Voldoet aan verwachting

Een tevreden klant

Mijn foute bestelling werd zeer plausibel opgelost !

Snel geleverd en alles aanwezig op de site voor installatie

Snel en mooi. Wel slijt het laagje wit op mijn ladder er snel af. Is dun laagje. Daarom 1,5 ster eraf.

Uitstekende service

Mooie ladder, medewerkers zeer vriendelijk en behulpzaam.

Degelijk en stipt

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijk website. Vriendelijke en correcte info aan de telefoon Stipte levering met een hele goede track en trace

positief

een vlotte reactie,omdat de betaling eerst niet lukte. samen met jullie hulp is dat gelukt. een goed gevoel

Goede op de hoogte gehouden van de levering

Goede en nette levering volgens afspraak en bestelling

Top service , snel en goed materiaal

Wij zijn super fijn en snel geholpen, zeer aan te bevelen

Prima dienstverlening

Mooie trap en goed advies

Buitengewone serviceverlening & mooi product

Ten eerste: mooie trap! Verder is de serviceverlening buitengewoon: snel, vriendelijk, meedenkend. Dit niveau kom ik zelden tegen. Chapeau!

Fijne soepele service

Fijne soepele service

Kwalitatieve ladder die gemakkelijk te bevestigen was. Ook heel snelle levering

Alles prima geregeld.

We zijn zeer tevreden. Kwaliteit, levering en verpakking waren top.

Prima product, slechte levering

Drie maal aankondiging voor levering, alle keren thuis geweest. Uiteindelijk twee km verder opgehaald

Meedenkend en klantgericht

Waar andere bedrijven nee verkochten,leverde Houtenladders.nl mij een zwevende plank van 3m voor mijn gipswand door op mijn verzoek dubbele ophangpunten te maken. Erg tevreden.

Mooi stevig trapje, snelle levering

Mooi stevig trapje die snel geleverd werd na goede aankondiging. Alleen miste ik de slotboutjes om het losse plankje vast te zetten

alles perfekt verlopen, in kommunikatie en in tijdvenster

de bestelling kwam in het voorgestelde tijdvenster, alles perfekt verlopen

Degelijk product met snelle service

Presales: Complete informatie op de site! Verschillen tussen de soorten ladders zou nog iets duidelijker kunnen. Sales: Makkelijker kan het niet: klik en klaar! Aftersales: Goede informatie over levering van zowel bedrijf als transporteur. Informatie aan chauffeur bleek echter niet aangekomen. Toch prima opgelost!

Betaalbare kwaliteit en heel gemakkelijk om te bestellen

De webshop ervaring was bijzonder gebruiksvriendelijk omdat het heel intuitief en gemakkelijk aanvoelde. De zwevende massief eiken planken zijn van mooie kwaliteit. Makkelijk te monteren. Enigste minpuntje: de meegeleverde pluggen en schroef heb ik niet gebruikt omwille van de "povere" kwaliteit, maar dit is een detail.

Ladder voor op mijn dakpannen dak te komen

Schitterende ladder voor op dakpannen te leggen, zo voorkom je schade aan je dakpannen. Mooi afgewerkt en snelle levering. Jan-Willem uit Leidschendam

zeer vlotte levering en zeer mooi afgewerkt product.

Zeer tevreden!

Alles volgens afspraak

Mooi afgewerkte ladder. Goede prijs kwaliteit verhouding. Keurig geleverd.

Snel en klantvriendelijk

De ladder was binnen enkele dagen geleverd helaas ontbraken de accessoires. Dit hebben zij kordaat opgepakt en alsnog nagezonden. Alles nu naar tevredenheid geïnstalleerd!

Aangename ervaring.

Er was een lichte beschadiging aan de ladder. De verpakking was ook licht beschadigd, dus ga ik er van uit dat het tijdens het vervoer zal gebeurt zijn.

Kwalitatief zeer goede ladders.

Na de bestelling is er even geen feedback, wat ongemakkelijk kan aanvoelen. Een paar dagen zijn dan al snel lange dagen. Wordt de bestelling eenmaal afgewikkeld dan gaat het allemaal erg vlot. Bestelling is goed te volgen via een prettig en vriendelijk transportbedrijf.

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam