Zeer snelle levering

Werd zeer snel geleverd . Proficiat.

As usual; top!

Ik bestel hier regelmatig voor m’n jacuzzi. Altijd leuke aanbieding, snelle service, heldere communicatie, goed verpakt en snel geleverd! Eigenlijk gewoon goed en zoals het hoort te zijn. Top!

Klantgericht en klantvriendelijk

Uiteindelijk bij Bunx terecht gekomen voor een Hozelock annual spare set onderdelen. Voor mij besteld bij Hozelock Engeland en binnen een week geleverd. !! klantvriendelijke service.

goede service

Goede prijzen, snel verstuurd.

Heel fijne webwinkel

Na plaatsing bestelling, zeer snelle bezorging. Alles zeer goed verpakt. Top

Heel tevreden, bestelling klopt altijd, en altijd de andere of hooguit de 2de dag in huis.

Zoals altijd goeie producten aan superprijzen en snel geleverd! Een aanrader!

Snelle super service wederom!

Snelle levering van top warmtewisselaar! Hartelijk dank voor de snelle service weer :)

Precies wat ik nodig had

Duidelijke site waar ik een kraan vond die precies bij me paste. Goede communicatie. Snelle levering

In alles perfect!

Perfect , zowel het product als de verzorging en de bezorging.

Snelle en goede levering tegen eerlijke prijs

Op tijd geleverd voor een goede prijs

Vlg afspraak geleverd

Uitstekende kwaliteit

Snelle levering,en zeer goede producten.

Netjes op tijd en goed geleverd

Netjes op tijd en goed geleverd

zeer tevreden

duurde een dag langer met de post jammer

Snel

service en levering prima, kwaliteit van de glazen valt een beetje tegen.

zie boven

snelle service

2 stuks 11 W UV lampen besteld voor mijn vijver filter, de volgende dag geleverd, moet nog zien hoe ze werken..

Het was perfect !

Alles was perfect en heel vlug afgewikkelt

Gewoon prima

Nogmaals prima

pefect!

stil snel schoon! conform belofte.

Goede en snelle service, vriendelijk en kennisvol.

Snel telefonisch geholpen met het verstrekken van informatie en met de voorraad te checken in het magazijn Hierna kon ik het direct afhalen.

Geweldig bedrijf

Wat een topbedrijf is dit. De levering van mijn order, vanuit een extern magazijn, liet wat te wensen over. De medewerkers van Bunx hebben in die maanden steeds contact gehad met het extern bedrijf en mij vervolgens keurig op de hoogte gehouden. Uiteraard kon ik mijn geld terugkrijgen maar het wachten was voor mij geen probleem. Na ruim 3,5 maanden vertelde Bunx mij dat de order geleverd zou worden. Ik ben blij met mijn bestelling en zeker met het aangename en vriendelijke contact met de medewerkers van Bunx. Bedankt Roland, het was het wachten waard!! Bunx beveel ik van harte aan.

Goeie website en vlot geleverd

Goeie website en vlot geleverd.

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.