precies wat ik zocht

Ik vond precies wat ik zocht, kon nog mooi voor de sinterklaas en had het de volgende dag al in huis! Super bedankt!

Zeer correct en zorgvuldig ingepakt pakket, en geleverd volgens afspraak. TOP!

Goede prijs

Heerlijke geur

Een heerlijk Opgietmiddel voor de sauna met een eucalyptus geur

Supersnel geleverd voor een prima prijs!

Ik had vanwege een plotseling opgetreden lekkage snel wat spullen nodig. Op vrijdagavond besteld, vlak voor 20:00. Op zaterdag had ik de bestelling al binnen. Goede materialen en ook heel zorgvuldig ingepakt. Geen handling kosten of andere flauwekul zoals een minimaal bestelbedrag. Ik had eerlijk gezegd niet eerder van Bunx gehoord maar ze staan nu bij mijn favorieten.

Online ok, goede prijs, snel geleverd.

Ja, ok.

klopt altijd van bestelling tot levering!+advies

klopt altijd van bestelling tot levering!+advies

goed verpakt en snel bezorgd

spa balancer starter besteld. snel geleverd voor een mooie prijs.

Perfecte snelle levering

Alleen jammer dan ik te weinig heb besteld en de Black Friday aanbieding voorbij zijn.

Makkelijke site, snelle nette levering in.

snelle, correcte behandeling

vriendelijk en snel

zo als het hoort

Goede prijzen, netjes ingepakt en snel in huis. Gewoon goed dus.

Super snelle levering!

Nog niet eerder van de site gehoord maar door specefieke Google zoekopdracht voor een waterdief kwam ik hier terecht. Net voor 20.00 bestelling gedaan, kreeg dezelfde avond nog track en tracé code. Volgende dag 20.00 werd het pakje al bezorgd bij het door mij aangegeven service punt van postnl. Echt heel snel. Erg blij mee!

prima geholpen

Had een bestelling gedaan en daarna nog een artikel gevonden, mailtje gestuurd met het verzoek of deze nog bij de bestelling kon worden toegevoegd en ja hoor geen enkel probleem. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Met vriendelijke groet, André

zeer goede service

Levert zeer goede service!

vlotte afhandeling

Heb jullie al aan heel wat collega's aanbevolen. Goede site goede service

Corect

Vlugge levering en op tijd

Zeer snel geleverd

Spijtig er werd niet aangebeld bijelevering met PostNL reeds tweemaal deze week.

Goed en snel bezorgd.

Vlot besteld, snel bezorgd.

Prima weer!!

past prima

nieuwe deksel voor het filter, past prima en goede prijs.

Behulpzaam geholpen

Goed en vriendelijk geholpen

Alles prima!

Niets op aan te merken! Vlotte verwerking van mijn bestelling! Ook Klantenservice correct via mail. Ga zo door!

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.