Pluspunten
Prettige communicatie, goede voorlichting, scherpe prijzen.
VerbeterpuntenDe afspraken over de verzending verdienen verbetering.
De aflevering op een pallet is misschien wel iets om te benoemen. We zitten in bedrijfsverzamelgebouw en het is gewoon midden in de hal neergezet! Het gebouw bezit geen middelen om de pallet te verzetten. Dit leverde een verhitte discussie op in het gebouw.
Pluspunten
Behulpzaam Meedenkend Vakmanschap Creatief Vriendelijk
VerbeterpuntenAanbod: Bedrukking in kleur Glanzend karton blijft langer schoon
Pluspunten
snelheid
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goedkoop, OK levertijd. Duidelijke website.
VerbeterpuntenSnijranden van de dozen zijn rafelig: bij witte dozen ziet dit er slordig uit. De hoogte van de kosten voor 'opnieuw aanbieden bij niet thuis' communiceren. De website zou de "openingszijde" van de doos slimmer kunnen adviseren. Bij een lange brede doos is het handiger om de opening aan de uiteinden te hebben in plaats van over de hele lengte van de doos.
Dank voor uw feedback. Wat betreft de kosten van opnieuw aanbieden, dat gaan we duidelijker communiceren.
Pluspunten
Pluspunten
bereidwilligheid and services minded Afspraken worden nagekomen binnen de gestelde tijd Straalt vertrouwen en kwaliteit uit
VerbeterpuntenBij afwijkende wensen / vragen direct doorzetten naar de specialisten voor advies en/of alternatieven te bieden, Begrijp wat de klant zoekt of nodig heeft. Moest nu zelf een alternatief aandragen wat uiteindelijk goed heeft uitgepakt
Pluspunten
perfect in alle opzichten
Pluspunten
Service helemaal top
VerbeterpuntenDoos die werd geleverd was iets te klein waardoor dozen omvouwde.
Pluspunten
Heldere site met een mooie rekenmodule snelle levering
geen
Pluspunten
Makkelijk bestellen
VerbeterpuntenTe optimistische levertijden worden vermeld.
De door u gekozen kwaliteit was een witte C-golf. Dat is inderdaad een lastige kwaliteit vanwege de levertijden. Wordt slechts 1x in de week aangemaakt.
bij het bestellen van een proefdoos word deze geleverd in een doos. Uit milieu technische overwegingen zou dit ook anders moeten kunnen.
Pluspunten
werd heel adequaat omgegaan met onze eerste bestelling.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Perfecte service met goede kwaliteit producten tegen scherpe prijzen
Containerweg 6
2742 RA Waddinxveen
Je herkent het vast wel: je hebt op internet iets leuks besteld dat vervolgens bezorgd wordt in een veel te grote doos. Overbodig karton, dat je naar de papierbak moet dragen, maar ook overbodig karton voor degene die het pakketje verzonden heeft. Onnodige kosten en het onnodig versturen van ‘lucht’. Aan deze verspilling willen wij graag iets doen. “Een op maat gemaakte doos voor de prijs van een standaard doos” Maatwerk is onze missie. Bovendien bewijzen wij dat een doos op maat niet duur hoeft te zijn. De rekentool op onze website maakt het bestellen van uw dozen heel eenvoudig. Met dit beproefde concept bedienen wij al 17 jaar lang een steeds grotere klantenkring in Nederland en België en tegenwoordig ook in Duitsland.