Prachtige ladder

Ladder is heel mooi gemaakt en afgewerkt, ziet er top uit, heel blij mee.

prima geregeld

snel en goed geregeld

geweldig

verkeerd bestelde trap probleemloos omgeruild.

Prima service, goed kwaliteit

Prima service, professionele afhandeling en ondersteuning tijdens de levering van het product.

Mooi product en snel geleverd

Mmoie beuken molenaars trap. Zit mooi en goed in elkaar. Geen schroeven maar degelijk in elkaar gezet. Vrijdag besteld en zaterdag avond geleverd

Goede service en meedenkend

Prima ervaring

Het leek alsof het product nog in productie was, dus nog weken later beschikbaar zou zijn. Maar het werd een paar dagen later geleverd. Erg prettig

Super goed

Super goed!!

Snelle levering en goede service en materiaal!

Levering zoals verwacht

Duidelijke communicatie, snelle levering, stevige trap met handige toebehoren.

Houten Trap

Ik vond het een heel fijn product. Het zag er precies uit zoals beschreven en ik waardeerde de kwaliteit van het hout. Ik vond de finishing touch leuk, waardoor dit product een goede keuze is. Ik geef het 9 van de 10 omdat de meegeleverde schroeven om de haken te bevestigen niet goed waren. Twee van de vier knapten, zonder dat ik zelfs maar een elektrische schroevendraaier gebruikte

Snel geleverd, prima trap

Heel tevreden met een op maat gemaakte trap naar een vliering. Wij hebben de trap gelakt. Dit is een bewerkelijke klus. Het zou als optie prettig zijn de trap in de grondverf te kunnen bestellen.

prima service

Niks mis mee!

Afspraak is afspraak

Netjes verpakt. Snel verstuurd.

Ruime keuze, duidelijke website, snelle levering, goed ingepakt.

Wandplank onbehandeld eiken besteld. Product komt overeen met wat op de website staat: hoge kwaliteit hout, bevestigingsmateriaal zat er netjes bij. De plank was goed ingepakt met bubbleplastic en aan de randen nog extra plastic hoekstrips. Dit alles in kartonnen doos. Nog telefonisch contact gehad over de leverings datum. Vriendelijk te woord gestaan, goed geholpen. Pakket werd verstuurd op de afgesproken datum. Kortom: heel teverden met het product en de service.

Top trap!

Prima service! Fijne trap.

Miskoop wordt goeie koop!

"Het leek een leuke ladder, maar er zaten van die groene rubberen voetjes onder, op de foto waren hadden ze een grafiet kleur, deze felgroene voeten vind ik geen gezicht. En de hoogte van de ladder is ook misleidend, aangezien je maar tot de 3e sport mag klimmen" Dit was mijn eerste reactie, maar bij deze heeft Houtenladders erg hun best gedaan. Het had wat voeten in de aarde, maar Inge heeft enorm haar best gedaan en het resultaat is dat ik nu antraciet kleurige voetjes heb aan de ladder! En de hoogte van de ladder klopt ook, je mag wel op de hoogste sport staan (alleen heb je dan geen leuning meer). Dus bij deze mijn rectificatie! Mascha

prima volgens afspraak

prima volgens afspraak

Perfect !

Wonderful service and the shelves are beautiful! I recommend!

Uitmunted

Makkelijk met bestellen. Uitstekend geholpen met de klantenservice. Levering keurig netjes en stevig ingepakt. Het monteren van de zwevende plank ging heel goed. Zeer tevreden over alles en het resultaat.

prachtig product!

zoldertrap werd keurig compact geleverd en zag er perfect uit! Enige nadeel was dat het wel langer dan drie werkdagen heeft geduurd voor we hem binnen kregen. Maar toen we hem hadden hangen/staan waren we dat snel weer vergeten!

Goede kwaliteit

Super mooie trap ontvangen, perfect voor mijn boekenkast

Prima.

Goed materiaal, perfecte aflevering, inclusief een gekoppelde nabestelling.

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam