Een afspraak maken over de bezorging was niet makkelijk.

Ik heb 2 x gebeld om door te geven dat ik op het afgesproken tijdstip van bezorging niet thuis was. Uiteindelijk werd de ladder netjes bezorgd maar het koste mij veel moeite. Er zaten schroeven bij de ladder/stang voor bevestiging vliering. Deze trokken snel krom wat de veiligheid van het plaatsen van de trap in gevaar brengt. Helaas slechte kwaliteit schroeven.

Mooi materiaal, zorgvuldig verpakt

Zowel een prachtige molenaarstrap als later houten traphaken gekocht. Goede kwaliteit, mooi afgewerkt.

goede adviezen en antwoorden via telefoon en snel geleverd volgens afspraak

top

Top geregeld en op tijd binnen

Meerdere accessoires en ladders besteld. Alles volgens verwachting

Prima product en een snelle levering!

Wij zochten een nieuwe trap voor onze kelder en kwamen via de website van bol.com op houten ladders uit. Prima prijs en prima levering. Goede tijdsafspraak met bezorger. Nog een tip voor de meting. Neem de hoogte die overbrugd moet worden, en kies niet voor het aantal treden van de oude trap. Staat overigens wel goed op de website.

Netjes en mooi

Op tijd geleverd, vriendelijk te woord gestaan, coulant met retourzenden, een fijn bedrijf

goede kwaliteit van het product en snelle levering

Duidelijke website, dat maakt het bestellen simpel. Het door mij bestelde product werd supersnel geleverd. De kwaliteit van het product is zeer goed.

Goed in advies, slordig in de uitlevering

Houten ladders is sterk in het meedenken welke ladders het best past in een specifieke situatie. Er is veel mogelijk, en op internet zijn handige instructiefilmpjes voorhanden waarmee plaatsing niet mis kan gaan. Bij de uitlevering blijkt een onderdeedl niet te zijn meegeleverd. Jammer om te merken dat het verkoopproces zo goed gaat en dan door magazijn alsnog slecht afloopt.

Top kwaliteit

Hele mooie handige smalle molenaars trap.

Mooie ladder! Een aanwinst!

Goed geholpen door de klantenservice waardoor we nu precies de juiste ladder hebben, blij mee!!

Mooie trap

Netjes afgewerkt en snelle levering

Onlangs een "Van Eldik Est. 1891 Houten zoldertrap" besteld. Zeer tevreden over de levering: er zat wat vertraging op, maar we werden hiervan op de hoogte te houden wat dik OK is. Uiteindelijk toch relatief snelle levering (gezien de Corona omstandigheden). De trap zelf is zeer degelijk uit massieve beuk. Bevestiging relatief eenvoudig met standaard materiaal dus geen speciale uitrusting nodig. Stang en haken in massief metaal, heel erg mooi. De afmeting van de trap en de hoek die ze maakt, waarvoor we afgegaan zijn op de afmetingen op de website, is ook perfect. Kortom: zeer tevreden over de service, de prijs en de aankoop zelf. Ik raad dit artikel en deze verkoper ten zeerste aan.

Prima. Betrouwbaar

Goed verlopen. Snel en netjes geleverd

Prima service, directe benadering.

Prachtig handwerk. Goede service

Snelle correctie

1 van de bestelde haken bleek iets te lang te zijn dan de andere 3 die we besteld hadden. Na implementatie bemerkten we pas het verschil. Na onze email melding hiervan werd er direct een andere haak gestuurd die inmiddels prima vast zit.

Je krijgt waarvoor je betaald.

De leverttijd van 4 weken was lang maar wel correct aangegeven. De ladder is zeker voldoende stevig, ook het ophangsysteem was kwalitatief ok. Wel jammer dat dit zwart gespoten is nadat het voorgemonteerd was, hierdoor kan de montagebreedte niet aangepast worden zonder een ongelakt deel zichtbaar te maken. Wat we ook spijtig vinden is het zwarte logo op de sport onderaan de ladder. Dit hadden we niet verwacht en had misschien iets duidelijker aangegeven mogen worden. Als we dit op voorhand hadden geweten hadden we de ladder waarschijnlijk ook niet gekocht. Maar ondanks die 2 kleine opmerkingen is het dus een kwalitatieve ladder met zeker voldoende stevigheid.

Snelle service en top prodoct (houtenladder)

Zeer snelle service. Na een paar dagen bezorgd aan huis. Trap zat al geheel in elkaar. Alle bestelde bevestigingsonderdelen meegezonden. Zeer tevreden met een zeer stevige ladder.

In eerste instantie was mijn bestelling niet compleet, maar is snel opgepakt en na contact zelfde dag opnieuw opgestuurd.

Stairway to heaven in ons geval de vliering

Snel geleverd, supertrap.

Mooie trap, snel geleverd.

Mooie trap, goede keuze in maten en heldere informatie over de afmetingen.

Snel en correct

Klantenservice behulpzaam en vriendelijk. Product prima kwaliteit en trap was goed zelfstandig te monteren.

Goede kwaliteit en deskundige service!

Voor volgende keer ook weer aan te raden

prima service, product voldoet aan de verwachtingen

Een ladder besteld voor een vide bed. voldoet aan verwachtingen. Handige uitleg welke maat ladder je moet hebben. Netjes thuis afgeleverd op opgegeven tijd. Zeer tevreden

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam