Goede prijs kwaliteit, snel geleverd

Goede prijs kwaliteit, snel geleverd

Mooie plank!

Wij zijn heel blij met onze houten boomstamplank. Het bevestigen was nog wel een dingetje...misschien een idee om een papieren mal erbij te voegen, dat maakt het ophangen leuker. Maar toen onze plank eenmaal hing: top!

Goed en degelijke product

Zoals aangegeven zijn de geleverde producten kwalitatief dik in orde. Twee opmerkingen: 1. De bijgeleverde montagetekening klopt niet helemaal. De aangegeven schroeven zijn anders en daarmee dient ook de boormaat aangepast te worden. 2. De bijgeleverde haken zijn te ruim voor de rvs stang waaraan de trap opgehangen moet worden. Daardoor krijgt de trap teveel ruimte en kan scheef komen staan.

Snelle levering en makkelijk te plaatsen

Het product sluit volledig aan op de omschrijving en de montagevideo op de site geeft een goede handleiding voor montage. De levering ging, ondanks het grote formaat, snel en netjes.

Prettige SIte, snelle levering , goed passend product

Prettige web site, Vlotte levering

Vakwerk met goede service

goede en snelle levering

houten ladder besteld, goed advies gekregen. snelle levering en goed product ontvangen !

Goed product.

Kan dit bedrijf aanbevelen. De geleverde trap voldeed aan de verwachtingen. Enig minpuntje was de informatie over de levertijd. De bestelde trap was op voorraad en zou binnen 2 a 3 werkdagen geleverd worden. De levering was uiteindelijk na 5 werkdagen. Het bleek dat de meebestelde accessoires niet op voorraad waren. Ik had hierover geïnformeerd willen worden in plaats zelf daarover te bellen.

Mooie ladder, late bezorging (na 22 uur)

De ruimtebesparende ladder doet volledig aan de verwachting. Het is een prachtige eyecatcher in de tienerkamer van onze dochter. Én ze kan voortaan veilig op haar chillvliering komen. De bezorger zou tussen 18 en 19.30 uur komen. Dit werd ver na 22 uur - ik meen zelfs na 23 uur. Dat was niet heel prettig…

Mooi vakwerk

Pefect zoals op de foto en snelle levering in belgie.

Mooie ladder en snelle levering

Mooie ladder en snelle levering

Traptreden mooi ingefreesd

Mooie verbindingen en glad geschuurd alleen nog wel sporen van een vandikte bank zichtbaar. De afwerking over het algemeen is ok maar niet helemaal geweldig wat ik wel verwacht had. Ik ben zelf timmerman en dacht een keer een trap te bestellen ipv zelf te maken, misschien misschien maak ik hem de volgende keer weer zelf.

Tot nu toe nog geen enkele ster : de goederen werden nog steeds niet bij ons geleverd !

De planken zouden eerst op woensdag 27 oktober geleverd worden. Na telefonisch contact, zou de levering uiteindelijk op zaterdag 30 oktober gebeuren, nadat we vrijdagavond een track en tracé zouden ontvangen. Er is geen track en tracé verstuurd op vrijdag en zaterdag is er geen levering geweest. Geen idee waar onze planken afgegeven zijn…. Indien we niet aanwezig zouden zijn, mag er aangebeld worden bij buur Demeester, ofwel mag het pakket in de hal gelaten worden in het gebouw zijn de meesten tweede verblijvend. Bedankt om het te onderzoeken : de planken zijn wel betaald… De planken zijn via een omweg er toch heelhuids geraakt. De verpakking was gehavend, maar de planken zijn intact. Bedankt !

Wij zijn blij met onze mooie ladder. Hij is zoals we verwachte.

Goede service, goed materiaal en goed afgewerkt.

Erg mooie trap, goeie prijs, en fijn contact.

Erg tevreden met onze nieuwe trap. De trap plus de montage zijn goed bevallen. Makkelijk, en met de video's op de website goed te doen voor de hobbyist.

perfecte en vlotte service

snelle levering, goede kwaliteit

Moeizaam...maar prima aangepakt door deze firma

Een (vermoedelijke) storing in de communicatie tussen leverancier en transporteur bezorgde de levering 3 dagen vertraging. De afhandeling is uiteindelijk correct verlopen, waarvoor toch waardering met een 4 1/2

Een mooie trap

Je betaalt wel iets meer, maar dan heb je ook wat. Mooi, stabiel, praktisch, veilig. Een aanrader.

Goede service. Lange levertijd

Prima klantenservice. Vragen werden duidelijk beantwoord. Ook had ik per ongeluk een verkeerd huisnummer ingevoerd (net verhuist) en dat werd keurig gecorrigeerd. Alleen de levertijd op een maatwerkplank was wel erg lang (circa 2 maanden). Planken zijn prachtig en voldoen aan de verwachting.

Heel mooi ladder, precies wat we nodig hadden

Goede kwaliteit en afwerking. En stevig, voor een veilig gevoel. Ook de installatie video was handig.

Nog nooit zo snel iets toegestuurd gekregen en wat een kwalitateitsproduct!!

trap is top

De trap is precies wat ik zocht, handig om bij de bovenste planken in de kast te komen en staat leuk (staat tegen de zijkant aan).

Zeer vriendelijk met snelle en goede service!

Werd fijn geholpen aan de telefoon. Snelle levering en mooie trap. We zijn er erg blij mee!

goede service

snel geleverd, goed geholpen, mooie trap

Vakmanschap

Mooi product.