3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Flexibiliteit in maatvoering is heel fijn

De bestelling van een paar doosjes afgeleverd krijgen in een pallet + een gigantische doos van 80x120x120 is een enorme afknapper. Doet de naam doos op maat geen eer aan. Je blijft met een geweldige hoop afval zitten. Een reden om niet meer te bestellen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle service! Bedankt voor het snelle leveren.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering, ook met logo

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Het geleverde materiaal te krap waardoor dozen niet sluiten. Het is kennelijk bij Doosopmaat (?) heel normaal dat gevraagde binnenwerkse maat niet geleverd wordt. Nog nooit een bedrijf meegemaakt die zo respectloos met klanten om gaat. Kortom een echte afrader!! Ik ging voor een snelle levertijd maar voortaan liever te laat dan bestellen bij Doosopmaat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en beleefde communicatie. Het opsturen van de samples. Blij dat er kleine oplages besteld kunnen worden.

De eerste levering kwam al een week te laat, niet wetende dat er nog een nalevering kwam, was wel gecommuniceerd maar niet verwacht. Tevens de printkwaliteit was niet goed op de doos, de kleuren waren in elkaar overgelopen. Als iemand van jullie grafische afdeling dit van te voren had opgemerkt hadden wij hier nog wat aan kunnen verbeteren.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Top allemaal, prima service!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer handige tool om de juiste verpakking te bepalen en daarna net zo gemakkelijk besteld en geleverd.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede kwaliteit en service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, kan kopen op rekening

Kwaliteit van de doosjes laat wel te wensen over. Voornamelijk de grotere dozen die met een papiertje geplakt zijn is niet echt mooi. Zou fijn zijn als de order historie langer dan 1 jaar bewaard blijft

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, snelle levertijd, prijsopgave op site klopt altijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Te vaak dozen die geleverd worden die slecht van kwaliteit zijn. Veel afwijkingen in de afmetingen waardoor de dozen meer op een trapezium lijken dan op een rechthoek.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

goede kwaliteit dozen

Geen pallet meer gebruiken bij de bezorging, of anders pallet weer mee laten nemen door de bezorger.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heel mooi offerte systeem, snelle levering, prima kwaliteit dozen. De prijs is lager dan ik gewend was te betalen.

Enige minpuntje was in de drukke sinterklaastijd dat men eigenlijk geen offerte op maat wilde maken (voor afwijkend product). Dat is uiteindelijk wel goed gekomen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het bestellen gaat zeer eenvoudig en werkt erg goed. De medewerkers staan je zeer netjes te woord en reageren snel.

In mijn geval was de bedrukking sterk uitgelopen. Ondanks dat er een oplossing is aangeboden was dit een zeer grote teleurstelling. Daarmee is het vertrouwen weg omdat je zou verwachten dat er minimaal een kleine kwaliteitscontrole zou worden uitgevoerd. Deze zending had mij helemaal niet in deze staat mogen bereiken. Mijn tip aan deze ondernemer is om een finale controle in te bouwen om dit soort ongemakken te voorkomen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijke makkelijke website, kosten zéér inzichtelijk en helder. Snelle en goede levering. Geen persoonlijk contact gehad dus Personeel en Kennis&Vakmanschap nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Website is top! Prijzen zijn scherp

Afwerking van de naden was ondermaats. Levering in 2 gedeelte zonder contact op te nemen met de mededeling ‘het is niet anders’ toen ik belde, valt bij mij erg verkeerd

Containerweg 6

2742 RA Waddinxveen

Over Doosopmaat.nl B.V.

Je herkent het vast wel: je hebt op internet iets leuks besteld dat vervolgens bezorgd wordt in een veel te grote doos. Overbodig karton, dat je naar de papierbak moet dragen, maar ook overbodig karton voor degene die het pakketje verzonden heeft. Onnodige kosten en het onnodig versturen van ‘lucht’. Aan deze verspilling willen wij graag iets doen. “Een op maat gemaakte doos voor de prijs van een standaard doos” Maatwerk is onze missie. Bovendien bewijzen wij dat een doos op maat niet duur hoeft te zijn. De rekentool op onze website maakt het bestellen van uw dozen heel eenvoudig. Met dit beproefde concept bedienen wij al 17 jaar lang een steeds grotere klantenkring in Nederland en België en tegenwoordig ook in Duitsland.