goede levering en snel

Snel en correct

Precies wat ik nodig had, snel geleverd voor een goede prijs.

Snel en goedkoop

Zeer snelle levering en goedkoop. De startmotor paste perfekt.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering met een goed produkt tegen een goede prijs

perfecte zaak

netjes optijd geleverd volgens afspraak.goed verpakt.

Super snelle levering

Snelle levering Veel in voorraad

Snel

Volgende dag het product al binnen

Vlot geleverd en correct het onderdeel dat ik besteld had.

Prima en vlot geleverd.

Goede kwaliteit spullen.

Niet op voorraad, toch binnen 2 dagen in huis

Ik heb al een tijdje problemen met het startrelais voor de startmotor van mijn sloep. Complete startmotoren zijn overal te koop maar na enig zoeken vond ik gelukkig Stroomzat.nl die niet alleen het startrelais kon leveren zonder de startmotor maar ook serieus reageerde op een door mij gestelde vraag met een duidelijke foto. Volgens de site niet op voorraad maar in 2 dagen in huis. Prima en een nieuw adres voor onderdelen.

Snelle Service

Prima , snel geregeld en denken mee !

Zeer goede service!

StroomZat denkt mee om tot de beste oplossing te komen. Ook bij niet standaard of verouderde installaties geeft StroomZat niet op. Wij zijn perfect geholpen. Bedankt!

Levering bijzonder goed en zeer voordelig

Bestelling en levering makkelijk en geheel conform afspraak. Aangekochte product (startmotor voor Volvo Penta 2002), zeer scherp geprijsd in vergelijk met alles wat ik verder kon vinden via internet. Kwaliteit van het product zelf ziet er in eerste instantie ook goed uit maar net ingebouwd en nog geen gebruikservaring mee. De 2 jaar garantie welke op het product wordt gegeven hoop ik niet nodig te hebben maar geeft wel vertrouwen. Samengevat een zeer positieve ervaring.

Pluspunten

Snelle levering en goed product

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

It was awesome to find the parts I needed in their stock, it was super hard to find anywhere else! Smooth check-out process and delivery.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

zeer snelle levering en zeer goede service

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede bruikbare telefonische hulp bij instalatie. Top

Torplaan 10

1785BA Den helder

Over StroomZat.nl

Stroomzat is een webshop voor voertuig en scheeps elektra. Al meer dan 40jaar zijn we actief in deze branche en kunnen u daarom ook goed adviseren.