Behulpzaam, snel en naar verwachting (hoog : ) )

Behulpzaam, snel en naar verwachting (hoog : ) )

Snel en netjes geleverd

Ik vond het vind de juiste maat trap wel wat lastig op de site. We hebben nu ook een trap die iets te lang is. Maar hij is wel heel mooi. En hij is ook super snel en netjes geleverd. Ik werd onderweg nog gebeld door de chauffeur. Top!

Product is prima

Product voldoet aan verwachting. Heb me alleen ingeschreven voor de nieuwsbrief voor 10% korting. Deze korting heb ik nooit gehad

Prima spul

Snelle nette levering Makkelijk te monteren Geen omschrijving hoe te monteren

Top snel geleverde kwaliteit!

Na lang zoeken om de maat van een trap te bepalen naar de mezzanine, vond ik op Houtenladders.nl een handige berekeningstool. Vervolgens de goede ladder gevonden en vlot kunnen bestellen. Na 2 dagen was de ladder reeds geleverd in België! Eenvoudig te monteren en paste als gegoten. Bedankt houtenladders.nl voor de service en kwaliteit.

Prima.

We zijn tevreden over onze bestelde ladder. De ladder ziet er goed en netjes afgewerkt uit. Zelfs iets té lang, waardoor we hem mooi op maat kunnen maken.

Goede en snelle levering.

Goed contact en snelle levering

De planken voldeed helemaal aan onze verwachtingen!

De planken voldeed helemaal aan onze verwachtingen! Niet alleen de planken zijn erg mooi en voldeden exact aan de afgegeven maatvoering, ook het ophang systeem die er bij geleverd worden is een degelijk systeem. Voor wie niet echt technisch is aangelegd heeft houtenladders een degelijke instructie video. En voor wie moeite heeft met het positioneren van een beugel, dan zit er voldoende bewegingsruimte in het ophangsysteem. De reden waarom ik slechts een 7,5 geef is alleen om het feit dat de plank enkele dagen later werd geleverd dan de vooraf afgeven levertijd ( 4-6 weken op maatwerk). Nou was dit voor mij absoluut geen ramp, alleen werd ik hierover niet (tijdig) geïnformeerd. Toen de zes weken bijna om waren ben ik hier zelf maar achteraan gegaan. Wat ik wel positief vindt is dat ik snel reactie kreeg op mijn vraag wanneer ik ongeveer de wandplanken wel kon ontvangen. De bestelling was inderdaad iets vertraagd maar zou wel binnen enkele dagen geleverd worden. Dit is ook gebeurd. Ook de levering van de planken ging goed. Dit werd geleverd door een externe transporteur die netjes aankondigde ( tijdslot) wanneer de bestelling werd geleverd. Kortom ze werken samen met goed partners. Mijn eindconclusie is dat ik houtenladders absoluut kan aanbevelen, mits er geen tijdsdruk staat op de bestelling. Tot de volgende bestelling!

Heel vlot en correct.

Heel positief omdat alles ongeveer volgens plan verliep, maar vooral omdat de service vooral heel snel was, heel korte tijd tussen bestelling en levering.. Het enige minpuntje (maar ikzelf vond dat helemaal niet erg, want ik was gewoon thuis) was dat de levering enkele uren na de afgesproken tijd gebeurde, misschien was er van alles onverwachts op de route gebeurd...? Misschien een tip om daarvan op de hoogte gesteld te worden via sms of zo ? Want ik was dus thuis, maar misschien had ik een afspraak 's avonds of moest ik weg en was de levering dan misgelopen..

Perfecte kwaliteit Stipte levering

Prima service en mooie ladder

Alles liep prima!

Snelle levering, product zoals omschreven.

Heel goed, snelle levering, goede kwaliteit.

Tevreden

Goede informatievoorziening, snelle levering en mooie houten trap.

Prachtige ladder voor onze loft.

Mooi afgewerkt, snelle levering en bij vragen goed bereikbaar en meedenkend

Snelle levering, goede spullen

Beschrijving & filmpjes op website zijn duidelijk, levering ging snel, spullen zijn prima. Verbeterpunten; - levering is tot de deur, ik had grote ladder die niet in lift paste, moest ik zelf naar boven sjouwen - aan rail zit nogal brede ‘houder’ waar je m mee vast schroeft. Die was zo breed dat dat bijna niet paste op mijn kast, daar zou vooraf beter op gewezen kunnen worden. - jammer dat rail niet helemaal gepoedercoat is, nu niet op bevestigingspunten die je daardoor niet kunt verschuiven, dat zou m veel flexibeler maken

Goed product

Heel slechte ervaring !

Wat vertraging gehad maar uiteindelijk professioneel opgelost.

Website helpt goed bij aanschaf, alles wat ze zeggen gebeurd zo.

Aanschaf welke ladder werd duidelijk als je de stappen op de website volgt. Levering prima verzorgd en via bellen goed te veranderen. Was wel wat krap, omdat ik in de avond de mail kreeg voor een levering de volgende dag in de ochtend. Direct gebeld zodra dat kon, dat was om 9.00 uur op de dag van de levering. Daar werd goed op gereageerd. Montage video geeft prima weer wat er moet gebeuren.

Afspraak goed nakomen

Snel reageren op mijn mail prima

Perfecte service, vriendelijk en snel

Nadat we onze bestelling hebben ontvangen, bleek dat we ons vergist hadden ivm de afmetingen van de wandplank. Inge heeft ons met plezier geholpen en ons een nieuwe reeks plakken bezorgd. Top service!

Uitstekend!

Duidelijke , gebruiksvriendelijke website Snelle en correcte levering

Supertevreden

Alles perfect. Makkelijk te installeren.

Uitgebreide info op website qua types en afmetingen. Snelle en correcte levering. top trap!

Beter dan verwacht

Eerst wat reviews gelezen, conclusie: prima bedrijf. Eiken plank besteld voor in de keuken, levertijd idd zoals op de site vermeld: 6 weken. Duidelijk communicatie, wordt goed op de hoogte gehouden. Hoewel de plank stevig aan de prijs is, is daar ook de kwaliteit naar. Strak afgewerkt, fraai in olie gezet en een degelijk montage systeem met duidelijke montage instructie online. De kers op de taart was nadat mijn vrouw de aan de verpakking vastgeplakte montage pluggen en schroeven had weggegooid. Een telefoontje en het werd kosteloos opnieuw verzonden. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen. Zij verstaan hun vak!

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam