Levering top

Nou zeg wat een top service.ik wordt gebeld over een product.die ik niet fijn vond.wordt er een andere gestuurt.echt geweldig.dankje voor jullie service

Koopje

Bij de black friday actie een product gekocht met een mooie korting(geen fakekorting),echter bij thuiskomst moeten vaststellen dat de levering niet zo voldeed als op de foto,aktie was blijkbaar aangepast door de fabrikant,maar echter na een mailtje heeft men dit op een perfecte manier opgelost,men heeft me kosteloos het desbetreffende artikel kosteloos nagestuurd ,zelfs dat het hun fout niet was. Men had zelfs de moeite gedaan om me op te bellen. Kortom er is geen moeite teveel om een probleempje op te lossen,en ik ben dus weer een zeer tevreden klant. Ik geef dus terecht een max score want als het perfect is mag dit ook gezegd worden. Ik ben een prijsvergelijker en ja de prijzen liggen hier echt wel goed.

Wintervoer snel bezorgd

Prima webwinkel. Vijvervissen voer voor de winter besteld. Vlot bezorgd en keurig verpakt.

Snel en goed

Heel tevreden

Goede producten en snel geleverd

Goede producten en snel geleverd

super

zeer tevreden. snelle levering en top producten

Snelle levering, prima product.

Bestelling werd volgende dag geleverd. Product kwam overeen met beschrijving in de webshop. Zeer tevreden over de levering en het product.

prima advies, snelle verzending, scherpe prijs

Mijn vraag voor advies over een nieuwe zwembadpomp werd uitstekend beantwoord en er werd zelfs teruggebeld. De bestelde pomp was er zeer snel tegen een scherpe prijs en zonder verzendkosten.

Tevreden

Prima, geen probleem

Snel naar verwachting geleverd. Top !!

Beste online shop

Goed zoals altijd men doet wat men doen moet en leveren goede producten

Positief

Goede Ervaring en snelle levering.

Alles perfect geregeld

Goed geregeld en op tijd volgens afspraak bezorgd en goede kwaliteit

Juiste info op site, snelle levering, uitstekende kwaliteit

Service

Snel en goed product!

Snel en goed product!

Zeer gunstige prijs !

Gunstigste prijs en supersnelle levering!

G ing allemaal goed. De pomp weet ik in mei als je hij goed is dus even afwachten

zeer tevreden en netjes verpakt en snel bezorgd

zie boven

In 1 woord top

Besteld volgende dag binnen lekkage gelijk verholpen

Prima accessoires

Snelle goede levering

Voordelig en volgens afspraak

Voldoende keuze, voordelige prijs, snelle en correcte levering

Super snel geleverd

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.