Problemloos online winkelen

Artikelen voor een goede prijs/kwaliteit en razendsnel geleverd.

Vlotte levering en vervanging!

Een aantal producten besteld bij Bunx. Snelle en juiste levering. Een product was beschadigd en we kregen een andere toegestuurd.

Top geholpen, en snelle service.

Geweldig bedrijf, denken mee!

Snel en netjes verpakt

Afmetingen kloppen niet

De koppelstukken voor pvc 50mm buis bleken te klein voor dit type buis waardoor ze niet konden gelijmd worden. Wasrdeloos dus.

Altijd snelle levering

Hier hebben de goedkoopste producten en uitgebreid assortiment.

Snel en keurig verpakt

Super snel geleverd!

Meerdere bestellingen vlot geleverd

Via gogle kwam ik op Bunx uit voor de vervanging van zwembadapparatuur en accessoires. Nog niet eerder van gehoord maar door het prijsvoordeel wel voor Bunx gekozen. Alles meteen netjes verwerkt en verzonden dus snle in huis. Dus top.

Duidelijke website en snel geleverd.

Eenvoudige mijn filter te vinden op de site. Vanaf bestellen tot en met leveren goed op de hoogte gehouden. Snelle levering, bedankt.

Alles wel op voorraad

Alles wel op voorraad. Reageren snel.

Snel en correct

Pakketje lag snel klaar om af te halen, was wel een zakje beschadigd, maar geen enkel probleem.

Snel en goed

Snelle en correcte levering.

Prima en snel

Goed product en snel geleverd voor een nette prijs.

Goed advies, snelle service

Telefonisch vraag gesteld over product. Direct de juiste link in mijn mail. Dag erna geleverd :-)

Goede ervaring weer.

Altijd duidelijk bij bestellen, snelheid van bezorgen en goed verpakt.

Super bedrijf!

Accessoires en allerlei lekkere geurtjes voor de jacuzzi besteld. Ik was vergeten de kortingscode voor het gratis geurtje in te voeren… en na een mailtje naar Bunx werd dat meteen opgelost en kreeg ik ook nog een creditnota voor een product wat goedkoper bleek dan wat ik er voor betaald had! Nou top service dus! Alles zat zeer goed verpakt ! TOP bedrijf met zeer goede service! Hier gaan we zeker vaker bestellen!

Topservice

Snel geleverd en nog een leuke pen erbij ook!

Zoutwater systeem gekocht was de volgende de binnen. Prijs was wel hoger dan bij andere webshops Maar levertijd zou dan 3 dagen zijn

Geleverd volgens omschrijving

Had voor mijn zwembad 2 verloopjes nodig, besteld en volgende dag in huis (zoals belooft op de website)

top

prijs kwaliteit topproducten

Snel , top geregeld

Bestellen en de volgende dag in huis. Helemaal blij

Zo zou het moeten zijn

Dadelijk antwoord op gestelde vragen en vlugger geleverd dan verwacht

Netjes zoals je hoopt

Vlonderplanken besteld. Alles netjes optijd geleverd. Enige min puntje. De avond voor bezorging werd als allertijd 07.00 aangegeven. Dus optijd naar bed en er 6.45 uit. Om 7 uur werd de bezorgtijd aangepast naar 8.40... balen had dus langer in bed kunnen blijven. Maar verder op en top bedrijf.

Snelle levering, prima service

Altijd zeer tevreden, er word snel geleverd, en prima verpakt, prima service

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.