Afwerking is TOP

Mooie stabiele trap gekocht, afwerking helemaal TOP!!!

Mooi en degelijk product en vlot geleverd.

Ik had snel een degelijke trap nodig naar een bergzolder. Gemakkelijk via website besteld. Duidelijke uitleg om te meten hoeveel treden enzo.

Op 17-4 heb ik een xl eiken wandplank besteld. Op de website stond aangegeven dat de wandplank pas na ongeveer 5 weken leverbaar zou zijn. Echter, na 2 weken ontving ik al een email dat de plank was verzonden. De wandplank werd netjes de volgende dag bezorgd. We zijn erg blij met de wandplank. De kwaliteit is perfect. Het monteren ging ook eenvoudig. Ik raad deze webshop ten zeerste aan! Ze doen wat er wordt beloofd. Ik zou dan ook zeker nogmaals bestellen in de toekomst.

Zwarte badkamer ladder gekocht , verf liet los , binnen een paar dagen werd er een nieuwe ladder bezorgd, prima service.

Levering met schade, maar uitstekende „after sales“ service.

Voor de schade aan de geleverde ladder heb ik korting gekregen en een gratis accessoire om de ladder op te hangen. De „after sales“ service was uitstekend!

Great quality

Products have great quality, easy to order and get the package delivered

Uitstekend!!

snelle levering, goede handleiding

Snelle levering van een super degelijke ladder.

Heel blij met deze ladder. De ladder werd snel geleverd in een grote doos. Eenvoudig te bevestigen en zeer degelijk. Ik had verwacht dat de leuning er ook bij zou zitten, omdat deze op de foto staat. Dat is niet het geval. Verder zeer tevreden.

Uitstekende en professionele service en zeer vriendelijk.

Vriendelijk. Goed advies. Professioneel. Kwaliteitsproducten. Uitstekende en professionele service en zeer vriendelijk.

Mooie plank, prima service

De dakladder werkt heel goed, en ik kan veilig op via een schuin pannendak mijn platte dak bereiken.

Mijn dakpannen zijn oud, en er is er één onder de ladder gebroken, het is dus verstandig om goed te kijken of de dakladder goed ligt, en niet teveel druk geeft op één van de dakpannen. Ik heb onder het stalen verbindingsstuk van twee ladders een kniekussentje gelegd anders drukt het harde staal mogelijk te veel op een dakpan. Elk dak is net even anders, dus in elke situatie goed kijken of t allemaal naar wens ligt. Al met al heel blij met deze twee aan elkaar gekoppelde ladders en een nokhaak die op het platte dak steunt. Ik kon met vertrouwen het platte dak bereiken voor mijn zonnecellen project!

Prachtige kwaliteit

Mooi afgewerkte stevige trap. De witte beugels en stang zijn ook van prima kwaliteit. Het geheel is verfijnd en toch stevig. Met de dubbele beugel kan ik de trap omhoog zetten als ik hem niet nodig heb, ook dan ziet het er goed uit.

Perfect maatwerk!

Wij zijn enorm blij met de eiken planken die we op maat hebben laten maken voor onze keuken. Super kwaliteit, exact op maat waardoor het resultaat prachtig is!

Zoals mijn verwachting was

Mooie degelijke trap

Producten zijn precies als omschreven en erg degelijk

Mooi product, duidelijke site en snelle levering

Erg tevreden!

Prima ladder en eenvoudig te monteren

Verzending goed geregeld. Ladder zelf degelijk met kleine afstanden tussen de treden, dus makkelijk te beklimmen. De erbij geleverde bevestigingsbeugels en stang waren makkelijk te monteren, ook dank zij het duidelijke instructiefilmpje.

Correcte en snelle levering

Planken zijn gemakkelijk op te hangen en hangt solide aan de muur

Snelle levering, super trap

We zijn erg blij met de mooie trap, hoog genoeg, stevig, mooi blank hout. We hopen er de komende 50 jaar plezier van te hebben!

Een stukje vakwerk

De bestelde badplank ziet er helemaal super uit. Je voelt de liefde voor het hout!

Prima trap, snel en netjes geleverd.

Prima trap, snel en netjes geleverd. Aan de prijs, maar de kwaliteit is er ook wel naar.

Houten plukladder : Traditioneel kwaliteitsproduct

Houten plukladder : Traditioneel kwaliteitsproduct

Snelle levering, goed m matrriaal!

Goede kwaliteit, en service.

Goede kwaliteit, en service.

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam