Doen wat ze zeggen, top

Bestelling geplaatst en netjes volgende dag geleverd. Helaas was er een foutje gemaakt. Na contact is dit meteen hersteld. Echt top.

Snelle levering top product

Snelle levering top product en een dag eerder aangeleverd.

Super.

Online mijn bestelling geplaatst en betaald. Bij nader inzien was het niet het juiste artikel, meteen gebeld en bestelling werd netjes geannuleerd. Nieuwe bestelling geplaatst en deze werd de volgende dag geleverd. Maar ook werd de betaling meteen de volgende dag teruggeboekt. Top service. Vind je niet meer vaak tegenwoordig Bedankt

Verkeerde filter

Ik kreeg een andere filter toegestuurd dan die ik de vorige keer had besteld onder dezelfde order. Klantenservice heeft contact met mij opgenomen en gaat het navragen

Snelle levering top

Snelle bezorging top bedankt

Snelle levering en goede service

Helemaal top

Duidelijke uitleg en info om een onderdeel te bestellen. Je hoeft geen echte techneut te zijn om het juiste onderdeel te kiezen. Tevens is prijs en kwaliteit erg gunstig. De helpdesk is wel moeilijk bereikbaar maar geen belemmering. Mocht er weer iets stuk gaan zal ik zeker weer bij jullie bestellen Ik zeg zo doorgaan

Snelle service!!!

Ze maken hun belofte waar. Voor 8 uur besteld is de volgende dag in huis. Product is verder gewoon zoals omschreven.

Snel en goed verpakt geleverd

Geleverd volgens afspraak,

Goede en snelle levering

Goede snelle levering !

Zeer goede service en snelle levering!

Zeer goede service en snelle levering!

Snel en goed

Na een tijdlang gedoe met de waterkwaliteit in mijn jacuzzi de juiste info op de website van spa-compleet gevonden. De goede spullen besteld en de volgende dag ontvangen. Nu weer genieten van lekker schoon water!

Snelle en correcte levering

Duidelijke website

Goede producten tegen goede prijs

Ik heb de compleet shop ontdekt en alles voor onze opblaasbare Jaccuzi kan ik hier kopen Vooral de lekkere geurtjes en vandaag besteld en morgen in huis - zo snel en netjes allemaal

Top geregeld!

Snelle en keurige levering. Gekochte producten zijn prima. Vorig jaar ook goede ervaring dus ik blijf een tevreden klant.

Naar verwachting

Product zoals omschreven en snelle levering. Was niet de allergoedkoopste met dit product, maar goede service is ook geld waard!

Vlotte en goede service

Goede producten, prijs kwaliteit, snelle levering.

Ze doen wat ze beloven

Perfect en veilig verpakt en niet duur!!

top zwembadrobot

Vanmiddag besteld en uur later stond alles klaar. Robot maakt zwembad zeer schoon

Verkeerde onderdeel.

Normaal ben ik altijd zeer tevreden over hun service en de prijzen. Maar 7.50 voor filtertje vind ik prijzig.

Zeer goede klantservice

Wij hebben bij deze webshop een zwembadstofzuiger besteld. Na één keer gebruiken, scheurde het vuilfilter al. De volgende dag meteen een mail gestuurd naar de klantenservice. Daar werd meteen op gereageerd en twee dagen later zat er een nieuwe filter in de brievenbus. Klasse!

prima produkten

Makkelijke website, goede producten, uitgebreide keuze en correcte zending

Snel binnen

De pomp die wij hadden besteld was snel binnen en goed verpakt in een passende doos!

top

Fijn geholpen door Edwin. Bedankt voor de adviezen

Huygensweg 13

5482 TH Schijndel

085 - 483 54 50

Over Bunx

Bunx is er voor alle levensgenieters die dromen van optimale ontspanning in en rondom het huis. Alles voor je zwembad, spa, vijver, sauna, tuin en kamperen! Bij Bunx winkel je onbezorgd en veilig online tegen scherpe prijzen. Dagelijks wordt ons assortiment uitgebreid met de nieuwste artikelen en interessante aanbiedingen.