Helemaal top

Heel blij mee :-)

Snelle levering. Degelijk product. Goede montage instructie.

Snelle levering, mooie producten en een goede klantenservice.

Ik kon tot de dag voor levering de order nog aanpassen. Top service dus.

Beste

LF en snel geleverd. Het ziet er mooi uit

Toppp service!

We zijn enorm netjes geholpen. Bedankt!!

Erg mooie kwaliteit en snelle levering

Mooie afwerking en mooie accesoires

Boven verwachting op ieder punt!!

Mooie ladder

Erg mooie en degelijke ladder, ook goede service

vlotte en attente manier van zaken doen

een nieuwe trap, met losgelaten trapboom van de treden ,is zeer vlot vervangen!

Prima service , goede kwaliteit

Prima service , goede kwaliteit

Netjes afgehandeld!!

Het ging even fout doordat de verkeerde trap was geleverd maar het werd keurig opgelost door houtenladders en nu staat er een mooie beuken trap bij mij. Helemaal top en super vriendelijk.

Snelle levering.

Degelijke ladder aan redelijke prijs. Vlot te installeren

Snel en goed !

Snelle verzending, mooie degelijke trap!

Zeer goed product

Zeer tevreden met het geleverd product

Vriendelijk, behulpzaam en snel

En een goed produkt (lage schilderstrap),gewoon goed en gedegen afgewerkt. Zeer aan te bevelen. Heel prettige klantenservice en snel geleverd.

Heel goed.

Vriendelijke medewerkers die prettig werken en meedenken .

redelijk

Eerste ladder met beschadiging direct omgeruild. Uitstekende service. Tweede ladder ook kleine beschadiging. Onvoldoende om nog eens het grote pakket te retourneren en ivm tijdsdruk zo gelaten. Voor prijs kwaliteit zou een betere productcontrole op zijn plaats zijn. Verder een prachtige zware solide ladder.

Correcte levering

Goed!!

Klantvriendelijk en behulpzaam

Trap voldoet aan alle verwachtingen en super snel thuis bezorgd.

Verschil in kwaliteit

Ik heb twee producten gekocht bij Houtenladders.nl, Een RVS buis en een aantal zwarte buizen waar ik een ladder tegenaan kan zetten om bij mijn bovenste kasten te komen. De RVS buis met bevestigingsvoetjes waren van super hoge kwaliteit en ben ik erg tevreden over. Alleen de zwarte buizen waren echt om te huilen. Het was zelfs zo erg dat toen ik de bevestigingsvoetjes verplaatste bij de zwarte buis, de zwarte buis daar onder niet eens gecoat was. Kwaliteit van de voetjes en afwerking daar van was ook niet al te mooi. De coating was wel sterk, daar is alles dan mee gezegd.

Prima product. Precies zoals omschreven.

Duidelijke info op de website. Prima product en snelle levering. Kortom: zeer tevreden

Super kwaliteit, perfecte afmetingen, erg stevig!

Heb de ruimtebesparende trap gekocht, met haken en stang, alles zit geweldig stevig vast, de maten waren presies goed en de bestelling kwam binnnen twee dagen aan. Super blij en die bevestiging videos waren erg behulpzaam (wel nog een beetje houtlijm die ik moest wegschuren). Dank!

Mooi product - goed beslag

De bijgeleverde schroeven en pluggen waren echter van variërende kwaliteit. Tip: enkel de Fischer pluggen.

Prachtige ladder!

Prachtige ladder