Onjuist product ontvangen en is direct geregeld en het juiste product binnen 1 werkdag ontvangen!! Top geregeld

Perfecte commuicatie

Direct antwoord op mijn vragen en correct geleverd

5 sterren webwinkel

Leek bijna onmogelijk en toch gebeurde het. De producten die ik bestelde kwamen s anderendaags netjes verpakt aan in België. (zelfs overdag!) Bovendien bleek de bestelling te kloppen en was de prijs buiten concurrentie. Bestelde vroeger elders maar heb nu een nieuwe vaste leverancier voor mijn vijverbenodigdheden gevonden.

Supersnelle levering! Artikelen zoals verwacht.

Eind goed al goed!

Na enkele omzwervingen bij PostNL mijn pakket na vijf dagen in goede staat ontvangen! Toch een tevreden klant! Gr.L.E.

Snelle levering goede prijs en goede kwaliteit

Snel en juiste onderdelen.

Prima.

Dag na bestelling al geleverd.

De dag na bestelling ontving ik mijn bestelling al.Het was stevig verpakt.Top!

Perfect!

alles dik in orde. Snelle levering, zoals beloofd.

Snelle levering zoals toegezegd.

Makkelijk zoeken en bestellen uit een veelvoud van soortgelijke artikelen met per artikel een toelichting met afmetingen en mogelijk alternatieven en/of een toevoeging "gaat vaak samen met".

Snel geleverd uitstekend onderdeel voor slangenhaspel

Uitstekend onderdeel voor slangenhaspel snel besteld en vlot geleverd toppie

Vlotte afhandeling

Tijdig goed verpakt geleverd

Binnen een dag geleverd.

Geheel volgens verwachting

Filters waren snel geleverd. Alle communicatie top. Op naar de volgende bestelling

Heel vlug en op tijd

Artikel zoals geschreven. Top in order

Een webshop die doet wat ze zegt, Super…

Alles naar wens. Vlotte levering, goede communicatie, netjes verpakt… Een webshop die doet wat ze zegt, TOP…

toch wat later geleverd dan beloofd anders een 10

zie hierboven

Zeer snelle levering

Altijd goed, iets niet ok. Even bellen en zij regelen het direct

Snel!

In de avond besteld en de volgende al binnen, zelf nog voor de ontvangsttijd die netjes was aangegeven per email. Ingepakt in een stevige doos met een keurige duidelijke pakbon. Veel producten, snelle website en snel geleverd. Top!

snel en prettig

snel en prettig

Wrong Description

The part sent was not compatible with a 900W Blue Eco Pump. Hope the return costs dont go on my costs, now.

Makkelijk en snelle service

Goede producten voor een goede prijs

Stipte levering, alles top.

Geweldig goede en snelle levering

Maandag besteld en dinsdag in huis !

Kwaliteit en goede service

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.