Prima ladder

Prima ladder. Staat stevig, bijt zich vast in de grond.

Prettige mensen en prettig vakmanschap

Prettige mensen en prettig vakmanschap

prima produkt, snelle levering

oh

Snel creatief en vriendelijj

Uitstekend mooi afgewerkte kwaliteit

Goed bedrijf

Goede ervaring met dit bedrijf!

Mooi product

Ladder ziet er prima uit. Mooie kwaliteit en de levering was gedaan in een zeer degelijke verpakking.

Kwaliteit zoals je mag verwachten

Keurig gemaakt en netjes bezorgd

Mooie set beugels voor de ladder

Die had ik veel eerder moeten kopen

Uitstekende service

Ik had een uitschuifbare ladder besteld, inclusief ophangsysteem. Dat bleek niet te kunnen. Ik werd keurig gebeld met een alternatieve oplossing. Uitstekende service.

Klantvriendelijk. Levering op tijd. Ik heb een zwevende wandplank van 2 meter gekocht en geplaatst. Met betrekking tot het plaatsen heb ik wat opmerkingen: Lever een installatie instructie mee want met 4 bevestigingspunten valt het niet mee de plank op te hangen. Ik moet de plank nu weer verwijderen omdat deze door zijn gewicht voorover hangt. Misschien ook een papieren mal bijleveren om de plaats van de beugels te kunnen bepalen, dat scheelt erg veel meetwerk.

Product overtreft verwachting

2 zwevende eiken planken besteld. Keurig geleverd binnen afgesproken termijn en heel goed ingepakt tegen transportschade. De planken zijn werkelijk schitterend. Mooi geolied en met degelijk ophangmechanisme.

Perfect!

Fast delivery, great product.

Perfect, erg degelijke kwaliteit

Eerste ervaring met dit bedrijf, overtreft echt alles

Mooi en degelijk materiaal.

De order was snel geleverd, zorgvuldig verpakt. De bevestigingsmaterialen zijn solide en hebben een mooie kwaliteit. De bevestigingsinstructie via de filmpjes waren prima. Ik kan niets bedenken dat verbetering behoeft.

Niet goedkoop, maar perfecte kwaliteit

De zoldertrap is exact wat het bedrijf belooft. Mooi afgewerkt en precies op maat. Niet goedkoop, maar kwaliteit heeft een prijs.

Fijn bedrijf, goed persoonlijk advies, vlotte levering

Voor m'n woonark in Amsterdam heb ik een kleine molenaarstrap besteld. Tijdens telefonisch advies inwinnen bij enthousiaste Natalie kreeg ik de juiste informatie en is de geleverde trap ook precies wat ik nodig had. Alleen de bevestiging van het leuninkje zou ietsje gemakkelijker kunnen, maar is me prima gelukt met wat inzicht.

Fantastic

Fantastic customer service, excellent quality ladder and accessories. Highly recommended,

Mooi en zorgvuldig afgewerkt

Mooi afgewerkte plank met de benodigde materialen om het aan de muur te bevestigen. Enige minputje is dat ik van te voren geen verzendbevestiging heb ontvangen. In dit geval was ik gelukkig gewoon thuis om het te kunnen ontvangen.

Hele fijne plukladder

Goed en mooi product. Netjes afgewerkt. Binnen enkele dagen geleverd.

kwaliteitsvolle plank

deze plank geeft meer stijl aan mijn toilet

Mooie kwaliteit

Had een op maat gemaakte ladder nodig naar de vliering. Houtenladders.nl maakte een hele mooie; echt vakmanschap. En het RVS ophangsysteem maakt het helemaal af.

Duurde iets langer dan gedacht

Prima trap

Geweldige service en kwaliteit

Tijdens het hele leveringsproces werd ik zonder te vragen constant op de hoogte gehouden. Ze hebben kosteloos de levering iets voor me aangepast. De kwaliteit van de ladder en de service is geweldig.

Superservice met mooie kwaiteit trappen

Hele fijne oplossing toen de bestelde trap meer vertraging had dan verwacht met een ander product wat wel voorradig was!

Goed product en op tijd geleverd

Voor de bestelling had ik nog wat vragen die telefonisch prettig zijn afgehandeld. Bestelling geplaatst en de plukladder is binnen de afgesproken levertijd netjes afgeleverd. De dag erna direct gebruikt om hoogstam fruitbomen te snoeien. Dat snoeien is nu een stuk aangenamer en veiliger.

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam