Pluspunten
Super snelle levertijd
Pluspunten
Goed geholpen, ivm betaling/factuur achteraf.
Pluspunten
Snelle levering, behulpzaam en kundig personeel. Goede service en een hele handige website.
VerbeterpuntenNiet alle dozen die ik heb ontvangen waren van dezelfde kwaliteit. Er zitten er een paar tussen die lastiger in elkaar te vouwen zijn.
Pluspunten
Zie beoordeling
1 bestelling komt over meerdere leveringen
Pluspunten
snelle levering, helder, afspraken nakomen
Verbeterpuntenblijf kritisch op de website,
Pluspunten
prompte en snelle levering
Pluspunten
VerbeterpuntenLogo zit niet helemaal midden op doos geprint. Verder lijkt dat bij de binnenmaat niet helemaal rekening is gehouden met de flappen van de deksel die ook binnen de doos komen waardoor het allemaal wat krap wordt.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, goede prijzen (ook voor kleine oplages), vriendelijke en persoonlijke service, en uitstekende bereikbaarheid per e-mail en telefoon.
VerbeterpuntenDe online applicatie heeft een vrij beperkte keuze van doosmaten (specifiek voor kleine dozen). Ook de bodemdoos zonder deksel is niet online beschikbaar. Het zou fijn zijn als daadwerkelijk alle mogelijke maten en soorten via de applicatie verkrijgbaar zouden zijn, aangezien de persoonlijke service vrij traag kan zijn. Bij het aanvragen en aanpassen van offertes gaat er gemakkelijk dagen overheen.
Beperkte keuze van doosmaten?? U kunt juist iedere maat invullen die u maar wenst :) . Hierdoor zijn er meer dan 30 miljoen (!) verschillende maten mogelijk. Of begrijpen we elkaar niet goed?
Pluspunten
Goede duidelijke website en snelle levering
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Ik ben super aardig geholpen en goed geinformeerd. De doosjes waren er eerder dan verwacht en dat is altijd fijn.
VerbeterpuntenDe website is prima, maar ik had telefonisch nog wel even hulp nodig. Ik denk dat het de tweede keer makkelijker is.
Snellere levertijden
De levertijden zijn in December inderdaad opgelopen. Deze maand is het altijd topdrukte !! In Januari moeten de levertijden weer korter zijn.
Pluspunten
Snelle service en overzichtelijke site.
VerbeterpuntenGeef duidelijk aan dat het om de binnenmaat van de doosjes gaat. Dit staat wel op de site...maar toch!
Containerweg 6
2742 RA Waddinxveen
Je herkent het vast wel: je hebt op internet iets leuks besteld dat vervolgens bezorgd wordt in een veel te grote doos. Overbodig karton, dat je naar de papierbak moet dragen, maar ook overbodig karton voor degene die het pakketje verzonden heeft. Onnodige kosten en het onnodig versturen van ‘lucht’. Aan deze verspilling willen wij graag iets doen. “Een op maat gemaakte doos voor de prijs van een standaard doos” Maatwerk is onze missie. Bovendien bewijzen wij dat een doos op maat niet duur hoeft te zijn. De rekentool op onze website maakt het bestellen van uw dozen heel eenvoudig. Met dit beproefde concept bedienen wij al 17 jaar lang een steeds grotere klantenkring in Nederland en België en tegenwoordig ook in Duitsland.