Pluspunten
Flexibiliteit in maatvoering is heel fijn
VerbeterpuntenDe bestelling van een paar doosjes afgeleverd krijgen in een pallet + een gigantische doos van 80x120x120 is een enorme afknapper. Doet de naam doos op maat geen eer aan. Je blijft met een geweldige hoop afval zitten. Een reden om niet meer te bestellen.
Beste, bedankt voor uw beoordeling. Deze feedback krijgen wij vaker. Hier hebben wij op dit moment nog geen efficiënte oplossing voor, omdat wij zoveel formaten en aantallen produceren en verzenden. Met vriendelijke groet, Team Doosopmaat.nl.
Pluspunten
Snelle service! Bedankt voor het snelle leveren.
Pluspunten
Snelle levering, ook met logo
Pluspunten
VerbeterpuntenHet geleverde materiaal te krap waardoor dozen niet sluiten. Het is kennelijk bij Doosopmaat (?) heel normaal dat gevraagde binnenwerkse maat niet geleverd wordt. Nog nooit een bedrijf meegemaakt die zo respectloos met klanten om gaat. Kortom een echte afrader!! Ik ging voor een snelle levertijd maar voortaan liever te laat dan bestellen bij Doosopmaat
Beste, naar aanleiding van de ontvangen foto's en het uitlezen van de machines is gebleken dat de geleverd wikkeldozen, ook de daadwerkelijk bestelde maatvoering betreft. Deze maatvoering is exact het formaat van het te verpakken product. Er is geen rekening gehouden met extra speling waardoor de dozen niet goed sluiten. De wikkeldoos is een doos met heel veel kleppen. Deze kleppen sluiten over elkaar heen, waardoor als de exacte buitenmaten van het product wordt aangehouden, de doos te krap kan worden. Dat is ook bij uw bestelling het geval. Wij hebben de opgegeven maatvoering geleverd. Met vriendelijke groet, Team Doosopmaat.nl.
Pluspunten
Snelle en beleefde communicatie. Het opsturen van de samples. Blij dat er kleine oplages besteld kunnen worden.
VerbeterpuntenDe eerste levering kwam al een week te laat, niet wetende dat er nog een nalevering kwam, was wel gecommuniceerd maar niet verwacht. Tevens de printkwaliteit was niet goed op de doos, de kleuren waren in elkaar overgelopen. Als iemand van jullie grafische afdeling dit van te voren had opgemerkt hadden wij hier nog wat aan kunnen verbeteren.
Beste, bedankt voor uw beoordeling. Vanwege de storing bij onze printer was het helaas niet mogelijk om de order op tijd te leveren en waren ook deelleveringen niet te voorkomen. Dat is ook het geval geweest bij uw order. Wij hebben uw beoordeling doorgestuurd naar onze printhal om de printkwaliteit te optimaliseren en dit soort kwesties te voorkomen. Wij waarderen u als klant en helpen u graag. Met vriendelijke groet, Team Doosopmaat.nl.
Pluspunten
Top allemaal, prima service!
Pluspunten
Zeer handige tool om de juiste verpakking te bepalen en daarna net zo gemakkelijk besteld en geleverd.
Pluspunten
Goede kwaliteit en service
Pluspunten
Snelle levering, kan kopen op rekening
VerbeterpuntenKwaliteit van de doosjes laat wel te wensen over. Voornamelijk de grotere dozen die met een papiertje geplakt zijn is niet echt mooi. Zou fijn zijn als de order historie langer dan 1 jaar bewaard blijft
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, snelle levertijd, prijsopgave op site klopt altijd
Te vaak dozen die geleverd worden die slecht van kwaliteit zijn. Veel afwijkingen in de afmetingen waardoor de dozen meer op een trapezium lijken dan op een rechthoek.
Beste, bedankt voor uw beoordeling. Ik heb teruggekeken of er een melding is gemaakt over de afwijkingen. Deze kan ik niet terugvinden. Om klachten en opmerkingen te behandelen, ontvangen wij graag in het vervolg foto's van de ontvangen dozen. Dit mag gestuurd worden naar [email protected]. Wij komen dan met een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Doosopmaat.nl.
Pluspunten
goede kwaliteit dozen
VerbeterpuntenGeen pallet meer gebruiken bij de bezorging, of anders pallet weer mee laten nemen door de bezorger.
Beste, bedankt voor uw beoordeling. Wij verzenden onze orders met pakketten en wegwerp pallets. Het versturen hangt af van het aantal en de formaten. De pallet kunt u zelf gebruiken om de dozen op te slaan of zelf weg te gooien. Met vriendelijke groet, Team Doosopmaat.nl.
Pluspunten
Heel mooi offerte systeem, snelle levering, prima kwaliteit dozen. De prijs is lager dan ik gewend was te betalen.
VerbeterpuntenEnige minpuntje was in de drukke sinterklaastijd dat men eigenlijk geen offerte op maat wilde maken (voor afwijkend product). Dat is uiteindelijk wel goed gekomen.
Pluspunten
Het bestellen gaat zeer eenvoudig en werkt erg goed. De medewerkers staan je zeer netjes te woord en reageren snel.
VerbeterpuntenIn mijn geval was de bedrukking sterk uitgelopen. Ondanks dat er een oplossing is aangeboden was dit een zeer grote teleurstelling. Daarmee is het vertrouwen weg omdat je zou verwachten dat er minimaal een kleine kwaliteitscontrole zou worden uitgevoerd. Deze zending had mij helemaal niet in deze staat mogen bereiken. Mijn tip aan deze ondernemer is om een finale controle in te bouwen om dit soort ongemakken te voorkomen.
Beste, bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat het vertrouwen weg is in ons bedrijf. Ook dit bericht is doorgestuurd naar onze printhal, om dit in het vervolg te voorkomen en de kwaliteitscontroles op onze dozen te verscherpen. Met vriendelijke groet, Team Doosopmaat.nl.
Pluspunten
Duidelijke makkelijke website, kosten zéér inzichtelijk en helder. Snelle en goede levering. Geen persoonlijk contact gehad dus Personeel en Kennis&Vakmanschap nvt
Pluspunten
Website is top! Prijzen zijn scherp
VerbeterpuntenAfwerking van de naden was ondermaats. Levering in 2 gedeelte zonder contact op te nemen met de mededeling ‘het is niet anders’ toen ik belde, valt bij mij erg verkeerd
Beste, bedankt voor uw beoordeling. Wij proberen orders zo veel mogelijk compleet te verzenden. Echter is dit niet altijd mogelijk en sturen wij de orders af in deelleveringen. Met vriendelijke groet, Team Doosopmaat.nl.
Containerweg 6
2742 RA Waddinxveen
Je herkent het vast wel: je hebt op internet iets leuks besteld dat vervolgens bezorgd wordt in een veel te grote doos. Overbodig karton, dat je naar de papierbak moet dragen, maar ook overbodig karton voor degene die het pakketje verzonden heeft. Onnodige kosten en het onnodig versturen van ‘lucht’. Aan deze verspilling willen wij graag iets doen. “Een op maat gemaakte doos voor de prijs van een standaard doos” Maatwerk is onze missie. Bovendien bewijzen wij dat een doos op maat niet duur hoeft te zijn. De rekentool op onze website maakt het bestellen van uw dozen heel eenvoudig. Met dit beproefde concept bedienen wij al 17 jaar lang een steeds grotere klantenkring in Nederland en België en tegenwoordig ook in Duitsland.