Plezierig contact, enorm snelle levering (ondanks dat ‘t niet op voorraad was) & geweldig product!
Goede kwaliteit voor de prijs en snel geleverd.
zeer snelle levering en een prachtig product voor een goede prijs
Alleen bezorger had moeite het adres te vinden terwijl dat toch gewoon op een industrieterrein ligt
De site werkt goed. De trap werd onaangekondigd geleverd. En de levering was niet compleet.
Goedemorgen Jos, We hebben elkaar zojuist gesproken. Je gaf aan blij te zijn met de trap maar niet met de levering. Van de 2 bestelde stangen, zat er maar 1 in de doos. Hier hebben we per ongeluk een fout gemaakt met inpakken. De tweede stang is inmiddels nagestuurd. Verder had je geen mail gehad over de levertijd. Normaal gesproken doet onze vervoerder dit wel standaard maar soms belandt deze mail in de spambox. Omdat je de mail ook niet hebt kunnen vinden in de spambox, zullen we dit geval verder uit gaan zoeken bij onze vervoerder. Excuses dat het zo is gelopen en fijn te horen dat de trap mooi staat. We wensen je nog veel plezier ermee. Groet, Krijn Sol
Originele beoordeling
Eerste ladder uitgepakt, blijkt beschadigd te zijn. Contact opgenomen met Houtenladders. Geen enkel probleem. Nieuwe ladder werd per direct verzonden en beschadigde ladder direct retour genomen. Nieuwe ladder voldoet aan alle wensen. Mooi voorbeeld van probleem oplossend denken. Geen gedoe.
Originele beoordeling
Ladder zojuist uitgepakt, blijkt beschadigd verzonden te zijn. Gevraagd terug te bellen nog steeds niet gebeurd.
Duidelijke website; persoonlijk advies en prima aflevering. Top!
Dit bedrijf zou ik zeker aanbevelen. Kwaliteit beuken trap zeer goed. Reageren zeer snel op e-mail. Ik ben een tevreden klant . Bedankt Freddy
Na mijn bestelling kreeg ik een mail dat de levertijd langer dan gebruikelijk was. Ook al was dit al bekend bij mijn bestelling, toch erg netjes om dit nogmaals te melden én aan te geven dat de bestelling daarom kon worden gewijzigd of geannuleerd. En de trappen werden alsnog sneller geleverd dan verwacht!
Meer momentaan is niet nodig
Heldere website, goede communicatie, levering binnen afgesproken tijd, prachtige kwaliteitsladder
Mooi laddertje besteld na inwinnen van wat informatie via de mail, vlotte levering. Fijn bedrijf.
Ik heb een wandplank met blinde bevestiging besteld. Keurig verpakt binnen de afgesproken termijn werd hij geleverd. Ziet er supermooi uit.
Er was iets misgegaan met de verzending, maar via mail werd hier adequaat op gereageerd en het artikel was snel in huis.
Goed product en snelle levering
online besteld en binnen de afgesproken levertijden geleverd
Goede service; geleverd op afgesproken moment en goed verpakt en mooi product!
Super snelle service, zeer correct geregeld en gecommuniceerd!!
Nette orderafhandeling
Ik heb mijn ladder nog niet ontvangen. Harm Eefting, Groningen
Wilde een mooie ladder van zeker 3 meter hoog. Heb met het bedrijf overlegd. Zij luisterde en gaven mij advies. Heel persoonlijk en heel fijn. 24 uur na de bestelling had ik in Belgie de ladder in huis. Een onderdeel ontbrak en binnen wederom 24 uur had ik dat ook in huis. Zonder discussie en zonder vragen. Echt geweldig.
Prima geholpen. Duidelijke uitleg. Ladder was helaas tijdens vervoer beschadigd. Binnen 4 dagen kreeg ik een nieuwe thuis! Goede rvs en andere materialen en ziet er prima uit.
Nadat ik gemaild had, dat ik geen email over de leverdatum ontvangen had, werd er meteen gebeld. Deze email heb ik dus wel gekregen. Trouwens de ladder hangt al.
Levering duurt even, producten zijn wel mooi.
Goedemiddag Ellen, Fijn dat je blij bent met de kwaliteit van de boomstamplank. We hanteren nu een levertijd van maximaal 4 weken. Omdat we meer dan 1000 varianten hebben, moeten we iedere plank op maat maken. We hebben 2 verschillende diktes, 4 verschillende breedtes, 20 verschillende lengtes en 8 verschillende afwerkingen. 1280 varianten dus! Tussen het bestellen van jouw plank en het thuis leveren zit 3,5 week. We zouden het graag sneller doen maar ik hoop dat je begrijpt dat we moeilijk 1280 verschillende varianten op voorraad kunnen leggen;) Groet, Krijn Sol