Fijn dat bestelling nog snel aangepast kon worden.

Door niet goed opletten met het verkeerde onderdeel bestelt. Kon snel worden aangepast en verstuurd. Snelle en goede service van Bunx.

Al een paar keer eerder hier besteld en altijd een heel snelle levering. Ik ga nooit meer bij een ander.

snelle levering en topproducten

snelle levering en topproducten

Snel levering

Doen wat geschreven staat op website

visvoer

De informatie over het tijdstip van bestselling was oké. Levering volgens afspraak. Alles volgens mijn opdracht!!

Top service en advies

Snel en goed advies

kan niet beter!

Goede servis en klant vriendelijk.

Snelle levering, goede communicatie

Snelle levering, producten zijn naar wens en de communicatie over de order was voldoende en prettig.

Goed geholpen

Altijd heel goed wat wij bestellen, en het is gemakkelijk om het af te halen. Top

Mooi op tijd geleverd

Ik miste 1 van de 4 dozen, maar die werd een paar dagen later alsnog geleverd.

Snel en goed

Perfect!

Zeer tevreden erg vriendelijk

Hele fijne klantenservice. Twan dank je wel! Zeer vriendelijk, zeer meedenkend. Na een aankoop die niet deed wat hij moest doen vriendelijk te woord gestaan en alsnog tot een goede overeenkomst gekomen. Top service.

Direct verstuurd precies wat ik besteld had klein cadeautje er fantastisch

Alles is correct en een zeer vlugge levering.

Heb al meerdere malen een bestelling geplaatst en steeds was alles in orde. Zeker een aanrader.

Conform afspraak

Goede website, geleverd conform afspraak

Zeer snelle levering en alles correct, tevens in perfecte staat.

Vriendelijke respons op mijn Vraag. Top!

Snelle service. Prima werk

Zeer duidelijk aanbod, snelle service

Snel en goed

Uitstekende zaak. Groot/kleine bestelling snel geleverd. Prijzen zijn scherp! Warmtepomp 4 tot 600 euro goedkoper dan de consument. Bedankt!

Zoals de score al aangeeft…. Uitstekend !!

Gaat elke keer perfect…gewoon top !!

Perfect geregeld

Product als verwacht en keurig op tijd bezorgd

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.