levering liet te lang op zich wachten.

Na overleg op nette en correcte wijze opgelost.

Prima geregeld bij deze zaak, savonds bested volgende morgen geleverd

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Prima, snelle service

Snel en keurig afgeleverd!

Super geregeld

Mijn spullen waren op voor het bubbelbad en besteld en super snel geleverd mooi toch

Wat een snelle levering Alles goed ingepakt. Bestel hier zeker nogmaals

Goede en snelle service en levering

Gewoon goed

Zoals afgesproken geleverd, top

hee erg goed

goede levering snelle levering en snelle bezorging en goed product

Super klantvriendelijk

Bestelde een circulatie pomp voor mijn jacuzzi maar kwam kapot in de doos aan. Een scheur in het slakkenhuis. Kon de volgende dag een nieuwe komen halen. Want met post nl weet het nooit.. Kreeg nog een presentje mee voor de moeite. Super afgehandeld Bunx(Twan).

Lekker snel!!

Heel snel en perfect geleverd.

Alles goed

De site, de bestelling en de levering. Gewoon goed

Snelle levering en prima product.

Bunx is na mijn mening echt goed

mijn bestelling is netjes en zorgvuldig verzonden en door mij goed ontvangen

Snelle levering op de benodigde artikelen voor onze Spa en Sauna.

Verliep zoals verwacht

Zo bestelt, zo binnen

Bestelling lekker snel en compleet binnen

Top bedrijf

Gemakkelijk om te bestellen en binnen 1 uur opgehaald in Schijndel. Top en goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk geholpen bij ophalen. Wij gaan de volgende keer zeker weer aan jullie denken als we weer iets nodig hebben.

Ervaring met Brunx is goed afspraken goed nagekomen. Echter de bezorging met POSTNL is een drama. ze doen net of ze geweest zijn, maar komen gewoon niet en brengen het naar een afgifte punt, Dit gebeurd dus altijd bij POSTNL. Ik zou geen zaken meer doen met POSTNL

Supersnelle service

Snelle service Voldoet aan verwachting

Correct en snel

Prima geregeld qllemaal en heel snel

Product "de bezem" was klein maar snel omgeruild voor een grotere

De bezem was zo klein dat ik een kinderbad mee schoon kan maken. ik op de foto leek deze echt veel groter... we hebben er om gelachen Maar snel heeft Bunx deze geruild voor de juiste... TOPSERVICE

De parasolhoes was goed verpakt, en paste mooi over onze parasol. De hoes was van een mooie kwaliteit. Alleen de bijpassende stok, zag er niet netjes uit, het leek wel of deze vaak was gebruikt.

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.