Pluspunten

Vlotte levertijd.

Geen verbeterpunten nodig.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Top site, je kunt helemaal zelf bepalen welke doos je wilt hebben. Zeer gebruiksvriendelijk en prettig contact gehad met het bedrijf!

De levertijden, tja die blijven met ruim twee weken relatief lang. Ik heb enkele dagen alternatieve dozen moeten gebruiken. Dit is overigens duidelijk vooraf gecommuniceerd door Doosopmaat.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Levert op tijd

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Fijne oplossing als je (tijdelijk) geen verpakking hebt.

Ik heb de dikkere karton genomen waar ik spijt van had omdat deze stroef was. Het was moeilijk te openen en te sluiten. Daarbij komt dat het iets te groot uitviel voor de inlegschuim die ik had maar dit had ik kunnen voorkomen door een testdoos te kopen. Een aantal dozen kreeg ik niet goed gevouwen en heb ik weggegooid.

• Snelheid/Levertijd

Ik zou het handiger vinden als ik direct online kan zien hoe het logo op de doos eruit komt te zien. Nu moest er achteraf een logo worden verstuurd.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goede communicatie via mail en telefoon

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Alles prima verlopen en volgens afspraak geleverd, een andere bedrijf waar wij dozen bij bestelde kon een bepaald type niet maken, voor dit bedrijf was dat geen probleem en waren door de pallet afname ook nog iets goedkoper

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Denkt mee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

geode en correct geholpen

1 verkeerd proefexemplaar ontvangen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snel, goede kwaliteit, prima service ook toen we de doos nog even terug moesten halen uit productie

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Mooi producten netjes volgens afspraak geleverd en uitstekende klantenservice!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Prachtige witte (postvouw) dozen met fullcolor foto opdruk aan de bovenzijde. Ben zeer content met het resultaat om onze badkameraccessoires keurig netjes in te kunnen pakken in een representatieve doos. Tot de volgende bestelronde, Groetjes WillieJan®. Ook keurig geleverd zonder beschadigingen

Ga zo door !

2 sterren: slechter dan verwacht

Een order geplaatst voor dozen. Gelukkig eerst een proefdoos ontvangen. Deze was aan 2 kanten met een tape aan elkaar gezet. Na navraag gedaan te hebben bleek dit bij het formaat doos dat ik besteld had niet anders te kunnen. Dit staat niet op de website vermeld (anders hadden we niet eens besteld) en dit is ons ook niet verteld. Wel een factuur van ruim 100 euro voor de proefdoos ontvangen. Ik heb hem betaald om er vanaf te zijn. Maar helemaal netjes vind ik het niet. Duidelijke info op de website zou dit soort vervelende verassingen kunnen voorkomen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede kwaliteit producten. Maatvoering goed uitgevoerd. Levering binnen aangegeven tijd. Juiste berichtgeving.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooi karton en op maat

Levering was groot probleem, aangegeven wanneer te leveren, hiervoor terug moeten bellen. Leveringsdatum was voor ons zeer belangrijk en worden die dag s'morgens al gebeld dat het niet gaat lukken die dag want het karton is onderweg naar Duitsland, onze voorzitter is er achteraan moeten gaan die dag wel te leveren daar we 25 vrijwilligers klaar hadden staan, aangegeven dat we geen heftruck ter beschikking hadden, dus we hebben met 25 man om 19.00 uur de vrachtwagen met de hand moeten lossen. Alleen excuses gehad tijdens het regelen en verder niets meer vernomen.

Containerweg 6

2742 RA Waddinxveen

Over Doosopmaat.nl B.V.

Je herkent het vast wel: je hebt op internet iets leuks besteld dat vervolgens bezorgd wordt in een veel te grote doos. Overbodig karton, dat je naar de papierbak moet dragen, maar ook overbodig karton voor degene die het pakketje verzonden heeft. Onnodige kosten en het onnodig versturen van ‘lucht’. Aan deze verspilling willen wij graag iets doen. “Een op maat gemaakte doos voor de prijs van een standaard doos” Maatwerk is onze missie. Bovendien bewijzen wij dat een doos op maat niet duur hoeft te zijn. De rekentool op onze website maakt het bestellen van uw dozen heel eenvoudig. Met dit beproefde concept bedienen wij al 17 jaar lang een steeds grotere klantenkring in Nederland en België en tegenwoordig ook in Duitsland.