Mooie trap, snel geleverd. Aanrader!

Maatwerk voldoet aan verwachting. Goeie kwaliteit met degelijk montagemateriaal. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Twee punten

Als timmer amateur kwamen we er bijtijds achter dat we bijna de trap ondersteboven hadden gemonteerd. Als tip geven we: markeer de bovenkant met pijlen of zo. Jammer is het dat de bovenste trede lelijk is afgewerkt. Ruw en met verkleuring lijkt het. We hebben een foto gemaakt. Verder is de trap zeer solide en ziet er goed uit. Wel even aan wennen met lopen, is wel steil

goed en snel

idem

stevige ladder en snelle levering

Ik heb de houten dubbeltrap met 12 treden (240cm) besteld. Binnen 3 dagen werd hij geleverd. ik kon het transport volgen zodat ik niet de hele dag hoefde te wachten. De trap was precies zoals ik verwachtte.

Goed product

Prima product en compleet geleverd met bevestiging materiaal. Zeer goede service na mis gaan van eerste levering door fouten bij dpd.

Uitstekende service

We zijn heel blij met het feit dat onze exacte wensen, afmetingen en details in de trap verwerkt werden. Prima product!

Uitstekend!

Snelle levering, uitstekende service! Een onderdeel ontbrak, maar dit werd meteen opgelost.

Uitmuntende kwaliteit houten trap/ladder voor stapelbed

Eén van de weinige websites waar je een op maat gemaakte (molenaars)trap kan bestellen voor een stapelbed/hoogslaper. De tabel en tekening zijn behulpzaam in het bepalen van de juiste maatvoering. De afwerking en kwaliteit van deze trap is boven verwachting. Met de bijbestelde accessoires (stang + haken) een perfecte en veilige oplossing.

Precies wat beloofd is

Precies wat er beloofd is wordt nagekomen en als je zoals ik iets vergeet te bestellen kan je het zo in het pakket erbij laten stoppen! Top!

Hele fijne partij

Mijn zwevende houten plank werd snel geleverd en met behulp van de online montagehandleiding was het monteren zo gedaan. Het contact voor en na het bestellen heb ik als zeer prettig ervaren.

Uitstekende ladder.

Mooie ladder, degelijk, perfect afgewerkt en snel geleverd.

de levering was vertraagd, maar uiteindelijk kwam Houtenladders.nl met een nette oplossing

Ik had een trap besteld met een levertijd van 14 dagen, maar had ook een paar dagen later nog niets gehoord. Telefonisch kon ik Houtenladders.nl niet bereiken. Mijn mail werd de volgende dag beantwoord en snel kwam een vervangende trap van betere kwaliteit (maar in dezelfde maat) in beeld. Deze werd dan ook snel geleverd en bevalt echt goed!

Top product, goed klantcontact!

Mooie trap, snelle levering

Snelle levering, exact wat mag worden verwacht

Top ervaring

Product precies als op de site

keurige ladder, mooie kwaliteit

Ladder uitgezocht op website en besteld. Keurige bezorging en verpakt. Gemonteerd met beugels en heel strak en keurig!!

Tevreden

Op de website staat ook duidelijk uitgelegd hoe te kiezen en te plaatsen.

Goede service en meedenken met de klant en snelle levering

Goed product

Duidelijke website waar je de juiste trap kunt kiezen. Snelle levering. Klantvriendelijk personeel. Blij met de trap!

Prima geholpen en bezorgd

De website geeft het assortiment van diverse ladders goed weer. Zelfs met een instructievideo hoe de eventuele beugels bevestigd moeten worden. Prima site.

Heldere website, doen wat je beloofd

Puzzelen over de ruimte claim. Staat helder uitgelegd op de website. Praktisch en gemakkelijk.

Goede service, top product!

Plaatsbesparend is echt wat het is

Oke

Goed product en goede communicatie

Mooie ladder gekocht, zoals op de advertentie te zien was. Goede communicatie over het leveren ervan, hij was erg lang, dus het was wel fijn dat dat goed geregeld was.

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam