Tevreden

Is goed

Mijn ervaring is echt goed. Mensen zijn vriendelijk

gewoon krijgen wat je hebt besteld

Duidelijke site, levertermijn zeer okay

gemengd

ik had 2 verschillende maten dozen gevraagd (in zelfde orde); de eerste zending dozen was perfect hoewel aan de late kant. Er zaten zelfs 2 extra dozen in waarvoor dank. Dozen zijn in elkaar gevouwen erg mooi. De 2de zending was later en daarvan zijn alle dozen gescheurd en in de randen. Nog wel bruikbaar en ik had ze accuut nodig (omdat het al verlaat binnen kwam) dus terugsturen was geen optie. In elkaar gevouwen zijn de dozen niet mooi mede omdat de omslag bij de bodem te dik lijkt naast het feit dat de 2 van de 4 ribben ingescheurd lijken.

Snel geleverd, goede kwaliteit.

Al vaker hier besteld. Altijd prima en meestal gunstige prijs.

Levering netjes, alleen levertijd was langer dan gewenst.

Prima. Goede service

Ik heb goed ervaring met afleveren

Mijn ervaring omschrijf als volgt: Snel handelen Communicatief

kwaliteitsverlies

Hierover ook al gereclameerd per mail. Bestelde doosjes zijn: - minder wit - minder scherp gevouwen op de ril - hierdoor vouwt het deksel minder makkelijk dicht.

Je krijgt wat je bestelt, goede kwaliteit.

Blij met de dozen. Op maat gemaakt. Betaalbaar, stevig en prima in elkaar te zetten door rillijnen.

Goede service, levering op tijd en bij afwijking altijd bericht.

zie bovenstaande

Goede webshop, werkt prima.

Correcte en snelle service

Makkelijk te bestellen en bij vragen een vriendelijk antwoord. De levering is snel en correct.

goede kwaliteit, vriendelijke service

Vriendelijk, snel in reactie, goede kwaliteit geleverd, goede communicatie over levering. Echter werkte de logo upload systeem heel slecht. Na dat het ons toch gelukt is na meerdere pogingen en we een bevestiging ervan hebben gekregen, is er toch opnieuw gevraagd om logo's te sturen per mail, met als resultaat dat een deel van de order met de verkeerde logo is gedrukt (wij zagen het ook niet op tijd dat het mis zou gaan dus moeten de schuld op ons nemen) en hebben we dozen die we niet kunnen gebruiken. Jammer. Hopelijk wordt dat verbeterd binnenkort dat het meer gebruiksvriendelijk gemaakt kan worden.

snel en soepel

ziet er goed uit, we zijn er blij mee

prima kwaliteit

Goede levertijd en kwaliteit

Duidelijke communicatie en vlotte levering

Website was overzichtelijk en online bestellen is duidelijk en goed gestroomlijnd. Goede communicatie; met name ook over de verwachtte leveringsdatum.

exceptional quality and service

My company, Music Box Designs, has been using Doosopmaat for all our packing needs for 4 years now. We have found them to be reliable and high quality. The portal to order is easy to use and the calculator shows the cost per item, which is most helpful when gathering all expenses.

Zeer tevreden over bestelling

Mooi op maat gemaakte kartonplaten besteld. Zeer tevreden over de qualiteit

Zeer Tevreden

Snelle afhandeling, goede service

Drukwerk zag er prima uit alleen hoe het verpakt was niet

Drukwerk was prima alleen het zat in twee dozen waar veel ruimte nog in zat en wat niet opgevuld was. Dus de inhoud is gaan schuiven en links en rechts toch wat beschadigingen en deuken in het karton. nu heb ik dat zelf hersteld maar ik denk ik meld het toch even.

Prima verpakkingen hoor.

Goede klantenserbice

Nadat mijn levering verkeerd was bezorgd werd er direct actie ondernomen, dit zorgde ervoor dat er niet te veel vertraging ontstond voordat ik de dozen in huis had.

Ik had voor een event 250 dozen besteld. Die waren binnen een mum van tijd geleverd. De kwaliteit was geweldig en de dozen waren ook perfect op maat.

Containerweg 6

2742 RA Waddinxveen

Over Doosopmaat.nl B.V.

Je herkent het vast wel: je hebt op internet iets leuks besteld dat vervolgens bezorgd wordt in een veel te grote doos. Overbodig karton, dat je naar de papierbak moet dragen, maar ook overbodig karton voor degene die het pakketje verzonden heeft. Onnodige kosten en het onnodig versturen van ‘lucht’. Aan deze verspilling willen wij graag iets doen. “Een op maat gemaakte doos voor de prijs van een standaard doos” Maatwerk is onze missie. Bovendien bewijzen wij dat een doos op maat niet duur hoeft te zijn. De rekentool op onze website maakt het bestellen van uw dozen heel eenvoudig. Met dit beproefde concept bedienen wij al 17 jaar lang een steeds grotere klantenkring in Nederland en België en tegenwoordig ook in Duitsland.