De steunen en haken die we voor onze bestaande oude trap hadden besteld staan erg mooi. Het is stevig materiaal met een goede look.

Mooi product, snelle levering.

Voor een trap naar de vliering zochten we een compacte trap. We hebben bij houtenladders.nl een mooi trap gevonden. Top!

Uitstekende service

Vlotte levering en uitstekende dienst na verkoop!

Topproduct met prima levering

Prima afhandeling

Overzichtelijk bij het maken van een keuze, snelle levering.

Snelle levering! De trap moet nog geplaatst worden….

heel goed

heel goed

Hele fijne samenwerking!

Ik had een probleem met de ladder en heb hier zo fijn over kunnen communiceren met het bedrijf. Ik werd heel goed geholpen en ik ben erg dankbaar voor de goede behulpzame instelling van de medewerker! Ik zou hier zeker bestellen want het contact met het bedrijf is heel persoonlijk en ik kan aan alles merken dat deze man met zijn hele hart in het bedrijf zit!

Alles prima verlopen

Alles in orde

Heel tevreden over mijn aankoop!

Beste, ik heb een witte ladder besteld voor een tussenverdiep. De ladder is geleverd per postpakket , niet om zelf nog in elkaar te steken, oef! Ik ben heel tevreden.

Mooi product; verwachtingen volledig voldaan

Mooi en degelijk product. Snel geleverd. Eenvoudig te plaatsen.

Heel blij met mijn bestelling

Top, mooie kwaliteit, exact op maat, goede instructie voor montage en snel geleverd

Zeer mooie degelijke ladder ontvangen.

Prima ladder, bevestigingsmaterialen & snel geleverd

Zeer tevreden.

Voldeed geheeel aan mijn verwachting

Zie eerder

Mooie ladder maar ging wel een en ander mis voordat ik hem had

Besteld en de website gaf aan dat ik hem, als hij niet op voorraad was binnen 2 weken zou hebben. Dit heeft helaas veel langer geduurd. Na meerdere keren bellen en mailen hem is de ladder verstuurd maar kreeg ik van de transporteur, de dag dat hij bij mij binnen zou komen en ik mijn werkdag erop aangepast had, een melding dat het pakket niet compleet was. Ik meteen weer gemaild, zou binnen 2 dagen reactie krijgen. Gebeurde niet. Gebeld, etc etc. Uitendelijk wel hele aardige behulpzame dame van houtenladders aan de telefoon en uitgelegd dat ik hier niet blij van werd. Toen had ik hem De volgende dag binnen. Mooie ladder, makkelijk te monteren.

keurig verpakt die trap

mijn trap was super verpakt ... en geleverd = op tijd

Mooi product, degelijk, keurig.

Ik heb mij alleen verkeken op de grote van de trap, eigenlijk is hij te groot voor het doel waar ik voor gekocht heb ...., dat is en nadeel van online vind ik. Ik had naar de hoogte gekeken, die is perfect, maar niet naar de breedte en diepte !

Hartstikke goed

Prima op de hoogte gehouden, prima levering en keurig verpakt

Uitstekende producten en dienstverlening

Nadat ik mijn Eldik fruitladder opborg (in onderdelen) miste ik later een beugel en kon niet opbouen. Houtenladders kon mijn naam en product direct terugvinden en was in staat het missende onderdeel binnen drie dagen bij mij thuis te leveren. Mijn ladder staat weer klaar.

Ziet er mooi uit, compleet en op tijd geleverd!

Ziet er mooi uit, compleet en op tijd geleverd!

Helemaal tevreden

Mooie keukenplank, netjes geleverd

Trap

Mooie trap! Heel netjes afgewerkt.

telefonisch contact moeilijk. Inspreken voicemail heeft geen nut

Materiaal is oke.

Prima product

Levering was vlot, en de ladder ziet er mooi uit

Mooie badkamertrap goede kwaliteit

Bovendijk 157