Gewoon prima

Snelle bezorging, keuze genoeg, prima aanbiedingen.

Prima, snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs

Snel en discreet geleverd

Snel en discreet geleverd. Voldoen aan de beschrijving en zijn inderdaad zonder glijmiddel. Ideaal voor het gebruik bij seksspeeltjes.

Goed!

Duurde iets langer Maar goed opgelost

slay

not test yet but probably good

Ruim aanbod

Ik heb een latex allergie en ik vind het fijn om niet gelijk een hele nieuwe doos met 10 condooms te halen. Overal heb ik gezocht naar bedrijven die latexvrije condooms per stuk verkopen, maar nergens kon ik het vinden. Tot dat ik postcondooms tegen kwam. Tot heden al vaker besteld.

As expected - Timely delivery

I got what I had ordered and on time. The experience was satisfactory. And the website has wide range of products. 10/10

Super .Super

Ik ben echt blij

Foute bestelling

Snelle levering en snel besteld alleen klik ik een zending aan en betaal erna alleen stond er blijkbaar nog een oude in mijn winkelwagen waardoor ik er nu twee heb meteen proberen te annuleren maar dat is niet gelukt dus nu heb ik 24 condooms ipv 12 helaas

Ik kan hierover niks zeggen

Ik heb de bestelling nog niet ontvangen.

Snel en discreet

Product werd snel geleverd en het was niet te zien waar het precies vandaan komt.

Alles ging foutenlose

De bestselling ging heel snel.

Groot assortiment en altijd snel bezorgd door de brievenbus. Perfect!

Snel en goed

Top product

Snelle levering en de goedkoopste. En discreet.

Ze zijn er

Ik had 2 verschillende doosjes condooms besteld maar ze kwamen samen in een zakje in brievenbus. Ik had liever de optie gehad om ze te krijgen in de doos en apart.

Volgende dag binnen en geen verzendkosten

Bestelling volgende dag goed ontvangen. Fijn dat er geen verzendkosten zijn. Maak je de bestelling toch sneller (ook met 1st proberen oid).

Volgende dag binnen en geen verzendkosten

Ik ben zeer tevreden. Ik heb al vaker hier besteld en de levering is snel en discreet en ze zijn de goedkoopste !

Blokkenweg 31

6717AA Ede

Over Postcondooms

Postcondooms is de specialist in condooms, glijmiddel en nu ook toys! Scherpe prijzen, een groot assortiment en razendsnelle verzending via PostNL of DHL.