Lang wachten

De plank is precies zoals verwacht werd. Hier zijn wij tevreden over! Levering liep ook soepel... Alleen was het langer wachten dan aangegeven en hebben we zeker 6 weken gewacht. Daarnaast was de communicatie rond die verlate levertijd niet soepel. We hebben echt contact moeten opnemen waar onze plank bleef.

De plank is geleverd rond de aangegeven leverdatum, netjes verpakt en de plank zelf is van goede kwaliteit.

Prachtige wandplanken

Ik heb ze op de afgesproken tijd gekregen en ze zijn super mooi. Alles voor ophangen was in de doos. Ze zijn de perfecte 'finishing touch' in ons keuken.

Goede snelle levering, sneller dan vermeld. Wel onduidelijk over hoogte trap

Voldoet aan alle verwachtingen

Een mooie lader, past perfect, op tijd geleverd.

Goede kwaliteit!

Geeft prima aan wat verwacht kan worden en houdt zich daar ook aan. Fijn om zo zaken te doen!!

Grandioos

Duidelijk informatie vooraf over levertijden. Persoonlijk mail contact. En geweldige service!

ALLES VOLGENS AFSPRAAK VERLOPEN

GOED

Snelle levering geheel naar verwachting

Goed verpakt en makkelijk te installeren met de duidelijke uitleg op de site.

Prima product maar niet eenvoudig te monteren

Het zou handiger zijn om de muurbevestiging uit een plaat met 3 steunen te maken. Dan is het eenvoudiger om de plank waterpas op de muur te plaatsen en de gaten op de juiste plek te boren. Nu is het veel passen en meten.

Mooi product, super snel geleverd, goed advies, vriendelijk!

Top! Goed advies geen verkooppraatjes maar eerlijk en nuttig

Top ervaring. Goed advies en de volgende dag al in huis en dat terwijl het heel druk was. Items ook keurig verpakt. Dikke aanbeveling!

Mooie ladder

Snelle service! Goed product!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Duidelijke instructie op de site om de juiste maat te bestellen. Goed op de hoogte gehouden omtrent de levering van de trap die al binnen 2 dagen in huis stond. De trap is van uitstekende kwaliteit.

Plank mooi, wachttijd erg lang

Uitblijven zonder bericht, idem voor bezorging. Dit was zaterdagmorgen 08:30, ik werd uit bed gebeld. Wel prettige verrassing na ruim 6 weken wachten op slechts één plank.

Net voorstel n.a.v. onvolledige levering en kleine scheur in plank

Wij hebben 4 planken besteld maar kregen helaas maar voor 3 bev.materiaal toegestuurd. Daarnaast was 1 plank een beetje gescheurd We hebben een mail gestuurd om het op te lossen en is er een keurig voorstel gekomen om het op te lossen. Vriendelijke medewerkers, denken mee in oplossingen. Wij zijn tevreden!

Uiteindelijk goed geholpen

Ik heb wat langer moeten wachten maar heb uiteindelijk een mooi product gekregen en netjes een telefoontje gekregen met excuses voor dat het wat langer heeft geduurd

Het product een bevestiging van een bibliotheek ladder is van goede kwaliteit en zeer geschikt voor dit doel. Contacten met de firma Houtenladders zijn positief en effectief. Aanbevolen voor trapoplossingen.

Prima geregeld top!!

Bestelling gedaan binnen drie dagen kwam onze ladder en onderdelen zoals haken , schroeven enz. aan , keurig verpakt en compleet! Prima werk!! Groet Arie van der Graaf.

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie solide ladder en snel geleverd!

Mooi vakmanschap

Snelle persoonlijke service, erg degelijk product

Goede kwaliteit, qua service en product

De website is overzichtelijk, de ladder is van goede kwaliteit en met alle bevestigingsmaterialen geleverd. Levering was snel en op vragen werd snel gereageerd.

Mooie kwaliteit!

Snelle levering en heel goed verpakt!

uitstekende levering van bibliotheek ladder

lastig, dat de telefoon nooit wordt beantwoord, dat deed mij in eerste instantie aarzelen om met dit bedrijf in zee te gaan. Maar uiteindelijk werd alles goed afgeleverd. Bevestigingsschroeven niet altijd duidelijk, dus wel zelf voor bouten en moeren moeten zorgen.

Heldere informatieve website, mooie materialen, snelle en nette levering.

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam