De polaroid camera's werden enkele dagen voor onze bruiloft bezorgd. Helemaal prima, want dit geeft rust. Bij het openen van de doos bleek dat ze er een extra setje foto's in hadden gedaan. Wat attent en leuk!
Even zelf een foto uitproberen, want ook dat is fijn en hierbij hebben we ook de grootste lol gehad.
Wel jammer, dat van 1 camera het klepje kapot was, hierdoor moest je zelf tegen het klepje duwen tijdens het nemen van de foto, waardoor het lastiger is om een polaroid te maken. Wel een mail hierover gestuurd! Wij hebben het klepje afgeplakt met tape en de camera deed het weer naar volle tevredenheid.
Misschien is het wel een idee om de camera's alvorens je ze naar klanten stuurt zelf te checken of ze volledig werken.
Naast dit hele kleine minpuntje, hebben wij veel lol gehad met het maken van de foto's!
Ook het retourneren van de camera's is makkelijk. Het verzendlabel zit in de doos, waardoor je niks hoeft te printen en/of zelf te schrijven. Doos dicht, sticker erop en afleveren bij een afleverpunt.