Ontzettend blij met onze nieuwe ladder Heel makkelijk te monteren door het montagefilmpje

Best tevreden

2 toch wel behoorlijk verschillende planken gekregen.

Boven op de ladder

Geleverd als verwacht , goed en netjes

Degelijke trap maar bezorging is slecht

Na het bericht van de transporteur wanneer de trap bezorgd zou worden heb ik niets meer vernomen. De trap is niet bezorgd op de aangegeven dag. Nadat ik zelf ben gaan bellen hoorde ik tot mijn verbazing dat de trap pas 5 dagen later aangeboden zou worden. Uiteindelijk is dat wel gebeurd, maar wel pas om 22:45 's avonds.

Mooie stevige en hoge trap!

Zeer goede stevige trap! Heel erg bedankt!

Mooie kwaliteit

Goede service, mooie kwaliteit

Prima ladder

Prima ladder voor een goede prijs. Heldere communicatie per mail.

Het duurde heel lang voor de order kwam ,doordat het art. Niet op voorraad was .dat snap ik .Maar ik vond het jammer dat ik zelf moest vragen wat er aan de hand was Verder prima geen problemen ,ook vervoerder correct en vriendelijk.

Correcte service

Correcte service, ladder helemaal klaar. Enkel nog monteren

Very nice and quick customer service.

Package came incomplete, yet the matter got fixed immediately after a simple phonecall. Very appreciated to have such a swift costumer service.

Mooi product!

Ik heb en ladder beugel en haken besteld. Ik heb ze zelfs opgehaald en was begroet door en vriendelijke medewerkster en mijn bestelling lag gelijk klaar! Mooie kwaliteit rvs haken en goed gepoederde coating op de beugel.

Kwaliteit en goede service.

Heb iets langer moeten wachten op mijn bestelling omdat een artikel niet in voorraad was maar zijn vlot telefonisch bereikbaar, wat ik persoonlijk nog altijd belangrijk vind. Kwaliteit is echter top aan een correcte prijs.

Geheel naar verwachting

Geen enkel punt van verbetering, tijdig geleverd, netjes verpakt, mooi product

Hele mooie producten en super service

Mijn ladder is heel stevig en robuust, echt kwaliteit. De klantenservice heeft me uitgebreid geholpen en geadviseerd, ben ontzettend blij met deze keuze.

Correct en precies wat ik bedoelde is geleverd.

Correct en precies wat ik bedoelde is geleverd.

Ondanks dat de trap een levertijd had van 2 weken, werd deze sneller geleverd. Vooraf contact gehad en ben ik goed geïnformeerd. Mooie trap

goed service

Prettig geholpen vóór de aankoop. En hele goede service, want de trap die wij ontvingen had wel een hele grote noest, nadat ik de foto ervan had gestuurd, kregen we heel snel een andere trap, kostenloos.

Prima en nog eens prima

Ik ben erg tevreden over dit bedrijf: het doet wat het belooft en over het resultaat: een prachtige stevige, houten molenaarstrap ben ik erg tevreden. Ook vanwege het maatwerk krijg je een prachtig produkt wat op een zeer verantwoorde wijze wordt geproduceerd en binnen redelijke tijd thuis wordt gebracht. Vandaar ook dat ik dit bedrijf enthousiast aanbeveel.

Mooie stevige ladder

Ik heb gekozen voor een ruimtebesparende ladder en dat is inderdaad het geval; mooi smal en staat vrij recht omhoog. Wat ik niet had begrepen uit de foto's is dat de bovenkant niet eindigt in een uitstekend stuk hout rechts en een uitstekend stuk hout links, maar aan de voorkant van die twee is horizontaal nog een extra balkje gemaakt. De kleur is mooi en de kwaliteit voelt degelijk. Blij mee dus!

Prima ladder (mijn tweede!)

Na de eerste ladder voor mijn entresol op de 1e etage bestelde ik ook een ladder voor de 2e etage. Zoals eerder een uitstekend produkt. Enige negatieve noot: de ladder werd mij op dinsdag 11 januarie bezorgd om -let wel- 23:10uur! Ik lag al lang te slapen omdat ik vroeg weer aan het werk ga. Onbegrijpelijk! Maar ik ben uiteraard blij met de ladder.

prima bedrijf, snelle en goede levering!

Een goed bedrijf, goed product en zeer snelle levering.

Mooie trap, snelle levering

Trap is makkelijk te installeren, past goed. Werd snel geleverd. De afbeeldingen op de site om de keuze te maken zouden beter kunnen.

Mooi product, goede service

Mooie houten trap, degelijk en strak afgewerkt. En ook nog netjes verpakt en supersnel geleverd. Top.

Product, levering, alles in orde

Goede bezorging, mooie ladder en toebehoren, eenvoudige bevestiging

Mooie producten

De ruimtebesparende ladder van beukenhout werd heel snel geleverd. De kwaliteit van het hout is erg mooi en de ladder is prachtig afgewerkt! Erg blij mee!

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam