Mooie trap, goed en mooi hout, snel geleverd

Perfecte service van een geweldig product

Snelle levering en mooi product

Zaterdagavond besteld en dinsdag al in huis

Prachtige ladder, iets zwaarder dan ik verwachtte. snelle leveratie

Stevige, zeer degelijke constructie.

Service zowel telefonisch als via mail uitstekend. Bereidwillig en meedenkend.

goed. snel geleverd en product voldoet.

Goed. snel geleverd en product voldoet.

Goed verpakt en snel verstuurd en ontvangen

Goed verpakt en snel verstuurd en ontvangen. Bestelde items voldoen aan de omschrijving.

Snelle levering en perfect product

Snelle levering en perfect product

Heel correct en vlugge service

Hele goede producten en rap geleverd⁸

Mooie ladder en goede informatie

Mooie en handige ruimtebesparende ladder en ze gaven goede informatie/advies aan de telefoon.

Kwaliteit, en correcte levering

Mooie kwalitatief goede trap gekocht, snel en goed verpakt geleverd

Tot nu toe goed geholpen door vriendelijke mensen

Heel vriendelijke mensen!! Levering nog niet volledig ontvangen, maar wat tot nu toe geleverd is, is keurig verpakt en op tijd.

Mooie kwaliteit ladder

Mooie ladder. Prima communicatie en geleverd volgens afspraak.

Makkelijk te monteren, netjes afgewerkt, snel geleverd

Vaklui

Duidelijk en snelle levering

Na veel gedoe eindelijk een knappe trap

We zijn maanden bezig geweest om een trap naar zolder te krijgen. Bij houtenladders was het met een telefoontje en een paar klikken besteld en super snel binnen. Vriendelijk geholpen en erg blij met onze stevige trap! Stukje ter verbetering de steigerbuis helemaal zwart spuiten ook onder de houdertjes.

Zeer fijne service en mooie producten!

Zeer fijne service en mooie producten!

Goede degelijke trap en netjes geleverd!

Trap snel geleverd.

Hele goede service

Er werden kosteloos extra houtdraadbouten aan mijn order toegevoegd, nadat ik had gevraagd of deze los bij te bestellen waren. Levering was snel en goed!

Prima levering.

Stang en halen besteld werden snel geleverd en de juiste maat

Beetje rommelig

Website staan prijzen niet correct en niet de juiste foto’s. We zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Prima product, snelle levering

Een leuning besteld om onze houten ladder veiliger te maken. Snel geleverd en makkelijk te monteren.

Slechte communicatie, te lange levertijd, planken hellen.

Levering zou een paar dagen duren, eenmaal besteld vier weken, werden er zevenen half! Ik moest er drie keer zelf over bellen, werd ondanks beloftes nooit terug gebeld. Laatste keer werd compensatie aangeboden, nooit ontvangen. Voor bestellen gevraagd of planken vol konden worden gezet met boeken, was geen probleem. Half vol met boeken hellen de planken nasr voren, gewicht is duidelijk te zwaar. Al twee keer pennen versteld, lost het niet op.

Snel en top

Top en snel

Prachtige plukladder.

Met een nadeel: geen stop. Ik monteer een ketting zodat boom en trap een maximale spreidstand hebben.

Geen stress

Ging allemaal vrij soepel geen vertragingen en goed verpakt. En wat de vervoeder betreft duim omhoog.

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam