prima in orde

alles ok

Gemakkelijk te bestellen en zeer snelle levering.

Goed verpakt en het artikel die ik moest hebben

Website prima. Communicatie goed. Alleen jammer dat ik een maand moest wachten op desbetreffende artikel.

Doet wat het moet doen!

Al geruime tijd goeie ervaring, ook vóór hun naamswijziging. Vandaag besteld en morgen in huis. Altijd netjes en goed verpakt en heldere, goeie communicatie rondom de bestelling. Ik ben erg tevreden en hoef voor dit product niet meer elders te zoeken. Ben altijd huiverig met vooraf betalen, maar bij Bunx niet. Ze doen gewoon keurig wat ze beloven en moeten doen.

Snelle levering TOP!

Prijs / kwaliteit een zeer goede online webwinkel. Doe zo verder, en je hebt aan mij een vaste klant.

Altijd top en snel geregeld

Bestel regelmatig onderhoudsmiddelen voor ons bubbel/wellnessbad bij Bunx. Altijd netjes op tijd geleverd en keurig verpakt. Ook de prijs is concurrent dus wij zijn zeer tevreden, ga zo door team Bunx. Tevreden klant uit Steenbergen

Alles toppie

Snelle en correcte service

Zeer snelle levering

Zeer snelle en correcte afhandeling. Prijs/ kwaliteit een topper!

Super service

Na bestelling super snel en correct bezorgd

Prima geregeld

Goed en snel

Leuke website.

Heel leuke website met scherpe prijzen. Heel snelle levering wat soms heel belangrijk is.

besteld en door Bunx op tijd verwerkt incl. track & trace

Bestelling gedaan en dezelfde middag nog verstuurd en verwerkt. Jammer dat Post.nl de afspraken niet nakomt, ook niet na de track & trace is aangepast door Post.nl. Post.NL schiet hier zeer tekort, als je dat aangeeft bij Post.NL krijg je jammer genoeg geen reactie. Maar over Bunx ben ik zeker te spreken

Vlot en snel.

Groot assortiment.

snel en goed verpakt

heel tevrden met de verzending van de bestelde artikelen heb nu weer wat reseve

Tevreden

Alles goed verlopen .dus tevreden

na 1 dag bezorgd

mijn vijverlamp werd in 1 dag bezorgd netjes verpakt

super

super, snel en akkuraat !!!

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Top en snel geregeld

Top en snel geregeld

Zie hierna!

Een hele 10 geef ik nooit!

Makkelijk te bestellen en direct klaar om opgehaald te worden. Nog vragen gesteld bij ophalen over andere producten. Direct goed geholpen. Er werd ook echt meegedacht over een goede oplossing. Prima service.

Altijd alles zoals beloofd

Verzorgde levering, prijs en kwaliteit goed

Het is goed

Het is altijd goed en snelle levering.

Bestelproces duidelijk en snel Verzending snel Verpakking keurig

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.