Dozen passen niet netjes in elkaar

Responstijd is prima, prijs is ook goed, maar kwaliteit laat te wensen over. De dozen kunnen dicht gevouwenworden, maar het past allemaal nét niet lekker in elkaar.

Naar verwachting

Uitstekende ervaring die naar verwachting is. Professioneel, snel, zeer goed werkbare online portal, goede kwaliteit in producten.

Goede prijs en service.

Goede prijs en service.

Goede service!

Makkelijk online bestellen. Producten in nette staat en op de afgesproken tijd geleverd. Top!

Prettig, overzichtelijk, snel

Lang wachten op offerte, wel top producten!

Ik doe al 10 jaar zaken met doosopmaat. Ze zijn groot geworden - net als wij- en dat gaat niet altijd op in een voordeel. De prijzen van karton zijn fors momenteel. Laat onverlet dat zij precies maken wat wij nodig hebben!

altijd conform afspraak

Altijd netjes geleverd conform afspraak , ook hele snelle response

Prima service, vriendelijke medewerking

Tip: Wij hebben een 10-tal standaard dozen die altijd op dezelfde manier met ons logo bedrukt worden. Is het niet mogelijk om de files inclusief bedrukking op te slaan, zodat we niet elke keer opnieuw de bedrukking hoeven te positioneren.

Snelle levering.

Makkelijk bestelling maken via de mail, meteen een terugkoppeling over de bestelling en levering.

gemakkelijk

Net bedrijf

Correct. Maar erg duur. Spullen zijn goed.

De dozen zijn goed

Het uiteindelijke product is goed. Communicatie kan verbeterd worden.

Goede kwaliteit voor een goede prijs met korte levertijd. Gemakkelijk te bestellen

goede kwaliteit, goede prijs en korte levertijd

prima geregeld

geen verder commentaar

Perfect bedrijf. Bestel hier al jaren

Alles snel en goed.

Doen wat ze doen en doen dat goed....dozen maken

Ben vooral blij dat ik kleine oplagen kan bestellen. Over 1 ding ben ik niet zo blij maar daar wil ik verder niet over zaniken en dat is dat ik per 100 bestelde dozen tussen de 5-7 dozen kan weggooien omdat er geen logo opgedrukt is, logo scheef gedrukt is, of dat dozen gescheurd zijn in de naad. Ook zou ik als suggestie meer druk mogelijkheden willen zoals bedrukking aan de binnenkant vd doos met een tekst bijvoorbeeld. Dan hoef ik niet apart een standaard tekst op papier te printen en toe te voegen aan de doos. Hier......business opportunity waar jullie geld mee kunnen maken.

Prima levering

De levering en de producten zijn prima, het is alleen niet in te plannen wanneer de levering plaatsvind. Helaas was er maar één persoon aanwezig die dag om 600 dozen naar binnen te tillen. Lastig maar helaas niets aan te doen!

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouden

Snelle levering, duidelijke en eenvoudige werkwijze m.b.t het bedrukken van de doos. Ik zal hier zeker weer bestellen.

Service is prima

jullie gebruiken heel veel verpakking om kleine series dozen te leveren! Zitten vaak verpakt in omdozen die log en groot zijn.

Men doet wat men belooft. Vlotte levering Zo moet een webshop werken !

Snelle levering, vriendelijk personeel en goede kwaliteit

We doen al jaren zaken met Doosopmaat en er werkelijk nooit problemen. We zijn echt super tevreden over het bedrijf, het personeel en de producten. Helemaal top!

Bij alle bedrijven gaat wel eens iets mis maar hier lossen ze het netjes op!

We bestellen verschillende maten dozen en inlays bij doosopmaat. Deze zijn altijd snel in huis en van goede kwaliteit. De opstartkosten voor een herhaal bestelling zijn wel een beetje jammer maar ook met deze kosten kunnen ze concureren met andere aanbieders. Wij zijn nog wel even klant!

Pluspunten

Eerste doos een misdruk, daarna prima opgelost, zelfs met een extra aanpassing, doorgegeven via mail!

• Kwaliteit
  • Snelheid/Levertijd
  • Afspraken nakomen
  • Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Volledig mogelijk om zelf alles in te vullen waardoor je veel flexibiliteit hebt en precies kan aanschaffen wat je nodig hebt.

• Kwaliteit
  • Snelheid/Levertijd
  • Afspraken nakomen

Containerweg 6

2742 RA Waddinxveen

Over Doosopmaat.nl B.V.

Je herkent het vast wel: je hebt op internet iets leuks besteld dat vervolgens bezorgd wordt in een veel te grote doos. Overbodig karton, dat je naar de papierbak moet dragen, maar ook overbodig karton voor degene die het pakketje verzonden heeft. Onnodige kosten en het onnodig versturen van ‘lucht’. Aan deze verspilling willen wij graag iets doen. “Een op maat gemaakte doos voor de prijs van een standaard doos” Maatwerk is onze missie. Bovendien bewijzen wij dat een doos op maat niet duur hoeft te zijn. De rekentool op onze website maakt het bestellen van uw dozen heel eenvoudig. Met dit beproefde concept bedienen wij al 17 jaar lang een steeds grotere klantenkring in Nederland en België en tegenwoordig ook in Duitsland.