Pluspunten
Prima website en alles mooi en netjes geleverd
Pluspunten
Het gemak van het aanvragen van prijzen en bestellingen plaatsen
VerbeterpuntenPrijs bij hogere oplages zijn jullie niet echt concurrerend
Pluspunten
Zoal gewoonlijk prima! Vandaar dat wij iedere keer weer hier bestellen
Pluspunten
de producten die ik heb besteld voldoen prima aan de opgegeven maten
VerbeterpuntenBij bestelling van 2x20 plano kartonverpakkingen verwacht je niet helemaal dat er een truck met oplegger komt voorrijden die een pallet met een omdoos van anderhalf tot 2 kuub komt neerzetten. Bij de aankondiging van de levering is dat wel handig om even vooraf aan te kondigen. De vrachtauto moest nu in allerijl worden omgeleid van de receptie aan de voorzijde van het gebouw, naar de fotostudio- en goedereningang aan de achterzijde.
Beste, bedankt voor uw beoordeling. Wij verzenden onze producten in zowel pakketten als op pallets. De kalenderverpakkingen die u besteld heeft zijn te groot om in een pakket te verpakken. Onze expeditie heeft daarom gekozen voor het verzenden op pallets. Ik heb een notitie in uw klantkaart gemaakt om zoveel mogelijk in pakketten te leveren. Met vriendelijke groet, Team Doosopmaat.nl.
Zoals met alles, levertijd.
Pluspunten
Fijne duidelijke website
VerbeterpuntenBij de laatste levering is bij de dozen de plakrand hoger als de doos in dichte toestand en zit de plakrand regelmatig te ver naar binnen zodat het achterpaneel 1 cm oversteekt. Dit is niet mooi.
Beste, bedankt voor uw beoordeling. Ik heb teruggekeken of er een melding is gemaakt over de afwijkingen. Deze kan ik niet terugvinden. Om klachten en opmerkingen te behandelen, ontvangen wij graag in het vervolg foto\'s van de ontvangen dozen. Dit mag gestuurd worden naar [email protected]. Wij komen dan met een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Doosopmaat.nl.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen
Verbeterpunteneventueel nog snellere levertijd
Pluspunten
Ik vind het moeilijk een beoordeling te geven omdat ik mijn drukwerk nog niet ontvangen heb en het dus nog niet heb kunnen beoordelen. De website is gebruikersvriendelijk en ik ben netjes te woord gestaan aan de telefoon.
Pluspunten
Snelle levertijd en een goede prijs kwaliteit verhouding
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
makkelijke site, dozen met binnenmaten,
Verbeterpuntenhet zou makkelijk zijn als we vanuit de NL site ook kunnen versturen naar andere Europese landen.
Een realistischere foto van de proefdruk. Ik ging uit van veen volle afdruk. Uiteindelijk leek het op een stempel.
Bedankt voor uw beoordeling. Uw verbeterpunt is doorgegeven aan onze printafdeling. Met vriendelijke groet, Team Doosopmaat.nl.
Pluspunten
Snelheid, accuratesse en service goed. Zeker aan te bevelen.
Containerweg 6
2742 RA Waddinxveen
Je herkent het vast wel: je hebt op internet iets leuks besteld dat vervolgens bezorgd wordt in een veel te grote doos. Overbodig karton, dat je naar de papierbak moet dragen, maar ook overbodig karton voor degene die het pakketje verzonden heeft. Onnodige kosten en het onnodig versturen van ‘lucht’. Aan deze verspilling willen wij graag iets doen. “Een op maat gemaakte doos voor de prijs van een standaard doos” Maatwerk is onze missie. Bovendien bewijzen wij dat een doos op maat niet duur hoeft te zijn. De rekentool op onze website maakt het bestellen van uw dozen heel eenvoudig. Met dit beproefde concept bedienen wij al 17 jaar lang een steeds grotere klantenkring in Nederland en België en tegenwoordig ook in Duitsland.