Pluspunten
Understands my need and was willing to help make my photo printable on the boxes.
Pluspunten
Alles was perfect in orde , bedankt. De maat perfect. Groeten Dia van Kaap Skil
Pluspunten
werkt wel mee aan levering van materiaal voor correctieve maatregelen
VerbeterpuntenParticuliere klant serieuzer nemen Kennispeil van verkoper verhogen; zij geven of kunnen geen antwoord geven op technische vragen voor iemand die iets anders zoekt dan normaal Meer controle op productie proces. Uiteindelijk werd niet geleverd wat besteld was, waardoor klant zelf correcties moet toepassen contact bij klacht gaat via directeur die moeilijk bereikbaar is
Snelheid van levering
Pluspunten
Buiten een paar schoonheidsfoutjes, een website waar men vlot mee kan werken. Snelle en stipte levering.
VerbeterpuntenVinden het vreemd dat er geen openingsuren van klanten worden opgevraagd in jullie website. Deze kunnen door de klant wel in het vak "opmerkingen" ingevoerd worden, maar als er niet achter gevraagd wordt, zal dit vaak vergeten worden. Als gevolg extra transportkosten - komt niet klantvriendelijk over!
Nalevereing is geen offerte voor uitgebracht deze dozen waren extreme duur
Geachte klant, Op onze website staan al onze prijzen. Wanneer een klant buiten de website om een bestelling doet hanteren wij de website prijzen. Op onze opdrachtbevestiging worden deze prijzen nog eens genoemd. Een klein aantal dozen leveren kan inderdaad voor een hele hoge prijs zorgen. Heel vervelend wanneer u slechts een paar extra dozen nodig hebt.
ik vind de dozen niet zo dik / stevig.
Geachte klant, Gezien het relatief grote formaat van uw dozen is het verstandig de volgende keer een dubbele golf te bestellen. Wanneer u twijfelt over de te kiezen kwaliteit kunt u ons altijd bellen voor advies.
Pluspunten
Vriendelijk personeel, goede service. Mooie dozen.
VerbeterpuntenEr was wat gedoe met de prijzen van de online bestelling.
Pluspunten
Zie de beoordeling. Snelle antwoorden en levertijd wordt als zeer prettig ervaren..
VerbeterpuntenKan zo snel niets bedenken.
Pluspunten
Op alle punten de in de site aangegeven punten qua levering en kwaliteit correct nagekomen.
VerbeterpuntenN.v.t.
geen
Pluspunten
Goede service, denken mee en leveren snel.
VerbeterpuntenEven op de website vermelden hoe de procedure nu precies werkt wanneer men een doos met eigen ontwerp wilt bestellen (sample)
Pluspunten
Verzendkosten
Pluspunten
mooi afgewerkt product. vriendelijk en goede service. vlotte handeling. niets is te veel als je vragen hebt.
Pluspunten
Goed prijs kwaliteit verhouding. Meedenken van medewerkers over verschillende opties was prima. Website eenvoudig in gebruik. Dus, ben dik tevreden!
VerbeterpuntenOnduidelijkheid van levering datum. Mailtje over levering was gesturd vlug op lever dag ochtend, maar was zo geschreven dat niet eens lever bedrijf weet als lever zo de dag of de dag daarna verschijnen!
Pluspunten
Geen bedank voor de mooie dozen
Pluspunten
fijn dat je via de computer vragen kan stellen .en dat de dozen er ook uitzien zoals beloofd! ik ben er zeer enthousiast over !
Verbeterpuntende duidelijkheid over de aflever datum kan iets beter! als je de bestelling plaatst.
Op het moment dat u de bestelling plaats is de afleverdatum nog niet bekend. Deze hangt af van diverse factoren. Na ontvangst van uw bestelling wordt de order ingepland en krijgt u te horen wat de afleverdatum wordt. Mocht afleverdatum kritisch voor u zijn dan kunt u altijd eerst even bellen en vragen hoe snel wij kunnen leveren :)
Containerweg 6
2742 RA Waddinxveen
Je herkent het vast wel: je hebt op internet iets leuks besteld dat vervolgens bezorgd wordt in een veel te grote doos. Overbodig karton, dat je naar de papierbak moet dragen, maar ook overbodig karton voor degene die het pakketje verzonden heeft. Onnodige kosten en het onnodig versturen van ‘lucht’. Aan deze verspilling willen wij graag iets doen. “Een op maat gemaakte doos voor de prijs van een standaard doos” Maatwerk is onze missie. Bovendien bewijzen wij dat een doos op maat niet duur hoeft te zijn. De rekentool op onze website maakt het bestellen van uw dozen heel eenvoudig. Met dit beproefde concept bedienen wij al 17 jaar lang een steeds grotere klantenkring in Nederland en België en tegenwoordig ook in Duitsland.