Snelle verwerking en levering

Zie boven en erbij, het bestelde was het goedkoopste van allen en gratis levering

Gewoon goed.

Snelle levering en direct reactie op vragen ontvangen

Snelle servixe

De jacuzzi kan weer aan en daar hoort goed onderhoud bij. Pakketten soa finesse besteld en snel geleverd gekregen.

Prima geregeld1

Voor onze jacuzzi de juiste artikelen tegen een mooie prijs weten te kopen. Verzending was snel en correct.

Alles zo als afgesproken

Zoals verwacht

Telefonische hulp bij bestellen en netjes volgens afspraak geleverd.

Heel goed dat ik kende bij jullie dat is goed

Alles was naar wens gegaan en goed geleverd

De spullen zijn snel en correcte geleverd, bijwijze van spreken op de minuut af.

zeer snelle levering

De volgende dag had ik de massage olie thuis... super

Bunx top

Bunx is top. net ph+ binnengekregen, supersnel geleverd.

Snelle Service Snelle levering

Zondag Besteld, maandag geleverd. !

Goeie levering

Goede ervaring

zeer goed.

levering en inhoud kloppen zoals besteld.

Snelle levering en goede prijzen

Snelle levering van de bestelde vijverpomp met een goede prijs.

correcte verwerking van mijn bestelling

bestelling was netjes verpakt en snel geleverd , dank jullie wel , niets op aan te merken. met vriendelijke groet : Kees

Op tijd vlg afspraak geleverd

Goed verpakt en netjes afgeleverd

geen aanvulling nodig

Snelle levering en leuke webshop.

Ben super tevreden Op een vraag snel antwoord gekregen. Zodat ik het goede artikel kon bestellen. Snelle levering en goede communicatie dat de artikelen verzonden zijn. Artikelen goed verpakt. Was allemaal top.

Heel positief

Het pakje werd zeer snel geleverd

Veel keuze

Prima webshop. Snel geleverd

goed zoals altijd

Ik ben al jaren een tevreden vaste klant dat zegt genoeg!!

Super service

Goede communicatie, snelle levering en top producten. Tot de volgende bestelling

SNEL

Wij hebben gebruik gemaakt van een mooie aanbieding. Zes wijnglazen en zes longdrink glazen waarbij we van beide soorten maar vijf hoeven te betalen. Deze glazen zijn van een fijn materiaal en voelen niet heel plastic aan. Met name de afronding langs de rand is ‘zacht’ voor de lippen. De communicatie tijdens het proces van bestellen tot levering was helder én snel. Ook de bijgevoegde flyer over onderhoud, dus behoud, vind ik een toegevoegde waarde.

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.