Snelle levering goed verpakt.

prima service

regelmatige klant, heel tevreden over de service en het aanbod.

levering na tel.contact prima

Nadat ik na bestelling niets meer vernam, belde ik op: direct contact met adequate medewerker die probleem vertelde, excuses maakte en voor prompte levering zorgde. Vooral het feit dat ik direct telefonische contact had waardeer ik zeer.

Prima winkel

Goede producten en snel geleverd

Topervaring

Levering prijs en communicatie doe zo voort

TOP BEDRIJF

De bestelling werd vlot geleverd. Ook prijzen zijn correct en ze geven een mooie korting. Ik bestelde een product van interline maar kreeg een ander merk toegestuurd, nav de revieuw die ik daarover schreef werd ik door het bedrijf gecontacteerd. Alles werd rechtgezet en het bleek om een menselijk foutje te gaan, wat kan gebeuren. Ik kan het bedrijf dus ten zeerste aanbevelen. 100% vertrouwen

Super snelle verzending

Snel, gemakkelijk, efficiënt en kwaliteit

Super tevreden met de producten. Uitermate geschikt te gebruiken in ons theater ( Noordteater Antwerpen) voor de acteurs op de scene, geen gevaar voor brekende glazen, ze zien er gewoon écht glas uit. Tis duurzaam dus, mooi product. snel besteld en snel geleverd, blij dus

Prima, goed materiaal

Stang en net is van goede kwaliteit, ga zo door !

Voordat ik mijn spullen bestelde heb ik via email overleg gehad over de te bestellen onderdelen. Ik ben heel prettig geholpen. De bezorging was daarna snel en goed!

Snelle en keurige levering

Word gewaardeerd als klant door korting coupon voor volgende aankoop. Nette en snelle levering.

Tevreden bestelling en product !

goede levering

was niet thuis maar netjes afgeleverd bij de buren

Zeer snelle levering

Bestel hier altijd producten voor de jacuzzi. Ben er zeer tevreden over. Zowel over de prijs als over het assortiment

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service van de levering

Goeie produkten

Goed en netjes geholpen EN opgelost!

1 weekje later dan beloofd, maar super netjes.

snel en degelijk geleverd

Reeds volgende dag afgeleverd Proper verpakt en goede prijs. dank u

Correcte service

Correcte website en super snelle levering. TOP A+++

Super klantenservice en producten bij SpaCompleet.nl!

Verkopen van producten kunnen meer webshops, maar goed productadvies en goede, snelle klantenservice daar blinken ze in uit, top webshop!

Snel en prima

Snel en prima

Keurig

Keurig en snel bezorgd . We maken geregeld gebruik van deze webwinkel en steeds zeer tevreden

Tevreden

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.