Goede kwaliteit, lange wachttijd

Altijd goed, helaas deze keer lang moeten wachten. Beter overstappen na Trustpilot, iedereen weet dat Kiyoh beoordelingen te koop zijn.

Naar verwachting geleverd

Al meerdere keren dozen op maat besteld. Ben tevreden met de levertijden en kwaliteit van de dozen

snelle levering, goede kwaliteit

Was jaren geleden perfect in orde....

Jaren lang dozen afgenomen bij doosopmaat.nl. Maar de laatste 5 leveringen hoop tramalant met de kwaliteit. Nu het hoogtepunt 2 orders retour gestuurd en lang moeten wachten op antwoord. Vervolgens na wederom een telefoontje van mijn zijde dan dus eindelijk iemand die mij terugbelt. Tijdens het telefoongesprek werd ik ronduit voorgelogen door de medewerker. In eerste instantie beweerde hij dat er geen verschil in kartonkwaliteit is tussen nu en jaren terug, om vervolgens te beweren dat zij er ook problemen mee zouden hebben dat het z.g. 'Kraftpapier' niet meer leverbaar zou zijn en het alternatief voor problemen zorgt!!!???? Een chauffeur in dienst van Doosopmaat.nl die de twee pallets op kwam halen, vertelde ook al dat wij absoluut niet de enige met klachten zijn.... Ik ben een zeer geduldig mens, maar na ruim een jaar klachten en retouren ben ik er echt helemaal klaar mee.

op tijd

als een ander een doos op maat wil dan geef ik dit door aan familie en keniisen

Prima service en producten

Fijne dozen leverancier, goed product, goede prijs, goed geregeld

Van begin tot eind een zeer positieve ervaring.

De Website is duidelijk gestructureerd opgezet. Er wordt bij eventuele vragen snel gereageerd en een en ander wordt helder naar de klant toe uitgelegd. Product werd goed verpakt en in uitstekende staat bij ondergetekende afgeleverd. Uitstekende communicatie.

Mooie dozen

Perfect om dozen op maat te kunnen bestellen en zo meest efficiënt te kunnen werken. Ik heb meerdere keren besteld en de productie en bezorging gingen behoorlijk snel. Wel zaten er bij elke bestelling ongeveer 10 gescheurde dozen. Misschien door het transport of manier van verpakken. Het is dus aan te raden een marge in te calculeren bij de te bestellen aantallen.

prima in bestellen alleen lange levertijd en gebrekkige communicatie daarin

Prima leverancier maar in de problemen gekomen met verzenden webshoprders door lange levertijden. Geen communicatie vooraf, pas op moment van bestellen. geen update als er vertraging op treed. Personeel is welwillend en helpt desgevraagd prima maar is reactief en niet proactief.

Prima product en snelle levering

Doos besteld met specifieke maten. Dit is prima opgevolgd en snel geleverd.

Fantastic!

Great service and options at a reasonable price. Delivered very quickly, could not be happier with my boxes!

uitstekende er varing

uitstekende relatie

Goed genoeg

Alles ging goed en wat je ervan mag verwachten. Een verbeterpunt is echt de levertijd dit is echt veel te lang.

Na een sample te hebben besteld van een verzenddoos op maat heb ik meteen een order van 160 stuks geplaatst met eigen logo erop. Ik ben nu vol vertrouwen in afwachting van de ontvangst.

Fout prima hersteld

Kreeg foute doosjes en zijn zonder morren vervangen door de goede doosjes. Goed gedaan!

gewoon top, en flexible maten, product past dus altijd

tja, het staat er al

Prima dozen

Bij kleine oplage ging het samenstellen van het pakket verkeerd: de helft waren dozen niet van mij. Keurig nageleverd. Ik zie wel wisselende kwaliteit; sommige dozen zijn geplakt en die vond ik toch echt wat minder; lijm niet altijd consistent. De overige dozen waren getapet en die waren perfect. Dozen met handvatten, waarvan het handvat flink buiten het midden van de doos zit. Maar ook incidenteel, en bij kleine oplage.

Redelijk

Meestal goede kwaliteit en levertijd in het verleden. Bij de laatste levering waren beide slecht.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Duidelijke website. Dat wat wordt besteld, wordt vlot geleverd.

Voor de start van De Quizbox het vertrouwen gesteld in Doosopmaat.nl. Superfijn en tevreden!

De Quizbox is de nieuwste aanwinst van De Quizshow. Die moet in een nette en fijne doos worden verzonden. Voor ons een nieuw avontuur en daarom het geprobeerd met Doosopmaat.nl. Direct raaak wat ons betreft. De levertijd die vooraf werd aangegeven is niet overschreven en de opmaak werd goed gecontroleerd. Tevreden dus!!

zeer goed

mijn bestelling met reed 3 orders zijn prima volgens afspraak verlopen zo houden

kwaliteit product blijft goed, alleen de levertijd neemt steeds meer toe

Toenemende levertermijn moet aan gewerkt worden als het enigszins mogelijk is.

Kwaliteit kan aangescherpt

Ben over het algemeen tevreden, maar de laatste batch van dozen is van mindere kwaliteit. Het lijkt of de snijmachine bot was of zo, want alle randen zijn lelijk afgesneden.

kan beter

Graag zou ik zien dat jullie de dozen op 1 grote/lange pallet zouden doen.☺

Containerweg 6

2742 RA Waddinxveen

Over Doosopmaat.nl B.V.

Je herkent het vast wel: je hebt op internet iets leuks besteld dat vervolgens bezorgd wordt in een veel te grote doos. Overbodig karton, dat je naar de papierbak moet dragen, maar ook overbodig karton voor degene die het pakketje verzonden heeft. Onnodige kosten en het onnodig versturen van ‘lucht’. Aan deze verspilling willen wij graag iets doen. “Een op maat gemaakte doos voor de prijs van een standaard doos” Maatwerk is onze missie. Bovendien bewijzen wij dat een doos op maat niet duur hoeft te zijn. De rekentool op onze website maakt het bestellen van uw dozen heel eenvoudig. Met dit beproefde concept bedienen wij al 17 jaar lang een steeds grotere klantenkring in Nederland en België en tegenwoordig ook in Duitsland.