Pluspunten
Keurig geleverd, goed verpakt en bovenal: goed product! Nergens op het internet kon ik het juiste formaat kartonnen doosje vinden, maar hier kon ik prima slagen. Top!
We hebben erg gelachen toen de verpakking op de pallet van onze doos op de stoep stond. Niet alleen onze doos was totaal ongeschikt voor het beoogde doel maar de omvang van de omdoos was enorm. Belangrijkste opmerking die ik kan geven dat online een doos aanschaffen die geschikt moet zijn voor transport van een serie kledingstukken die per luchtvervoer naar Shanghai vervoerd moest worden niet aan te bevelen is. Ondanks overleg met een van uw medewerkers. We hebben een nieuwe doos gemaakt van de bestelde doos met extra support van stukken karton van de omdoos. Ik heb er van geleerd maar het had beter geweest als de kennis die u ongetwijfeld in huis moet hebben beter gedeeld was. De uiteindelijke werkzaamheden om een nieuwe doos te maken van het beschikbare materiaal is ons uiteindelijk wel gelukt maar achteraf had ik beter een voorraad karton kunnen bestellen. Dan had ik veel goedkoper uitgeweest. Of u hier een verbeterpunt in ziet weet ik niet maar dat wilde ik wel even met u delen. Met een vriendelijke groet Cor van Wees eigenaar directeur de BeeldMakerij
Beste, bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat de doos niet naar wens was en dat deze niet sterk genoeg was voor uw producten en de reis naar Shanghai. Ik zie dat uw klacht nog niet bij ons bekend is. Wij zullen contact met u opnemen om een passende oplossing te bieden. Met vriendelijke groet, Team Doosopmaat.nl.
Pluspunten
Levert ruim binnen de levertijd. Fijne mailcorrespondentie. Onze Slimme Balkontafels gaan in een stevige doos op reis! Team GoudmetHout www.goudmethout.nl
Pluspunten
We kregen dozen geleverd die qua maat niet goed waren. Dit werd door jullie bedrijf zonder problemen opgelost: snel, adequaat en zonder gedoe. Erg prettig.
Pluspunten
Makkelijke website. Levering zoals afgesproken. Product zoals vooraf beschreven.
Pluspunten
De bestelde artikelen worden netjes gemaakt en geleverd
VerbeterpuntenWe hadden 10 dozen besteld van 82x82x10cm. Toen de bestelling geleverd werd stond er een pallet van 120x80x100 aan de deur
Pluspunten
Snelle levering, ook van kleine hoeveelheden. Product voldeed aan verwachting.
Pluspunten
Zeer tevreden. Dozen zijn op aanvraag met enig uitstel geleverd. Perfecte communicatie. Goede producten!
Pluspunten
Redelijke prijs
Verbeterpunten- Een kant van de doos is niet uit een stuk karton gemaakt; er zit een soort stukje overheen geplakt. - Design tool geeft niet een heel realistisch beeld van het eindplaatje
Pluspunten
Goede kwaliteit/prijsverhouding
VerbeterpuntenLevering van 10 dozen in een belachelijk grote doos geleverd op palet. Dit zou beter kunnen
Pluspunten
levering was ok
Verbeterpuntennormaal waren de dozen verpakt per 20 of 25 stuks..dit keer was het niet het geval..het is onhandig..achteraf is er nog wat bijgeleverd.
Pluspunten
maatwerk, kwaliteit in orde, afspraken nagekomen
Pluspunten
Zoals de naam zegt, dozen kunnen op maat besteld worden!
VerbeterpuntenMisschien meer opties in Kwaliteit, Kleur en Bedrukking
Pluspunten
zoals boven omschreven
Verbeterpuntenkwaliteit van de dozen is ten opzichte van vorig jaar sterk verminderd. de stevigheid van de dozen en de perfectie van de manier van sluiten waren niet wat we gewend zijn
Beste, bedankt voor uw beoordeling. Indien u een levering ontvangt die niet de kwaliteit heeft die u van ons gewend bent, dan kunt u altijd een foto maken van de doos die het probleem aangeeft. Dan komen wij met een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Doosopmaat.nl.
Containerweg 6
2742 RA Waddinxveen
Je herkent het vast wel: je hebt op internet iets leuks besteld dat vervolgens bezorgd wordt in een veel te grote doos. Overbodig karton, dat je naar de papierbak moet dragen, maar ook overbodig karton voor degene die het pakketje verzonden heeft. Onnodige kosten en het onnodig versturen van ‘lucht’. Aan deze verspilling willen wij graag iets doen. “Een op maat gemaakte doos voor de prijs van een standaard doos” Maatwerk is onze missie. Bovendien bewijzen wij dat een doos op maat niet duur hoeft te zijn. De rekentool op onze website maakt het bestellen van uw dozen heel eenvoudig. Met dit beproefde concept bedienen wij al 17 jaar lang een steeds grotere klantenkring in Nederland en België en tegenwoordig ook in Duitsland.