Vriendelijk en behulpzaam

Hele vriendelijke en behulpzame mensen. De service is ook top.

Boven verwachting

Heb een houten wandplank op maat besteld en zeer tevreden over kwaliteit van het hout, hoe het eruit ziet en ook het meegeleverde ophang mechanisme. Alles is van uitstekende kwaliteit

Eerst niet tevreden, netjes opgelost

De plank welke ik had ontvangen was niet netjes afgewerkt, vermoedelijk door het zagen. Omdat het zó lang duurde voordat de plank werd geleverd heb ik deze gemonteerd maar het bedrijf wel op de hoogte gebracht van mijn bevindingen. Niet geheel vlekkeloos verliep de levering van de nieuwe plank maar het is netjes opgelost. Ondanks de turbulentie is het vertrouwen door het handelen van het bedrijf hersteld.

Zeer heldere informatie en goede customer service

Per ongeluk waren de verkeerde beugels meegeleverd en werd zeer netjes opgelost. Top!

Goede ervaring

Heb een witte ladder gekocht en kreeg een zwarte Maar was er achteraf toch blij mee!!

Prima ladders tegen eerlijke prijs

Bij houtenladders een grenen molenaarstrap besteld. Trap werd conform afspraak geleverd en was prima verpakt. Mooie kwaliteit trap. Trap inmiddels geverfd. Bij verven bleek dat enkele treden niet helemaal recht zaten en op sommige plaatsen nog ruw waren. Maar de trap is wel erg stabiel, dat was het belangrijkste. Kortom tevreden met de aankoop waarbij ik de schoonheidsfoutjes op de koop toe neem.

Uitstekende kwaliteit en supersnel geleverd

Twee dagen na mijn bestelling al de houten planken binnen. Producten zien er supermooi uit en bevestigingsmaterialen Zijn eveneens van uitstekende kwaliteit . Ik ben heel erg blij met de geleverde schappen.

Wat een fijn bedrijf.

Handige site, makkelijk te bestellen, contact gehad met klantenservice over levering en werd meteen geregeld zodat het paste in onze plannen, ook geleverd zoals afgesproken, goed verpakt en erg mooie trap. Kortom: wat een fijn bedrijf met mooi product en goede service.

Exact geleverd wat is besteld

Zie boven

Mooie ladder, leuke YouTube instructie filmpjes.

Bij het pakket met schroeven en in de filmpjes miste ik de informatie welke pluggen ik nodig had en hoe groot ik de gaten moest boren.

Helemaal volgens verwachting

Wandplank helemaal passend bij ons interieur. Montage handleiding/filmpje zeer nuttig.

Mooi product voor aantrekkelijke prijs

Snelle levering en product uitstekend verpakt om beschadiging te voorkomen. Ophangsysteem van de wandplank is eenvoudig te plaatsen en werkt perfect.

Beetje teleurgesteld

We hebben op 24 september één houtenplank besteld. Helaas heeft het 2 maanden geduurd voordat we deze bezorgd kregen. Er stond 3-5 weken levertijd op, maar na die 5 weken zelf telefonisch contact opgenomen, omdat er geen bezorgbericht kwam en we de status wilde weten. Medewerker liet weten dat er iets mis was gegaan en de plank in de loop van de week nog geleverd zou worden. Ik zou bijna denken dat de bestelling vergeten is, maar ons dit niet gezegd is geworden. Dat weet ik natuurlijk niet. Aangezien het vreemd is dat het nog enkele weken geduurd heeft voordat de plank kwam. De plank ziet er wel heel mooi uit, dat dan weer wel. Alleen jammer dat we er zo lang op hebben moeten wachten, zonder enige reactie van de mensen van houtenladders.nl zelf.

Vriendelijk en hulpvaardig

Vriendelijk en hulpvaardig Staan je gelijk te woord Bezorgdienst keurig

Mooi product

Ik heb een molenaars trap gekocht. De order is compleet afgeleverd. Geen opmerkingen. Alleen de bezorging, vond ik minder. Ik heb uiteindelijk houten ladders zelf moeten bellen voor een leverdatum en tijd. Daarnaast vroeg het bezorg bedrijf om een review. Die heb ik gegeven en aangeven wat er misgegaan was. Dat was niet waar volgens hun. Dus helaas geef ik niet hier de volle waardering, omdat het bezorg bedrijf te wensen overlaat. Wel een heel mooi en goed product.

Product zoals beschreven, vlot geleverd.

Product zoals beschreven, vlot geleverd.

Snelle levering, mooi product.

Medewerkers uitermate vriendelijk en welwillend. Trap was kut.

Hele fijne medewerkers, denken mee en vriendelijk. De trap die ik kreeg is in de container beland. Scheurde op meerdere plekken, kon er weinig mee.

Voldeed helemaal aan de verwachtingen

Zeer goed verpakt. Op tijd geleverd en alles ziet er heel erg goed uit.

Mooie eiken planken

3 mooie eiken planken besteld en mooi op maat gemaakt

Prima levering en prima produkt

Prima levering en prima Produkt

molenaarstrap besteld met accessoires, levertijd kon enkele dagen langer duren, maar was nog binnen enkele dagen geleverd kwalitatief mooie en stevige trap

Aan te raden

Je kan gerust vragen stellen ze beantwoorden vriendelijk. De trap is mooi zeer netjes jammer dat alles zo duur is maar dat is overal. Aan kwaliteit geen commentaar.

Goed product

What you see is what you get. Degelijke trap die precies past. Tabel op website is handig hulpmiddel. Snelle levering.

Superfijne trap in degelijk materiaal. Enkel maar tevreden! Vlotte bestelling + levering. Kortom, topkeuze. Aanrader!

Bovendijk 157

3053 KP Rotterdam