Mooie ladders!

Erg mooie ladders, precies wat we zochten.

Zoals beschreven en snelle levering

Top! Veel keuze, duidelijke beschrijving en snel geleverd.

heel goed

alles was vlot en goed verlopen,

Goed materiaal en snelle levering

Tevreden over levering en het geleverde materiaal. Goede prijs kwaliteit verhouding

Degelijk mooi product en prima service

Op zoek naar een bed ladder voor onze pipowagen. kwam ik op jullie site. Daar vond ik goede uitleg. En het laddertje wat ik zocht inclusief bevestigingsmateriaal wat ook in het interieur mooi staat. Bedankt. Frouke Oost-Phalia.

Goede service en kwaliteit

Mooie, goed afgewerkte trap van gedegen kwaliteit.

De site gaf precies aan wat we zochten.

Montage was simpel.

Redelijk

Levering van de producten zouden wel wat sneller mogen.

Mooie producten en snel geleverd

Mooie producten en snel geleverd

Super service en een mooie trap

De trap is helemaal naar verwachting. De levertijd was iets langer de gepland en helaas was de trap beschadigd. Dat was waarschijnlijk ontstaan tijdens het assembleren. Na mail contact is er snel gehandeld en hadden we binnen een paar dagen een nieuwe. Super service!

Prachtige trap, enorm blij mee.

De communicatie van het bedrijf, laat wat te wensen over, maar de trap is prachtig en keurig afgeleverd.

Prima mooi laddertje

Met levering ging het even mis, maar door goede communicatie en snel leveren daarna is het prima opgelost.

Prachtige plank voor boven dressoir

Prachtige plank voor boven dressoir. Compleet met goede kwaliteit ophang materiaal.

Wandplanken besteld. Prachtig materiaal. Perfect afgewerkt. Heel goed verankeringssysteem. Heel goed verpakt voor verzending. Ziet er prachtig uit bij ons. We gaan nog een plank bij bestellen.

Een hele mooie trap

Een boven verwachting mooie trap. Fijne communicatie en nette aflevering.

Goede service, mooi product

Wij hebben een hoge ladder voor het bereiken van een zoldertje. Mooie trap, stevig en goed systeem met de haken. Goede service en hulp bij vragen en heel goed verpakt. Een aanrader.

Top trap

Mooie, kwalitatieve trap. Precies als omschreven en 2 dagen na bestelling al in huis!

Snelle verzending

Duidelijke website, snelle levering en prima verpakking.

Fijne service

Mooie trap en haken gekregen. Snelle verzending en goede service bij versnellen verzending. Vriendelijke telefoniste die meedenkt.

Besteld en de volgende dag bezorgd! Een mooi afgewerkte trap!

Goed contact

In eerste instantie een verkeerde plank geleverd. Maar goed contact en alles snel opgelost.

Goede levering!

Het product is goed. Alleen de betalingsomgeving is lastig. Het gebruik van Ideal zou handiger zijn.

kwaliteit, vriendelijkheid, dienstverlening

wij bestellen inmiddels al heel wat jaren de producten van houtenladders.nl en zijn hier erg tevreden over. Bij het beheren van vastgoed, regisseren wij vaak renovatieprojecten, waarbij we regelmatig grote stalen hoogslapers bouwen. De afwerking en vormgeving moet perfect zijn. De eikenhouten trappen geven een mooie, strakke uitstraling aan onze moderne interieurarchitectuur. De kwaliteit van de trappen is erg goed, nog nooit, ook niet na jaren gebruik een probleem mee gehad. De medewerkers van houtenladders.nl zijn altijd vriendelijk en zeer behulpzaam. Als we bijvoorbeeld een trap te weinig hebben besteld dan doen ze hun best om een dag later de trap bij ons in huis te hebben. Dit lukt bijna altijd. Top !! We zijn dus heel erg tevreden over het totaal ! Top kwaliteit, dienstverlening en samenwerking. Een aanrader dus…

Prima geregeld en gemakkelijk

Prima geregeld en gemakkelijk bestellen. Aflevering Top als ook de materialen.

Prins

Materiaal perfect en alles werkt naar wens

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam