Pluspunten
Mijn eerste kennismaking was goed. Perfect dus.
VerbeterpuntenHet verpakking materiaal voor 2 dozen van 50x50x60 cm en 7 mm dik. Een pallet met een doos van 100x60x100 cm ongeveer voor 2 twee dozen. Misschien kan dat anders ik wist niet wat ik zag toen het werd afgeleverd.
De verpakking kan anders, maar dan komen de dozen vaak beschadigd aan. Ze zijn bovendien te groot voor een pakketzending. Onze ervaring is dat dit de enige manier is om ze heel bij de klant te krijgen.
In de toekomst het aantal bestelde goederen compleet leveren.
Ik heb de zending nog steeds niet ontvangen. De liedeweg is opgebroken en de chauffeur van de bezorgdienst is niet tot aan mijn huis doorgereden terwijl dit wel mogelijk was. De derde keer heb ik het adres van mijn dochter opgegeven. Daar is het pakket bezorgd. Mijn dochter komt het pakket vanavond bij mij brengen. Ik weet dus nog steeds niet of ik tevreden ben.
Pluspunten
Prima communicatie via de e-mail en website De geleverde dozen zijn prima
Verbeterpunten2 keer moeten aangeven wanneer de levering moest zijn in verband met de sluiting van het bedrijf gedurende de feestdagen.
Pluspunten
Makkelijk bestellen , op maat
VerbeterpuntenPrijs is prima, Maar als de prijs lager zou worden dan concurreren jullie ook met niet maatwerk dozen.
Pluspunten
Goede prijs+kwaliteit. Leveringen volgens afspraak. Problemen worden keurig opgelost.
VerbeterpuntenStarre planning ondanks verzoek spoedlevering. ps: Beoordeling op basis van laatste levering. Deze ging niet vlekkeloos, anders hogere score!
Pluspunten
dozen zien er goed uit
Verbeterpuntenbeter communiceren over levertijd
Pluspunten
zeer gebruiksvriendelijke website. Overzichtelijk en makkelijk.
Pluspunten
Prettige samenwerking, kundig advies en vlotte afhandeling.
VerbeterpuntenVoor ons geen, wij zijn tevreden met de service
Pluspunten
- Gebruiksgemak van de website - Heel veel keuze en mogelijkheden
Verbeterpunten- Misschien meer opties qua kleuren
Pluspunten
Makkelijke website, perfect afgeleverde dozen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en de kwaliteit van de dozen zijn erg goed!
Pluspunten
Afspraak is afspraak bij doos opmaat. Goeie services.
Pluspunten
Geweldige service, kwaliteit en gebruiksgemak.
Containerweg 6
2742 RA Waddinxveen
Je herkent het vast wel: je hebt op internet iets leuks besteld dat vervolgens bezorgd wordt in een veel te grote doos. Overbodig karton, dat je naar de papierbak moet dragen, maar ook overbodig karton voor degene die het pakketje verzonden heeft. Onnodige kosten en het onnodig versturen van ‘lucht’. Aan deze verspilling willen wij graag iets doen. “Een op maat gemaakte doos voor de prijs van een standaard doos” Maatwerk is onze missie. Bovendien bewijzen wij dat een doos op maat niet duur hoeft te zijn. De rekentool op onze website maakt het bestellen van uw dozen heel eenvoudig. Met dit beproefde concept bedienen wij al 17 jaar lang een steeds grotere klantenkring in Nederland en België en tegenwoordig ook in Duitsland.