levertijd zou nog geoptimaliseerd kunnen worden. Repeatorders die een week duren vinden we relatief lang.
Pluspunten
scherpe prijs
Verbeterpuntenontvangen doos sluit niet goed zelf doorgeven aan doosopmaat dat de betalinggedaan is is niet klantvriendelijk Ben wel € 25,= kwijt en de doos bevalt niet, en moest er lang op wachten.
Pluspunten
Snel en informatief
VerbeterpuntenMelden hoe het verzonden word. Kreeg een pallet binnen en verwachte een grote doos
Pluspunten
Prima, goed prijs - kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Prima kwaliteit, snelle levering en goede prijs!
Pluspunten
Goede leverservice, waarbij direct met het transportbedrijf contact opgenomen kon worden voor het maken van een leverafspraak. Hierdoor was de levering goed te plannen in mijn volle agenda. Een groot pluspunt!
Pluspunten
Niet lullen gewoon doen.
Pluspunten
snelle levering goede kwaliteit karton bedrukking conform afspraak goed en snel te woord gestaan en geholpen
VerbeterpuntenVerleden jaar voor het eerst hier wat dozen gekocht. Dit jaar zelfde dozen en aantal besteld en krijg gewoon ca 13% prijsverhoging om m'n oren.... Op de vraag wat deze exorbitante verhoging zou rechtvaardigen kreeg ik in 1e instantie de standaard reactie ivm hogere grondstofkosten wat uiteraard een absolute dooddoener is. 2e reactie dan zal het de eerste keer wel te goedkoop zijn aangeboden en is de prijs nu aangepast maakte het niet veel beter. Wij gaan iig op zoek naar een andere leverancier want dergelijke prijsaanpassingen zijn voor ons niet door te rekenen en uit te leggen naar onze klanten.
Vervelend dat uw dozen in een jaar tijd 13% duurder zijn geworden. Papierprijzen spelen wel degelijk een rol in onze branche. Ongeveer 50% vd kostprijs wordt bepaald door de prijs vh karton. Papierprijzen zijn soms een periode stabiel, maar andere periodes zeker niet. Verder passen wij regelmatig onze prijsmodellen aan steeds beter de werkelijke kosten te weerspiegelen. In uw geval heeft dat vervelend uitgepakt. Wij denken dat we een mooi product leveren tegen een eerlijke prijs. In ieder geval is deze prijs marktconform. We vinden het jammer dat we een cijfer 1 krijgen, alleen omdat de prijsverhoging u dwars zit. Wellicht wilt u uw totaaloordeel nog aanpassen.
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Behulpzaam, zeker met aanleveren te drukken bestanden. Adviserend, zeer snelle levertijd ( 3 dagen na aanleveren bestand ) zal doosopmaat.nl zeker aanbevelen bij mijn contacten en zelf vervolgopdracht bij hen neerleggen.
Pluspunten
Ging in eerste instantie fout maar is goed opgelost
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle reactie mail en telefoon
VerbeterpuntenHet bedrijf wat de levering doet moet voorzichtiger met de dozen omgaan. 2 van de 3 leveringen hadden beschadigde dozen.
Binnenkort stappen we over op een andere vervoerder. Hopelijk gaat het dan een stuk beter.
Containerweg 6
2742 RA Waddinxveen
Je herkent het vast wel: je hebt op internet iets leuks besteld dat vervolgens bezorgd wordt in een veel te grote doos. Overbodig karton, dat je naar de papierbak moet dragen, maar ook overbodig karton voor degene die het pakketje verzonden heeft. Onnodige kosten en het onnodig versturen van ‘lucht’. Aan deze verspilling willen wij graag iets doen. “Een op maat gemaakte doos voor de prijs van een standaard doos” Maatwerk is onze missie. Bovendien bewijzen wij dat een doos op maat niet duur hoeft te zijn. De rekentool op onze website maakt het bestellen van uw dozen heel eenvoudig. Met dit beproefde concept bedienen wij al 17 jaar lang een steeds grotere klantenkring in Nederland en België en tegenwoordig ook in Duitsland.