Sprache .

Der Fragebogen ist auf niederländisch. Ich verstehe leider diese Sprache nicht. mit freundlichen Grüßen Alain van den Bossche

Heel positief

Ondanks aangekondigde levertijd toch snel een mooie ladder geleverd.

Goed product

Na wat problemen met de levering correct geholpen en een kwalitatief product geleverd gekregen.

Mooie houten plank op maat

Ik heb een houten plank op maat besteld voor de keuken met blinde bevestiging. Plank is precies wat ik verwacht had, mooi hout, goede prijs in vergelijking met andere websites en met de instructievideo erbij ook redelijk makkelijk te bevestigen! De levertijd vind ik wel lang, maar is wel binnen de tijd die er op de website vermeld stond geleverd.

Aardig aan de telefoon Volgende dag geleverd Mooi product!

Prachtige ladder, snelle levering.

De bezorgers hebben zelfs het pakket naar zolder gebracht. Top service!

Eerste levering was fout gelopen, tweede was ok

Soms hangt het van de courierdienst af (DPD in dit geval) en in dit geval was dat geen succes, eerste pakje verloren, dan met beschadigde verpakking over de poort gegooid (en gaan lopen)..... gelukkig waren het stalen onderdelen die je niet kon beschadigen.

Snelle levering en veilige verpakking

Het bestelde hout was heel veilig verpakt en snel geleverd.

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk

Het duurde erg lang, maar wel goed geholpen

Een boomstam wandplank heb ik besteld. De levertijd zou 4 weken zijn. Echter kwam ik er nadat ik het zelf had nagevraagd achter dat de fabriek 3 weken dicht was, hierdoor kwam mijn plank later. Na 7 weken wachten kwamen de plank, maar helaas niet de goede plank. Ik ben hierna klantvriendelijk geholpen door het personeel van houtenladders. Na 8 weken wachten heb ik mijn mooie wandplank mogen ontvangen. Daarnaast heb ik een compensatie gekregen voor de lange levertijd en het fout leveren van de wandplank. Ik denk dat ik vooral veel pech heb gehad, maar ik ben blij dat het allemaal goed is gekomen en dat ik goed ben geholpen.

Excellent product en service!

Ik las online dat de bestelling van mijn ladder 2 weken zou gaan duren. Echter, binnen twee dagen is het bezorgd. Mooie en fijne ladder!

Goede kwaliteit en extreem goede service!

We hebben hier een tweetal mooie ladders besteld! Nadat we ze niet op de juiste manier konden monteren en ze niet goed bevielen konden we de ladders omruilen. Via de mail kregen we snel antwoord en hebben we de ladders omgeruild voor twee betere ladders die wat comfortabeler waren. Dit ging allemaal heel snel en was super goed geregeld! Dit bedrijf is dus echt een aanrader! Bedankt!

Prima ladder, snel geleverd

Prima ladder, snel geleverd

Het duurde even maar dan heb je ook kwaliteit

De levering van de op maat gemaakte plank liet even op zich wachten, maar eenmaal geleverd paste deze perfect en ziet deze er erg goed uit.

Heerlijk bedrijf

Mooie spullen , goede kwaliteit , makkelijk te bereiken, duidelijk in communicatie. De mooie trap stang paste helaas niet mijn hoge bed,even mail gestuurd en was meteen geregeld . Kon mijn bestelling terugbrengen en krijg mijn geld terug. Erg een aanrader

Fraaie trap, prima service!

Alles zeer soep verlopen! Mooie kwaliteit, snel geleverd, goed verpakt. En alleszins betaalbaar. Kan het zeker aanbevelen.

Uitstekende trap. Snelle levering

Prachtige trap, snelle levering.

super

correcte info en produkt

Snelle levering en kwaliteit voor een nette prijs

Super klantvriendelijke service !!

Vanaf bestelling tot levering is alles heel vlot verlopen.

Snelle levering. Mooi product

Mooie wandplank besteld. Goed te monteren. Erg blij mee.

klantvriendelijk

ondanks dat mijn planken nog niet zijn geleverd, vind ik de klantvriendelijkheid goed. Er is direct gereageerd op mijn mails en teruggebeld met excuses en uitleg. De planken die ik besteld heb, zijn om onverklaarbare reden zoek geraakt. Deze zijn opnieuw besteld en hopelijk worden deze snel geleverd.

Gedaan wat ze beloven

Duidelijke website. Levering zoals ze aangeven. Mooi materiaal.

Excellent quality and service

Prachtige planken ,levering duurde lang maar dat kwam door de vacantie neem ik aan.

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam